X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez mam bawarie 0% :) i jeszcze take nasze lokalne piwko smakowe tez 0%
    A najlepsza faza jest taka ze smakuje identycznie jak to samo z. %
    A wiem z tad ze jak byla u mnie kuzynka to nie wiedzialam a kupilam to bezalko.... I tak wypilysmy po pol butelki i dopiero jak ktoras przeczytala ze kupilam bezalko to sie skapnelysmy :) hahhaha niezle co?? :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola co czytasz?

• Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie zrobily rozstepy przez to ze tyłam i chudłam :/ u nas to rodzinne niestety.. ale w sumie przyzwyczaiłam sie juz całe zycie je mam praktycznie, nowe pewnie sie tez pojawiły :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek majac brzuszek z dzidzia w srodku nie wiem czy bedziesz od razu chciala miec plaski :P ja kocham moj brzuszek i patrzec na niego i glaskac go :) te miesiace szybko leca wiec trzeba sie nimi nacieszyc :)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ta warka jak lemoniada ale ja od zawsze lubilam takie piwo słodkie :D wiec mi to nie przeszkadza

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lece na razie bo mezu wrocił trza nakarmic dziecko :D bede podgladac Was :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:39

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek ja w szpilkach rzadko generalnie chodze. Jedynie na wyjscia :) ale brakuje mi troszke tego zeby sie poczuc sexy jak kiedys :) moze to jest spowodowane tym ze ja zawsze w obcislych i dopasowanych rzeczach chodzilam a teraz juz sie w takie nie mieszcze :P

Brzusia kocham jak najbardziej i wiem ze potem bedzie mi go brakowac... Ale bede miala syncia przy sobie :)

Wiesz ze ja od poczatku mialam mega mocne przeczucie ze bedzie syn. I sprawdził sie :) na usg wogole nie bylam zaskoczona jak pani powiedziala ze chlopak :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książkę czytam :P :D
    Morderstwo w Orient Expressie Agathy Christie :)

Czekamy na Ciebie :***
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela ja mialam z waga to samo!! W ciagu tyg moja waga skakala o kilka kg :/
    Poza tym ja za mlodych lat duzo trenowalam i mialam wyrobione miesnie a potem jak przestalam to obroslam w tluszczyk :) a pamiatka w postaci rozstepow zostala :/
    Ale sa i trzeba z nimi zyc :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola i co ciekawa? Uwielbiam kryminaly :D

Ja sie boje w czym bede chodzila po porodzie :P teraz mam wszystkie bluzki obcisle, a potem co bede nosic zeby ukryc brzuch haha :P

Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Rudasek ja w szpilkach rzadko generalnie chodze. Jedynie na wyjscia :) ale brakuje mi troszke tego zeby sie poczuc sexy jak kiedys :) moze to jest spowodowane tym ze ja zawsze w obcislych i dopasowanych rzeczach chodzilam a teraz juz sie w takie nie mieszcze :P

Brzusia kocham jak najbardziej i wiem ze potem bedzie mi go brakowac... Ale bede miala syncia przy sobie :)

Wiesz ze ja od poczatku mialam mega mocne przeczucie ze bedzie syn. I sprawdził sie :) na usg wogole nie bylam zaskoczona jak pani powiedziala ze chlopak :)

No ja jakoś tez mam przeczucie , że bedzie synuś :)
    tym bardziej, ze nie wiem ale jakoś nie lubie tych różowych wdzianek dla córcie, i chyba bedzie dzieckiem pokrzywdzonym bo nie bedzie miala rózu albo bardzo malo, chyba ze tatus bedzie kupował :) hehheeh
    od zawsze chcialam miec pierwszego syncia i mam nadzieje ze bedzie, cho wiadomo ze najwazniejsze ze ma byc zdrowe!
    ale jak Pan "papa" woe ze chlopak to chyba go usciskam! :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czytam "jeżdziec miedziany" taki romans historyczny! bardzooo polecam! lekka fajna ksiazka!!! :)
    jak nie lubie historii i wszystkiego z nią zwiazanego tak od tej ksiazki nie moge sie oderwac i juz załatwiłam sobie druga czesc :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam nadzieje ze po jakims czasie wcisne sie w "stare" ciuchy hahha. A jak nie to tez dobrze bo sie garderobe wymieni jahah. Trzeba zawsze szukac plusow :)

A ja mialam przed ciaza nadzieje na core :) ale jak sie juz okazalo ze jestem w ciazy to kazdemu gadalam ze bedzie syn :) i mega sie ciesze :) moj mowi ze pierwszy syn a potem cora zeby mial ja kto bronic :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak...fajnie jest miec starszego brata- zawsze mi tego brakowało! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubię rozmansów są przewidywalne :D
    Wolę jak mysle co się stało i kto kogo zabił :D lubię też thrillery psychologiczne
    Polecam tę ksiaże. Na początku czytało się jako tako nie porywało ale później się rozkręciła :)
    Chcecie, jak lubicie "I nie było już nikogo" też Christie Zaskakujący koniec ! :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam mieć brata ale mam siostrę młodszą.. Tata powiedział że siusiaków nie lubi he he :D A ja broniłam siostry.. miała ze mną dobrze :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola chyba czytalam ta ksiazke. Tez lubie takie psychologoczne i trillery.. :)

Ja czulam ze bedzie synek od poczatku :) nie tyle ze chcialam, ale czulam i bylam pewna ze synus :D

wioleta4444 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wioleta4444 wrote:
    Nie lubię rozmansów są przewidywalne :D
    Wolę jak mysle co się stało i kto kogo zabił :D lubię też thrillery psychologiczne
    Polecam tę ksiaże. Na początku czytało się jako tako nie porywało ale później się rozkręciła :)
    Chcecie, jak lubicie "I nie było już nikogo" też Christie Zaskakujący koniec ! :)

a ten jest właśnie mało przewidywalny i zaskakujący :) no ale zalezy kto co lubi :)
    ja tez mam młodsza siostre i kuzyna 5 lat starszego- jak brata ale co mi z niego jak to ja musialam go bronić:) i raz jednemu kolesiowi z podwórka warge rozwaliłam bo sie stawial do mojego kuzyna :) hahahah

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam mlodszego brata z ktorym nigdy nie mialam dobrego kontaktu :/ zawsze sie tluklismy.
    Do teraz nie wiem co sie u niego dzieje bo on ma swoj swiat... Wogole jest taki odosobniony od rodziny.
    To taki typ filozofa :p zawsze ma duzo do powiedzenia ale nigdy na swoj temat :)

Wiecie ze od kad jestem w uk (1,5 roku) to gadalam z nim raz na skypie i to 5 min?! :/
    No i wymienlismy kilka wiad na fb jak ustalalismy prezent dla mamy na 50 urodziny :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubisz ksiażki psychologiczne i thrillery to przeczytaj Thriller psychologiczny "Posłuszeństwo" Will Lavender :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ