Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tez mam bawarie 0% i jeszcze take nasze lokalne piwko smakowe tez 0%
A najlepsza faza jest taka ze smakuje identycznie jak to samo z. %
A wiem z tad ze jak byla u mnie kuzynka to nie wiedzialam a kupilam to bezalko.... I tak wypilysmy po pol butelki i dopiero jak ktoras przeczytala ze kupilam bezalko to sie skapnelysmy hahhaha niezle co??Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek ja w szpilkach rzadko generalnie chodze. Jedynie na wyjscia ale brakuje mi troszke tego zeby sie poczuc sexy jak kiedys moze to jest spowodowane tym ze ja zawsze w obcislych i dopasowanych rzeczach chodzilam a teraz juz sie w takie nie mieszcze
Brzusia kocham jak najbardziej i wiem ze potem bedzie mi go brakowac... Ale bede miala syncia przy sobie
Wiesz ze ja od poczatku mialam mega mocne przeczucie ze bedzie syn. I sprawdził sie na usg wogole nie bylam zaskoczona jak pani powiedziala ze chlopak
-
Ewela ja mialam z waga to samo!! W ciagu tyg moja waga skakala o kilka kg
Poza tym ja za mlodych lat duzo trenowalam i mialam wyrobione miesnie a potem jak przestalam to obroslam w tluszczyk a pamiatka w postaci rozstepow zostala
Ale sa i trzeba z nimi zyc
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Rudasek ja w szpilkach rzadko generalnie chodze. Jedynie na wyjscia ale brakuje mi troszke tego zeby sie poczuc sexy jak kiedys moze to jest spowodowane tym ze ja zawsze w obcislych i dopasowanych rzeczach chodzilam a teraz juz sie w takie nie mieszcze
Brzusia kocham jak najbardziej i wiem ze potem bedzie mi go brakowac... Ale bede miala syncia przy sobie
Wiesz ze ja od poczatku mialam mega mocne przeczucie ze bedzie syn. I sprawdził sie na usg wogole nie bylam zaskoczona jak pani powiedziala ze chlopak
No ja jakoś tez mam przeczucie , że bedzie synuś
tym bardziej, ze nie wiem ale jakoś nie lubie tych różowych wdzianek dla córcie, i chyba bedzie dzieckiem pokrzywdzonym bo nie bedzie miala rózu albo bardzo malo, chyba ze tatus bedzie kupował hehheeh
od zawsze chcialam miec pierwszego syncia i mam nadzieje ze bedzie, cho wiadomo ze najwazniejsze ze ma byc zdrowe!
ale jak Pan "papa" woe ze chlopak to chyba go usciskam!
-
ja czytam "jeżdziec miedziany" taki romans historyczny! bardzooo polecam! lekka fajna ksiazka!!!
jak nie lubie historii i wszystkiego z nią zwiazanego tak od tej ksiazki nie moge sie oderwac i juz załatwiłam sobie druga czesc -
Ja to mam nadzieje ze po jakims czasie wcisne sie w "stare" ciuchy hahha. A jak nie to tez dobrze bo sie garderobe wymieni jahah. Trzeba zawsze szukac plusow
A ja mialam przed ciaza nadzieje na core ale jak sie juz okazalo ze jestem w ciazy to kazdemu gadalam ze bedzie syn i mega sie ciesze moj mowi ze pierwszy syn a potem cora zeby mial ja kto bronic
-
Nie lubię rozmansów są przewidywalne
Wolę jak mysle co się stało i kto kogo zabił lubię też thrillery psychologiczne
Polecam tę ksiaże. Na początku czytało się jako tako nie porywało ale później się rozkręciła
Chcecie, jak lubicie "I nie było już nikogo" też Christie Zaskakujący koniec !Ruda27 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
wioleta4444 wrote:Nie lubię rozmansów są przewidywalne
Wolę jak mysle co się stało i kto kogo zabił lubię też thrillery psychologiczne
Polecam tę ksiaże. Na początku czytało się jako tako nie porywało ale później się rozkręciła
Chcecie, jak lubicie "I nie było już nikogo" też Christie Zaskakujący koniec !
a ten jest właśnie mało przewidywalny i zaskakujący no ale zalezy kto co lubi
ja tez mam młodsza siostre i kuzyna 5 lat starszego- jak brata ale co mi z niego jak to ja musialam go bronić i raz jednemu kolesiowi z podwórka warge rozwaliłam bo sie stawial do mojego kuzyna hahahahwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
A ja mam mlodszego brata z ktorym nigdy nie mialam dobrego kontaktu zawsze sie tluklismy.
Do teraz nie wiem co sie u niego dzieje bo on ma swoj swiat... Wogole jest taki odosobniony od rodziny.
To taki typ filozofa :p zawsze ma duzo do powiedzenia ale nigdy na swoj temat
Wiecie ze od kad jestem w uk (1,5 roku) to gadalam z nim raz na skypie i to 5 min?!
No i wymienlismy kilka wiad na fb jak ustalalismy prezent dla mamy na 50 urodzinywioleta4444 lubi tę wiadomość