X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez mam bawarie 0% :) i jeszcze take nasze lokalne piwko smakowe tez 0%
    A najlepsza faza jest taka ze smakuje identycznie jak to samo z. %
    A wiem z tad ze jak byla u mnie kuzynka to nie wiedzialam a kupilam to bezalko.... I tak wypilysmy po pol butelki i dopiero jak ktoras przeczytala ze kupilam bezalko to sie skapnelysmy :) hahhaha niezle co?? :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola co czytasz?

• Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie zrobily rozstepy przez to ze tyłam i chudłam :/ u nas to rodzinne niestety.. ale w sumie przyzwyczaiłam sie juz całe zycie je mam praktycznie, nowe pewnie sie tez pojawiły :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek majac brzuszek z dzidzia w srodku nie wiem czy bedziesz od razu chciala miec plaski :P ja kocham moj brzuszek i patrzec na niego i glaskac go :) te miesiace szybko leca wiec trzeba sie nimi nacieszyc :)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ta warka jak lemoniada ale ja od zawsze lubilam takie piwo słodkie :D wiec mi to nie przeszkadza

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lece na razie bo mezu wrocił trza nakarmic dziecko :D bede podgladac Was :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:39

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek ja w szpilkach rzadko generalnie chodze. Jedynie na wyjscia :) ale brakuje mi troszke tego zeby sie poczuc sexy jak kiedys :) moze to jest spowodowane tym ze ja zawsze w obcislych i dopasowanych rzeczach chodzilam a teraz juz sie w takie nie mieszcze :P

Brzusia kocham jak najbardziej i wiem ze potem bedzie mi go brakowac... Ale bede miala syncia przy sobie :)

Wiesz ze ja od poczatku mialam mega mocne przeczucie ze bedzie syn. I sprawdził sie :) na usg wogole nie bylam zaskoczona jak pani powiedziala ze chlopak :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książkę czytam :P :D
    Morderstwo w Orient Expressie Agathy Christie :)

Czekamy na Ciebie :***
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela ja mialam z waga to samo!! W ciagu tyg moja waga skakala o kilka kg :/
    Poza tym ja za mlodych lat duzo trenowalam i mialam wyrobione miesnie a potem jak przestalam to obroslam w tluszczyk :) a pamiatka w postaci rozstepow zostala :/
    Ale sa i trzeba z nimi zyc :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola i co ciekawa? Uwielbiam kryminaly :D

Ja sie boje w czym bede chodzila po porodzie :P teraz mam wszystkie bluzki obcisle, a potem co bede nosic zeby ukryc brzuch haha :P

Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Rudasek ja w szpilkach rzadko generalnie chodze. Jedynie na wyjscia :) ale brakuje mi troszke tego zeby sie poczuc sexy jak kiedys :) moze to jest spowodowane tym ze ja zawsze w obcislych i dopasowanych rzeczach chodzilam a teraz juz sie w takie nie mieszcze :P

Brzusia kocham jak najbardziej i wiem ze potem bedzie mi go brakowac... Ale bede miala syncia przy sobie :)

Wiesz ze ja od poczatku mialam mega mocne przeczucie ze bedzie syn. I sprawdził sie :) na usg wogole nie bylam zaskoczona jak pani powiedziala ze chlopak :)

No ja jakoś tez mam przeczucie , że bedzie synuś :)
    tym bardziej, ze nie wiem ale jakoś nie lubie tych różowych wdzianek dla córcie, i chyba bedzie dzieckiem pokrzywdzonym bo nie bedzie miala rózu albo bardzo malo, chyba ze tatus bedzie kupował :) hehheeh
    od zawsze chcialam miec pierwszego syncia i mam nadzieje ze bedzie, cho wiadomo ze najwazniejsze ze ma byc zdrowe!
    ale jak Pan "papa" woe ze chlopak to chyba go usciskam! :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czytam "jeżdziec miedziany" taki romans historyczny! bardzooo polecam! lekka fajna ksiazka!!! :)
    jak nie lubie historii i wszystkiego z nią zwiazanego tak od tej ksiazki nie moge sie oderwac i juz załatwiłam sobie druga czesc :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam nadzieje ze po jakims czasie wcisne sie w "stare" ciuchy hahha. A jak nie to tez dobrze bo sie garderobe wymieni jahah. Trzeba zawsze szukac plusow :)

A ja mialam przed ciaza nadzieje na core :) ale jak sie juz okazalo ze jestem w ciazy to kazdemu gadalam ze bedzie syn :) i mega sie ciesze :) moj mowi ze pierwszy syn a potem cora zeby mial ja kto bronic :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak...fajnie jest miec starszego brata- zawsze mi tego brakowało! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubię rozmansów są przewidywalne :D
    Wolę jak mysle co się stało i kto kogo zabił :D lubię też thrillery psychologiczne
    Polecam tę ksiaże. Na początku czytało się jako tako nie porywało ale później się rozkręciła :)
    Chcecie, jak lubicie "I nie było już nikogo" też Christie Zaskakujący koniec ! :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam mieć brata ale mam siostrę młodszą.. Tata powiedział że siusiaków nie lubi he he :D A ja broniłam siostry.. miała ze mną dobrze :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola chyba czytalam ta ksiazke. Tez lubie takie psychologoczne i trillery.. :)

Ja czulam ze bedzie synek od poczatku :) nie tyle ze chcialam, ale czulam i bylam pewna ze synus :D

wioleta4444 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wioleta4444 wrote:
    Nie lubię rozmansów są przewidywalne :D
    Wolę jak mysle co się stało i kto kogo zabił :D lubię też thrillery psychologiczne
    Polecam tę ksiaże. Na początku czytało się jako tako nie porywało ale później się rozkręciła :)
    Chcecie, jak lubicie "I nie było już nikogo" też Christie Zaskakujący koniec ! :)

a ten jest właśnie mało przewidywalny i zaskakujący :) no ale zalezy kto co lubi :)
    ja tez mam młodsza siostre i kuzyna 5 lat starszego- jak brata ale co mi z niego jak to ja musialam go bronić:) i raz jednemu kolesiowi z podwórka warge rozwaliłam bo sie stawial do mojego kuzyna :) hahahah

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam mlodszego brata z ktorym nigdy nie mialam dobrego kontaktu :/ zawsze sie tluklismy.
    Do teraz nie wiem co sie u niego dzieje bo on ma swoj swiat... Wogole jest taki odosobniony od rodziny.
    To taki typ filozofa :p zawsze ma duzo do powiedzenia ale nigdy na swoj temat :)

Wiecie ze od kad jestem w uk (1,5 roku) to gadalam z nim raz na skypie i to 5 min?! :/
    No i wymienlismy kilka wiad na fb jak ustalalismy prezent dla mamy na 50 urodziny :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubisz ksiażki psychologiczne i thrillery to przeczytaj Thriller psychologiczny "Posłuszeństwo" Will Lavender :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ