Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:A ja mam mlodszego brata z ktorym nigdy nie mialam dobrego kontaktu zawsze sie tluklismy.
Do teraz nie wiem co sie u niego dzieje bo on ma swoj swiat... Wogole jest taki odosobniony od rodziny.
To taki typ filozofa :p zawsze ma duzo do powiedzenia ale nigdy na swoj temat
Wiecie ze od kad jestem w uk (1,5 roku) to gadalam z nim raz na skypie i to 5 min?!
No i wymienlismy kilka wiad na fb jak ustalalismy prezent dla mamy na 50 urodziny
No to faktycznie Paula dziwny typ..ale tez spotkałam takich takze wierze ze sie zdarzaja! ja z moja SIs mam dobry kontakt! choć czasem potrafi mnie wkurwić heheh nawet przez fb
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh no i wlasnie siostra z siostra zawsze sie zrozumie.
Tak samo jak widze to po moim T i jego bracie... Oni sa strasznie za soba!!!
Od nastolatka razem imprezowali, przezywali przygody. A teraz sie bardzo wspieraja.
Najpierw my za nich i dzidzie trzymalismy kciuki a teraz oni nam kibicuja
-
no ja CI powiem, ze zawsze lepiej sie dogadywałam z facetami no ale czym czlowiek starszy tym chyba bardziej skonny do komrpomisów itd! wiec teraz z Młodą sie dogaduje choć nie zawsze, bo ma ciezki charakter po tacie- ooooo masakra!!!!! z taka osoba jak ona nie mogłabym byc w zwiazku ani pol minuty bo bym ja zabiłaaaaa
-
Dziewczyny wlasnie moj T dzownil ze bedzie pozniej bo musi isc do menagera spr kamery z parkingu przy firmie gdzie pracuje
Mowi ze ktos na calej dlugosci boku auta przerysowal nam samochod kluczem
Kurwa jego mac!!!! To auto jest biedne...
A jak sie dowiem co za chuj to osobiscie mu fiuta utne!!! Alez jestem wsciekla!!!Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
ojjjjjjjj...no to facet nie bedzie mial dzieci!!!
a tak powaznie to mega jakis kutas...ale w Pl to tez jest czeste, ja widze mega duzo samochodów na parkingu z rysa od kklucza czy od gwoździa....chamstwo jak trzeba! -
Mam tylko jadzieje ze spr kamery i wyjdzie... Jejuu powiedzcie mi jak ludzie moga byc tak zlosliwi???
Co mu to dalo?
Szkoda mi tylko Miska bo juz slyszalam jaki wsciekly jest, glodny i samo to ze musi z pracy teraz siedziec zamiast w domu z nami i spr kamery... Obawiam sie ze jak sie dowie kto to zrobil to mu morde obije a nie potrzeba nam teraz klopotow
-
no moj by to samo zrobił.....a na koniec by peridnie podszedł do jego auta i na jego oczach zrobil to samo! mam nadzieje ze namierzycie dziada! chyba bym go zabiła, co za skurczybyk...co za złośliwy bydlak!
-
No i dupa... W firmie powiedzieli ze musi uplynac conajmniej 8 h zeby mogli spr kamery co za narod!!!
Moj T podejrzewa kto to moze byc,.. Jesli sie spr ze to ten koles to ma przejebane i wyladuje na policji bo jakis czas temu grozil T... A moj mu nie popusci!!!
Pytanie tylko czy jesli na kamerach bedzie widac kto to zrobil to czy oni sie przyznaja... Jesli nie to jutro zglaszamy to na policje!
Masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny