Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha ale fajne, szczególnie ten w sówki
Paula no dokładnie. Najgorsze jest właśnie jak ktoś coś zniszczy, nic z tego nie ma, tylko komuś na złość chce zrobić po prostu. Jak u cioci włamali się na ogródek i nie znaleźli nic ciekawego, co mogliby ukraść, to mojemu 4 letniemu kuzynowi zepsuli drewnianą huśtawkę i połamali drzewka z owocami
Nie wiem co takim w głowie siedzi, jakim trzeba być człowiekiem żeby niszczyć czyjś dorobek? No i po co? Dla jakiejś chorej satysfakcji?wioleta4444 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Paula55 pewnie jakieś dzieciaki to zrobiły. Mojemy kiedyś przykleili karnego... kutolka Na szybę
a i lusterko stłukł ktoś
Anaztazja ja bym chciała erotyczny thriller
Santoocha ale ty masz zgrabne nóżki
Mój mężu już pracuje Tylko znowu w delegacji Ale bliżej W Wawie. Jakby coś to mam blisko na
A ja dziś muszę jechac po klucze do naszego domku Nie chcę mi się, tak gorącoAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Wiesz co... Ńormalny czlowiek tego nie ogarńie...
Ja to jestem za karami jakie byly w sredniowieczu... Ukradl wiec niech obetna palec... Ukradnie jeszcze raz to kolejny. Wszyscy by wiedzieli ktory to zlodziej i kazdy moze by sie zastanowil zanim zrobi cos zlego!
Zboczencom bym fujary obcinala... Za skrzywdzenie dziecka, zwierzecia polamac lapy!!!
I moze byl by spokuj....
Sana, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Nie ńie, napewno nie dzieci jesli to bylo pod firma...
Ale ostatnio pod blokiem koles wgniotl nam maske. Widziala to sasiadka i nam rano powiedziala. W weekend ktos kobiecie tez u nas pod blokiem urwal lusterko.
A jakies kilka mies temu nam tez rozbili lusterko... Ewidentnie ktos z buta pociagnal
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Oj Pauluś zgadzam się z Tobą! Zoofile, pedofile, mordercy, tacy, co się znęcają nad ludźmi, nad zwierzętami... no kurcze, przecież tacy ludzie mają za przeproszeniem nierówno pod sufitem! Co z tego, że taki pójdzie na kilka lat do więzienia, jak wyjdzie i będzie robił to samo?
Paula55 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dzięki Wioleta, jakoś tak wyszły, a naprawdę zawsze miałam kompleks "kłodowatych łydek"
Ja pamiętam, jak jeszcze mieliśmy kiedyś działkę, to nie raz włamywali się złodzieje, poniszczyli ile się da, nie żeby sobie coś zebrali, ale powyrywali, podeptali i poszli. Taki debilizm wkurza najbardziej.
Dobra, ja się zbieram do domku. Jakoś przeżyłam samotny dzień w pracy
Dziś pierwsza noc bez teściów na naszym poziomie (przenieśli się dziś na dół!) Jupi!!! -
santoocha wrote:No właśnie nie wiem czy się da. Strasznie ciasna i delikatna jestem... ;/
Zastanawiam się, czy można stosować w ciąży żele np Durex. Bo po każdym seksie jestem podrażniona przez 2 dnisantoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySantocha sliczne zakupy!
Ja tez kocham sowki mam rozek, posciel, przewijak, kocyk minky, pieluszki flanelowe i tetrowe, maskotka przytulanka, zawieszka jeszcze mate edukacujna chce sowe i mysle ze styknie haha aaaa i lampke bede chyba na sowki ozdabiac i wieszaki mam sowki ale to pod końiec roku sie zamontuje
Eweloka84 lubi tę wiadomość