Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bry jeszcze raz dzizes wrocilam własnie z zakupów boziuu jak dusznoooo
moje dziecie obudziło mnie dzis po 7 pukało i pukało wiec w koncu wstałam zjadłam a ona cwana poszła spac hahahah
Olgus a odpukac dobrze gratuluje wagi
Rudasek słodkie
-
nick nieaktualny
-
a nawet jeśli nie to mam to w d........
jakoś nie mam ochoty iść na te chrzciny, takie wymuszone to zaproszenie, wiem ze to za sprawka babki! na chrzniny pierwszego dziecka mnie nie zaprosili a teraz sobie nagle przypomnieli..ehhhhhhhh -
Hej Słonka co tam u Was ja byłam wczoraj na wizycie i mam rozwarcie na koniuszek palca no kurde mać ale szyjka 41mm. Dostałam dupka bo lekarz boi sie żebym znowu jak z Córcią nie wylądowała w szpitalu z porodem przedwczesnym. Dał mi też aspargin na napinanie się brzucha i żelazo bo homoglobina spadła mi do 11,8. Dzidzia waży już 610g co jest dla mnie szokiem w 21 tygodniu. Ogólnie to jest większa o ponad 2 tygodnie bo wymiary wskazują na ponad 23 tydzień.
Nie czytałam Was kochane więc przepraszam że nic nie wiem. Widzę tylko że Olga pięknie zjechała z kilogramów Gratulacje !!!Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
ostatni rzadko zagladam ale mam zajelam sie pisaniem nowego biznesplanu dzis wysylam formularz zgloszeniowy na rozwój firmy o dotacje
a ja troche sie dziwie .. bo dwa dni mialam takie srednie krwawienie wczoraj lekkie a juz wieczorem tylko zlus podbarwiony ;/ a w sumie doepiro dzis powinna mi sie zaczynac @ ;/ a tu juz koniec ??Eweloka84 lubi tę wiadomość