Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotko dbaj o was i lez do gury brzuchiem
własnie mnie dziwi bo zawsze mailam min 5 dni @ ;/ a tu 3 dni i juz ;/Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odpoczywam odpoczywam już mam dosyć tego leżenia no ale dzidzia najważniejsza. Mam nadzieję że lekarz panikuje z tym rozwarciem bo moja szyjka po łyżeczkowaniu wyglądała jakby była cały czas otwarta i dlatego nie oznaczałam na wykresie otwarcia. No ale oby leki pomogły. brzuch już mam że taki duży i ciężki że kręgosłup znowu mi napinadala
Coś mi się przeczytało że fotki brzuszków wstawiałyście ktoś wie na której stronie są
-
Ruda27 wrote:Ania to nic tylko sie cieszyc
Dorota na opuszek to moze dlugo byc, nie martw sie dzidzia super rosnie! -
dobra pochwalilam sie znowu zaczelo leciec choc malo
Dorotka bedzie dobrze dzidzia rosne pieknieDorotucha, Paula55, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ojj Dorotka to uwazaj na siebie. Lezakuj tyle ile potrzeba. A mala piekńie rosnie i nic tylko sie cieszyc
Ojj wiemy cos z Daria o ciazacym brzuszku, nie?? hehe. Ale to taki slodki ciezar
Aniu to ciesz sie ze ci tak szybko @ odpuscila ja czasem tez tak mialam moze to wina upalow, zmeczenia organizmu. Czasem najmniejsza pierdola ma wplyw
Kurde dla mnie moja szyjka jest i juz zostanie dla mnie zagadka hahha moge sobie tylko wyobrazac i miec nadzieje ze jest okRuda27 lubi tę wiadomość
-
U m nei eczoraj byla moja psiapsiolka ktora rodzi za 2 miesiace pogadalam z mała poglaskalam
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Skarby oby wszystko było do końca dobrze Aniu jak macie fajnie z tym wyjazdem oby pogoda Wam dopisała . Mój Misiek stwierdził że skoro mam dużo leżeć to nie nadaję się na wypady nad morze i chyba pojedziemy dopiero za rok...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
noo przynajemnij na chwile odpoczniemy boczeka nas pozniej walka ostra maz jeszcze moze jajca sobei poobijac a poznei bedzie 2 tyg po zabiegu mial troche nie dotykalne
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo przynajemnij na chwile odpoczniemy boczeka nas pozniej walka ostra maz jeszcze moze jajca sobei poobijac a poznei bedzie 2 tyg po zabiegu mial troche nie dotykalne
-
nick nieaktualny