Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spróbuję streścić. Mam niespełna 30-letnią kuzynkę, która ma dwie córki - jedna w 2 klasie podstawówki, druga w 4 klasie podstawówki. Od 10 lat mężatka - mąż to oczywiście ojciec dziewczyn. Dziś się dowiedziałam, że jakieś 2-3 lata temu kuzynka zaszła w ciążę (nie ze swoim mężem) i usunęła...
Witki mi opadły, doła takiego złapałam, że hej... Jeszcze jak mnie dzisiaj jej młodsza córka przytuliła, to jakoś mi się tak źle zrobiło...
Ciężko mi na sercu, taka wiadomość potrafi człowieka zwalić z nóg
Julia 07.2015 -
No właśnie...
Jej mąż jest bardzo zazdrosny i porywczy, nawet nie chcę myśleć, co by się stało, gdyby się dowiedział że go zdradziła, i jeszcze w ciążę zaszła.
Jakoś tak smutno jak się pomyśli, że jeszcze jedno dziecko byłoby w naszej rodzinie, a nie ma, eh...
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotko odpoczywaj sobie i leż i pachnij Brzusio masz cudowny *-*
My nad morzem byliśmy rok temu i sie spaliłam
A w tym roku ngdzie, tylko na weekend do naszego domku
Eweloka mnie denerwują nie tylko z banku ale z z sieci komórkowych i ubezpieczenia
Mówię że nie chcę a one swoje. Jak będę zainteresowana to będę wiedziała gdzie sie udać
Kopytka.. zjadłabym
Olga jak możesz takie rzeczy pokazywać !!! Pięknie ten deserek wygląda
A ja skończyłam czytać ksiażkę.. Zaskakująco się skończyła. Nie pomyślałabym
Zaczęłam nową i parę stron poczytałam i na dziś skończyłamEweloka84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Aaa i dostałam od mojej przyjaciolki ksiazke Chata - po tym jak poronila przeczytala i powiedziala mi ze bardzo jej pomogl i ze chcialaby zebysmy sobe ja przeczytali zebysmy mieli nadziejena dalsza walke