Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniu na razie nie wiem czy on coś kuma za to ja jak myśle o tym to się denerwuję
Nie wiem co mu jest, ale ma wodę świeżą, karmę suchą i mokrą w miseczkach a chodzi za mną i miauczy do lodówki
Wiola to trzeba też sobie jakiś zrobićAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nasz tez tak czesto robi ni eraz cos jej rzuce a nie raz po porstu oleje bo by mi na leb weszla
a mzoe mu goraco moja ostatnio jak wyje,lam koszyki z zamrazalnika to wlezla tamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 18:25
-
siadlam na ławce wczoraj czekajac na autobus mialam leginsy i siadlam przesunelam sie i nagle poczulam uklucie .. jak sie okazalo z lawki wystawa jakas zadra no i sobie wbilam moze nie tyle w tyle k a le ponizej tylka sama siobie nie moglam wyjac a balam sie ze gdzies sie przemiesci ;/
no to poszlam do tesciowej bo pielegniarka i mi wyjmowala taka dosc spora .. okolo5 cm -
heheh noo kurde tylko ja mam takiefgo farte azeby sobie wbic drzazge w tylek
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa swojego też olewam pomiauczy pomiauczy i przestanie Ale zdziwił mnie ostatnio bo kilka dni był tylko na suchej karmie, wczoraj dałam mu świezuteńką mokrą, myslałam że się rzuci na nią a on nic zjadł ją na 4 razy taką porcję co zawsze wcinał na jeden raz :]
Oj Ania uważaj gdzie tyłek pchaszAnia_84 lubi tę wiadomość
-
jest goraco to koty malo jedza nasza tez bardziej ostatnio sucha preferuje
tak ale za to maz pozniej jak dokladnie masowal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny