Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to niestety fakt. Mojej koleżanki babcia jest szefową administracji na naszym osiedlu, koleżance załatwiła mieszkanie socjalne od razu (choć ona tam sama mieszka!), moja kuzynka przez 10 lat się takiego mieszkania nie doczekała, choć mało zarabiają i mają dwójkę dzieci, oprócz tego owa babcia załatwiła kumpeli pracę w administracji, chociaż ona wcale nie ma odpowiedniego wykształcenia... eh tak to jest.
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
OLga piesek dobrze pozniej wstawie wam zdj jak łajza juz chciala przejsc przez plot z tym kolnierzm na panny
przemywamy mu wszytsko łąde juz nie ropieje nie brudzi sie .. jest juz taka czerwona rana .. bez rzadnych tkanek martwych
takze mysle ze jest na dobrej droze
znikam na chwiel bo maz po mnie przyjechal pozniejpojechaliscm kupic rovanol i gazikiCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
tej ławy ktora jest na zdj nie bylo jak tam wskakiwal bo pozniej ja podstawilismy zeby sobi cwaniak teraz zlazl..oczywiscie nie zlazl czekal az go zniesiemy
dodam ze ma szkodzone biodro od 2 lat i chaodzi jak kaczke ale na murek o wycokosci okolo 0,8 m wskoczyl sam z satelit na glowieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 22:06
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co znacei cos dobrego na budujacego sie czyraka bo buduje mi sie co jakis czas w okolicach pachwiny ;/
-
nick nieaktualny
-
niby tam pisaz a z epowinno sie poczekac az zrobi sie ropien .. alekiedys smarowalam i mi sie nie wytworzyl ropien i skleslo to ; /
-
niby tam pisaz a z epowinno sie poczekac az zrobi sie ropien .. alekiedys smarowalam i mi sie nie wytworzyl ropien i skleslo to ; /
-
nick nieaktualny