Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie jestem w przychodni chce zapisać się na rehabilitację mam. Cwiczenia laser i krioterapie tekst zapusujacegi lepszego zesrawu pani nie mogła miec laser brak do końca roku krioterapia brak cwiczenia na grudzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 10:02
-
nick nieaktualny
-
łoo u mnie tez chłodnoo od razu chce sie zyc
ja nie wyspana standardowo hahaha cos spac nie moge albo mi nie wygodnie i pozycji znalesc nie moge a dzis moje dzicko tak mnie kopało ze mnie obudziło 1.20 pobudka i co zasnac pozniej nie mogłam juz ehh
zaraz za jakis obiad trzeba sie wziasc poki wena jest! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Mam zamiar wypożyczyć 50 twarzy Greya
Taki erotyk, chyba wiecie bo głośno o nim
a w mojej bibliotece jest ta książka zarezerwowana na pół roku z góry
muszę dalej jechać.. a chcę ja przeczytać !
z neta ściągnęłam i środek podczytałamCzarnula87 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
wioleta4444 wrote:Hej dziewczyny
Mam zamiar wypożyczyć 50 twarzy Greya
Taki erotyk, chyba wiecie bo głośno o nim
a w mojej bibliotece jest ta książka zarezerwowana na pół roku z góry
muszę dalej jechać.. a chcę ja przeczytać !
z neta ściągnęłam i środek podczytałam
ja z chomika sciagnełam wszystkie 3 cześci
niestety zgrałam na ebook i wywaliłam z kkompa bo bym CI podesłałą ale mam kilka innych podobnych np "dotyk Crossa" identyczna ksiazka jak bedziesz chciala do podrzuc maila to CI wysle
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola ja mam wszystkie trzy części w wersji papierowej i w formie e-booka podeślę ci jak chcesz
Ja jestem Greyo-wielbicielką 24 lipca ma być w końcu zwiastun a w lutym na walentynki pierwszy film łiiii mamę też wciagnęłam w czytanie i idzie ze mną do kina mało tego mężu obiecał ze sam cała trylogię przeczyta :] ale na razie ot nie możliwe bo moje ksiązki poszły w ruch
mówiłąm że jak mnie tylko chwilę nie będzie to wy będziecie pisały :p wniosek? więcej tu nie wchodzęEweloka84, wioleta4444 lubią tę wiadomość