Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja od tygodnia do kuchni nie wchodze, kazdy zapach, otwarcie lodówki itd powoduje ciagniecie na wymioty! takze moj R od tygodnia króluje w kuchni, wczoraj na kolacje zrobil pizze włacznie z ciastem hmmm pyszna byla! a dzis atakujemy mleczaka chyba! bo mnie sie chce placków po wegiersku
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
My juz po wizycie jak to poloznaokreslila jestem idealnym ksiazkowym przypadkiem ciazy haha
Wyniki w normie, cisnienie tez (100/60). Nie puchne, nie narzekam
Brzuch co prawda mam troche wiekszy niz to pokazuje tabelka ale mam sie nie przejmowac bo kolosa raczej nie urodze
Synus glowa w dol ( chwala Panu) !!! Bo o to sie martwilam
Uciekal tylko przed polozna jak mu chciala serduszka posluchac stwierdzila ze maly jej chyba nie lubi
Mamy zabukowana w koncu sr ale tylko 2 spotkania bo juz za pozno na wiecej wiedzialam ze tak bedzie!!! A mowilam o tym ostatnio innej poloznej...no trudno. Dobre i to
No i zaliczylam przy okazji szczepienie
Mialam supe pielegniarke...pyta sie czy w poczekalni to moj maz. A ja mowie ze chlopak.
A ona do mnie z tekstem: jak cos to mu powiedz ze po szczepionce boli ramie i nie mozesz sie nadwyrezac i niech poskacze dzis kolo ciebie hahahaha alez sie usmialamAnia_84, Eweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My tez mielismy drzemke
Potem dosmazalam reszte kotletow a teraz obcinalam mojego
Strasznie sie ciesze ze wszystko ok i ze maluch juz glowa w dol strasnie sie o to balam. Oby sie juz nie przekrecil
Zjadla bym cos dobrego ale sama nie wiem co nie znosze tego uczuciaCzarnula87 lubi tę wiadomość