Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie dzis rano kryzys, musialam isc na badania na czczo wiec wstalam i juz ledwo zylam, glodna jak cholera, pociagnelo mnie w domu kilka razy ale najwieksza maskra byla na przystanku...jak mnie pociagneło chyba ze 3 razy tak porzadnie, myslalam ze wróce do domu...na szczsscie doszłam jakoś do przychodni, panie mi pobrały krew i jeszcze od nich nie wyszłam a juz wcinałam banana bo myslalam ze padne...ale niestety do teraz czuje poranne zawirowania zoładka, bleeeeeeee
-
Sana wrote:Eweloka dziękuję :*
Rudasek... przybliżyłam to sobie na kompie i chyba faktycznie to tylko moje wymysły...
[/QUOTE
dokładnie SAna...poczekaj spokojnie do dnia @ i wtedy zrób, teraz sie nie potrzebnie denerwujesz, nastawiasz itdco ma byc to bedzie...posłuchaj mnie, ja zrobiłam 4 dni po @ bo wogole nie przyszlo mi głowy ze jestem w ciazt itd
-
Hej
Ja q przychodni wyjmowali mi kleszcza z taka niespodzianka dzis się obudzilam ale orzy okazji zlapalam mojego neurologa i powiedzialam o nolach głowy dal mi skierowanie na masaze cudowne drazetki i skierowanie na rezonans bo mialam w 2012 roku i byla mini torbielka powiedział ze spr czy nie rośnie choć on obstawia ból od kregoslupa szyjnego ale fajnie ze nie musze się prosic
Sana za blisko by była ta kreska poczekaj jeszcze -
Czesc dziewczynki
Sana jesli ci moge cos poradzic... Nie kupuj tych padziewnych paskowych testow!!!!
Ja takie mialam i jak zrobilam 1 raz nic nie pokazal...
Potem zrobilam naszego slawnego pinka (test kasetkowy) i pokazal piekna kreske juz ewidentnie widoczna podczas gdy paskowy tylko delikatny cien...
Trzymam kciuki zeby jednak sie udaloEweloka84 lubi tę wiadomość
-
hehe tu sie zgodze z Paulą
u mnie paskowe tez pokazywały "nic" a PINK piekną kreche
i to z popołudniowego siku wymuszonego przez dziewczyny hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 11:20
Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwleina no jeszcze pare dni i ciaza donoszona jupi
U Ciebie tez to leci, niedawno polowka byla, a tu jeszcze chwila i bedzie 3 z przodu
Ja tez za wami nie nadazam, dlatego nie czytam wszystkiego, przepraszam..
Czytam lipcowki czasami, to wiem ze Paula29 jeszcze czeka..
Paula co ze sprawa z autem i tym porysowaniem? Przepraszam, jak pisalas juz a ominelam..Eweloka84 lubi tę wiadomość