Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej:) Ewelinka milo że pytasz o mnie dziekuje:*
Taka zaganiana troche bylam wczoraj caly dzien poza domem dzis tez u mamy. Mamam to mama zawsze cos wyczuje. Nic nie mowilam jej o ciazy chcialam jej oszczedzic stresu czy sie uda czy nie i poczekac tak do 10tc ale sie nie da. Juz dzis podpytywala czy cos sie stalo ze dziwna jestem i ze chyba chce jej cos powiedziec:) nie powiedzialam nic ale w poniedzialaek jak bedzie piekne serudzko to jej powiemy:) jednak prtzed mama nic sie nie ukryje:) nie chce dluzej zwlekac bo bedzie jej przykro. gotowala dla mnie obiad a mi bylo tak niedobrze i nie moglam powiedziec. jadlam na sile ale dalam rade:)
Paula rysa konkretna. Czy Wasze autko to reno scenic?? bo tak mi przypomina na zdjeciu a lubie to auto bardzo wygodne
Daria a jak sie czujesz w ogole??
Rudasku ja tez czekam na ten dzien z niecierpliwoscia:) Pewnie bedzie ogromna radosc:
Ania jak tam przygotowania do wyjazdu?? Ty nad morze w moje strony przyjedziesz a ja na poludnie jade do rzeszowa na weekend:)
Olga najlepsze zyczenia z okazji imienin:) ja w czawartek z pieskiem na zabieg ciekawe jak sie bedzie zachowywał
Suna w sumie ja widze kreske ale dziewczyny maja racje powinna byc w innym miejscu wiec chyba to nie to ale jeszcze nic straconego dalej trzymam kciuki:)
Anastazja za ciebie oczywiscie tez:) chyba to juz lada moment sprawa sie wyjasni:)
Anetka na pewno super dziewczyna jednak weterynarz zawsze kojazry mi sie z takim cieplym czlowiekiem:)Ania_84, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Hej
jak tam sie czujesz
co do wyjazdu :)no coz poki co zero przygotowan jeheh jezdzimy co rusz z kajtusiem cos zalatwiamy zajelam sie pisaniem biznesplanu znajac nas to zaczniemy sie szykowac w srode -
nie jakos sie nie stresuje
czuje jakis dziwny spokoj
moze dlatego ze mamy plan w razie coczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za życzonka :]
Tak Anetka bardzo przyjazna, milutka i taka ciepła :] I brzuszek ma fajny Ale nie jak na ten tydzień co ona jest Nawet mój męzu się zdziwil O dziwo pamieał, że ja miałam już mocno widoczny i mocno zaokrąglony szok, bo ja tego nie pamietamAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Olus nie...to jest skoda octavia ale tez super autko i szkoda mi go
Ehh te mamy to maja jednak zmysl moja tez juz wszystko wiedziala jak mńie wyedy na lotnisku zobaczyla
W knajpie na kolacji jak wracalismy do domu z lotniska nawet malego piwka mi nie zaproponowala a pili wszyscy
Olgus wszystkiego dobrego z okazji imieninek :*
My juz po zakupach...ale piekna pogoda. Bylismy na lodach w mc a ja jeszcże wciagnelam pyyyyszny ice fruit snoothieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
My juz po zakupach...ale piekna pogoda. Bylismy na lodach w mc a ja jeszcże wciagnelam pyyyyszny ice fruit snoothie
zle ze mna zamiast fruit przeczytalam fiut:PPaula55 lubi tę wiadomość
-
włąsnie sieze u odzicow i slucham jak koty sie kłóca ;P o kote i stoija w bezruchu od pol godziny hehehe
-
nick nieaktualny