Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa wogole to wam nie napisalam co sie okazalo
Po tym jak zglosilismy szkode w ubezpieczalni puka sasiadka z gory. Okazalo sie ze jej i jeszcze jedńo auto na naszej ulicy jest porysowane wiec to nie w pracy tylko w nocy pod blokiem sie stalo
Jakis ch** szedl i prErysowal te samochody co akurat staly. U nas najbardziej widac bo czarny lakier..
Ona zglosila to na policje telefonicznie a u nas T porobil zdjecia i poszedl. Maja wszczac dochodzenie.
We wt maja z ubezpieczalni przyjechac i zabrac samochod do wyceny i ew do malowania. Podobno dostaniemy jakis zastepczy bo t musi jakos do pracy dojezdzac...
Jej Daria pedzisz w tym odliczaniu tylko patrzec jak sie u ciebie zacznie
Sana nie ma sie co od razu nakrecac oby sie udalo jak najszybciej ale czasem niestet swoje trzeba wyczekacRuda27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta....u mnie jutro wielki dzień!
Przyjezdzają dziadkowie- moi rodzice i dowiedzą sie o wnuczku lub wnuczce!
ale jestem ciekawa reakcji
a do tego mamunia przywiezie serniczek i obiecała ze zrobi mi pierogi z kapustą i grzybkami oraz z jagodami!!!!1 jeeeeeeeeeeeeEweloka84, Ruda27, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojejjj to czeka cie emocjonujacy dzien Rudasku
Zazdroszcze ci tej wizyty... Ja tak tesknie za rodzicami, tesciami, dziadkami....
Wogole to kupilismy juz bilety moj brat ma obydwa a mama poki co jeden bo nie wiem kiedy ja puszcze spowrotem haha
No i zastanawiamy sie bo pojawily sie bilety lotnicze na swieta bn... I sa polowe tansze niz ta droga co mielismy autem jechac... No i zaczelismy sie zastanawiac co zrobic....
Chyba kupimy jednak bilety na samolot...w koncu z 3 mies dzieckiem lepsze 2,5 h w samolocie ńiz dwa dni w drodze....Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula chyba samolot bedzie lespszy szybciej bedzie
Ewelcia no to mala kibicka sie szykuje
Rudasku powodzenia..chcialabym keidys przezyc tki dzien mowiac naszym rodzicom ze zostana dziadkami
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewela moj to samo mowi. Ze Tiagusia juz od malego bedzie na mecze zabieral
No samolot szybciej ale zostaniemy w pl bez samochodu i trzeba bedzie wszystko kurierem wysylac wiec cos za cos
Aniu i wy sie doczekacie kochana
A u nas tak slonce swieci ze uhh. Zjemy obiad i jedziemy na zakupyAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość