Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co dzis bylam u lekarza z tym czyrakiem i dostalam masc + antybiotyk 4 razy dziennie przez 4 dni
-
Rudasek wrote:ja z chomika sciagnełam wszystkie 3 cześci
niestety zgrałam na ebook i wywaliłam z kkompa bo bym CI podesłałąale mam kilka innych podobnych np "dotyk Crossa" identyczna ksiazka
jak bedziesz chciala do podrzuc maila to CI wysle
Też ściagnęłam książke na lapka ale nie lubię tak
Ale jeśli byś mogła napisać tytuły takich podobnych ksiażek to byłoby fajnie
Czarnula87 wrote:Wiola ja mam wszystkie trzy częściw wersji papierowej i w formie e-booka
podeślę ci jak chcesz
Ja jestem Greyo-wielbicielką24 lipca ma być w końcu zwiastun a w lutym na walentynki pierwszy film
łiiii
mamę też wciagnęłam w czytanie
i idzie ze mną do kina
mało tego mężu obiecał ze sam cała trylogię przeczyta :] ale na razie ot nie możliwe bo moje ksiązki poszły w ruch
mówiłąm że jak mnie tylko chwilę nie będzie to wy będziecie pisały :p wniosek? więcej tu nie wchodzęi już wiem dlaczego go jeszcze nie ma
A z chęcią pójdę do kina i wezmę ze sobą męża na pewno mu się spodoba. Jak mu o tym mówiłam to się śmiał i mówił żebym pokazała co sie nauczyłam jak będziemy sami. ale powiedziałam że tylu zabawek nie mamy
A książkę tez dam mu do poczytania
Ja dziś jadłam zupę ale troszkę bo tak się zaczytałam że nie mogłam się oderwać
Od 12 czytałam
Super książka. Daje w dziób wyobraźni
Paula cieszę sie że wszystko jest dobrze. I będzie do końca i potem po już zawszeCzekamy na Ciebie :***
-
bylam u wet i powiedzialam o dziwnym zachowaniu mojej kici
kazala ja obserwowac bo mozliwe ze nie do konca wycieli jej jajniki.. i sie odbudowaly .. podobno jest cos takiego jak janik w resce czyli tam gdzie zszywaja ;/
jesli dajlej bedzie sie tak zachowywac jak na roje to trzeba bedzie j obserwowac na jesien i jak cos jeszcze raz operowac i szukac tego jajnika ;/ -
wet powiedziala ze po sterylizacji nie ma prawa sie tak dziac.. nie powinna beczec za kotami łasic sie, odkladac ogona i podnosci dupki do bzykanka ..;/
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane biore udział w konkursie chciałabym wygrac dla mojej księzniczki jeżeli chciałybyście mi pomóć wejdzcie na ponizszy link i polubcie zdjęce będe bardzo wdzięczna z góry dziekuje
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651509321607452&set=pb.539797939445258.-2207520000.1405064786.&type=1&theater -
Dziewczyny zabijcie mnie, nie wytrzymałam, zrobiłam dzisiaj test Pepino... mam ochotę sobie strzelić w głowę, bo i tak nic nie wiem, i tak!
Sama już nie wiem... cień cienia, czy nic tam nie ma, a ja się doszukuję na siłę? Dziś 27 dzień cyklu, cykle mam 30 dniowe...
Julia07.2015