Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam dużo zwierzaków, nawet baaardzo dużo
Dwa pieski, pięć świnek morskich, trzy chomiki, dwa króliki, rybki, żółwia wodnego, kraba wodnego, 15 myszek
Oczywiście nie wszystko w jednym czasie
Szczerze to nie pamiętam w moim życiu takiego okresu, żeby w domu choć jednego zwierzaka nie było. Uwielbiam zwierzakiwioleta4444 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
ja mialam swinke moraska Funie
byla kochn i tka czysciutka
Olga to widze ze mezu szykuje sie na bzyk bzykwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Mąż miał szczurka, żółwia, rybki, 2 pieski, kotki (ale musiał oddać ze względu na alergię) i inne
A szczurek kiedyś uciekł i teściowa się bała. Weszła na stół i powiedziała że dopóki się nie znajdzie to ona nie zejdzie ze stołu he heAnia_84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
no to sie popisal
moj wczoraj z racji tego ze bylo goraco to chodzilam w samym biustonoszu i gatkach ;P a moj mezu do mnei tak sexownie wygladasz siedzac i planujac rozojw firm w bieliznie ;P no i sie zaczeloCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no to sie popisal
moj wczoraj z racji tego ze bylo goraco to chodzilam w samym biustonoszu i gatkach ;P a moj mezu do mnei tak sexownie wygladasz siedzac i planujac rozojw firm w bieliznie ;P no i sie zaczelo
Ania to prawie jak wstęp do parno i dusznoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wioleta4444 wrote:Łeeee a ja nie mam męża przy sobie Ale w piątek wraca.
Powie szefowi że w tym tygodniu chce mieć wolną sobotę bo się stęsknił za żonką -
ojj uwazaj na kozy bo wperdzielaja wszytsko co tylko im stanie na drodze znajoma stracila tak piekny ogrod
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojj znm ten bol u nas tez zawsze czscili.. a najgorsze byblo koszene trawy ;/
wiecie co moj maz odstail zapomnial z ema po mmnie przyjechac do rodzicow -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:haha skleroza nie boli
zostalabym nawet u rodzicow ale trzeba akajtka oporzadzic a sam nie da rady ;/ bo dzis trzeba mu przemyc rane i zapuscic masc, jtro rano tak smo ;/