Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa przepraszam, że znikłam ale poleciałam do biedry kupić sobie prezent imieninowy od rodziców blender mi fundują tzn, ja na razie kupiłam sama, a jak będę u nich w niedzielę to mi kasę oddadzą hehehe taki biznesik
Nie takie wielkie te spadki spokojnie możecie mnie pochwalić jak zgubię hm... 10 kgEweloka84, Ruda27, Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to dziewczyny spotykamy sie nad morzez 17 lipca
Bedzie biba
Ewelinka do mnie od tyg dzownia z citybaku .. mowie z eniejestesm zainteresowana a te caly czas ;/ codziennie mam 1 lub 2 tel ;/ juz sobe zapisalam a ni dzownia z innych ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Blenderek fajna sprawa też mam i nie oddałabym go nikomu najczęściej używany sprzęt u mnie w kuchni
Ja tez dostałam kasiorkę od siorki i mamy na urodzinki i nie mam pojęcia co sobie za to kupić bo mi szkoda to wydać póki co czeka schowana w bezpiecznym miejscu
A ten shake Olga brzmi pysznie
Lece Kochane moje kopytka robić bo mnie dzisiaj chcica na nie wzięła
Trzymajcie się i do miłegoEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
tez powiedziałam ze nie i sie rozłaczylam, iedys wydzwaniali do mnie to w koncu powiedziałam ze sprawe zgłaszam na policje o nenkanie i od tej pory mam spokoj z jednym hahahaha a najlepsze jest to ze jak sie zapytasz skad maja twój numer to "yyy" cisza i zmiana tematu dziady!
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:kurw... no! te laski z banku jak dzwonia to mnie tak wkurwiają mowie ze nie jestem zaintersowana!!! a ta dalej swoje wrrrr
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:tez powiedziałam ze nie i sie rozłaczylam, iedys wydzwaniali do mnie to w koncu powiedziałam ze sprawe zgłaszam na policje o nenkanie i od tej pory mam spokoj z jednym hahahaha a najlepsze jest to ze jak sie zapytasz skad maja twój numer to "yyy" cisza i zmiana tematu dziady!