Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale takie zabiegi przeciwrozstepom niezaszkodza. Wiec czemu nie stosować? A u niektórych wychodzą bardziej ponieważ tozalezyod skórywioleta4444 wrote:Oj tam co byście nie robiły celluit i tak będzie
.. Naczytałam się blogów i zawsze dziewczyny się tak starały by ich nie mieć a miały dużo.. I kremy, oliwki i inne duperelki i nic nie dawało
-
nick nieaktualnyAnastazja racja, mojej siostrze rozstepy wyszly po porodzie

Ja smaruje sie olejem kokosowym a wieczorem oliwka z rosmana
narazie nie ma rozstepow, jedynie juz zacyznaja sie pojawiac na jednym boczku.. Ale trudno 
A co do zbuntowanego, fakt kiedys uwielbialam, a teraz mnie tak strasznie drazni ta milagros ze aaaaa!
Sutkow nie mozna podrazniac i masowac.. To wywoluje skurcze.. Ale musze niedlugo sie za to zabrac
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nie mówię by nie stosować ale to nie jest najważniejsze w ciąży,.. chyba.. jeszcze w niej nie jestem to moze się kiedyś zmieniAnastazjaaa wrote:Ale takie zabiegi przeciwrozstepom niezaszkodza. Wiec czemu nie stosować? A u niektórych wychodzą bardziej ponieważ tozalezyod skóry

ale na waszym miejscu cieszyłabym się że mam zdrowe dziecko i nie długo będziecie je mieć przy sobie
Ruda27 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Bo po ciazy skora szybko sie obkurcza to raz a dwa ze z reguly jak sie jeszcze kobiety smaruja w ciazy tak po porodzie juz nic nie robia

Ja zamiast kokosoweto uzywam ze slodkich migdalow.. Tez jest bardzo polecany i pozńiej maluszka tez mozna nim smarowac bo jest w 100% naturalny
Moze nasze zabiegi nie zawsze zapobiegna rozstepom ale czesto naprawde duzo daja!
Lpiej zadbac o siebie i miec swiadomosc ze sie zrobilo wszystko co mozna niz potem pluc sobie w twarz ze moglam a mie robilam a juz jest za pozno
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

-
cudne macie te brzuszki

Ewelinka tak patrze na Twoje zdjęcia i sobie uświadamiam ze za m-c bede w 12 tyg i może juz mnie coś zaokrągli...bo teraz jeszcze nic, tylko sie powieksza jak jestem pojedzona, i jest taka malunia , okragla piłeczka
jeeeeeeeeeeeeee
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Dlatego ze jak skóra jest naciagnieta to ich nie widać, onerobia się wtrakcie ciąży ale pojawiają się po porodzie gdyż nie ma napietego brzuszka, skóra robi się wiotka i... Wtedy są juz widoczne.czekaja wrote:Ja to bym chyba w ogole sie nie odwazyla to musi bolec:)
Anastazja 100 procent racji.
a czemu rozstepy dopiero po ciazy sie robia??
Paula czuje sie usprawiedliwiona;)
Ale nie martwcie się z czasem jasnieja.
Ja yez się smarowalam oliwkami i kremami i mam bardzo mało i mało widoczne
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ale przecież dbanie o skórę brzucha i martwienie się ze zostaną nam rozstepy wcale nie oznacza ze nie cieszymy się ze zdrowego dziecka.....wioleta4444 wrote:Nie mówię by nie stosować ale to nie jest najważniejsze w ciąży,.. chyba.. jeszcze w niej nie jestem to moze się kiedyś zmieni
ale na waszym miejscu cieszyłabym się że mam zdrowe dziecko i nie długo będziecie je mieć przy sobie

Paula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Ewela ja mojego tez pilnuje
a on ma straszne ciagoty do moich cycow hahaha.
Na cale szczescie zakazu nie mamy (choc pozwolenia tez nie
) i kozystamy
ale ostatnio sie wystrachal bo po milej pobudce ja sie troche zapomnialam i jakis miesien z boku brzucha nadwyrezylam jhahaha. I mialam zakwas :p a on biedny tak przezywal 
Wiolu jasne ze to nie najwazniejsze ale dla mnie wyglad jest wazny!!
Rozwalaja mnie kobiety ktore nic kolo siebie nie robia w ciazy.. Leza, jedza, tyja, nic kolo siebie i domu nie robia a potem placze jedna z druga ze 40 kg przytyla.... Ze cycki do pasa, ze brzuch sie o kolana obija
no nikt im tego nie zrobil!
Sorry ale takie jest moje podejscie
Eweloka84, Anastazjaaa, wioleta4444, Sana lubią tę wiadomość