Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wioleta4444 wrote:Oj tam co byście nie robiły celluit i tak będzie .. Naczytałam się blogów i zawsze dziewczyny się tak starały by ich nie mieć a miały dużo.. I kremy, oliwki i inne duperelki i nic nie dawało
-
nick nieaktualnyAnastazja racja, mojej siostrze rozstepy wyszly po porodzie
Ja smaruje sie olejem kokosowym a wieczorem oliwka z rosmana narazie nie ma rozstepow, jedynie juz zacyznaja sie pojawiac na jednym boczku.. Ale trudno
A co do zbuntowanego, fakt kiedys uwielbialam, a teraz mnie tak strasznie drazni ta milagros ze aaaaa!
Sutkow nie mozna podrazniac i masowac.. To wywoluje skurcze.. Ale musze niedlugo sie za to zabracEweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ale takie zabiegi przeciwrozstepom niezaszkodza. Wiec czemu nie stosować? A u niektórych wychodzą bardziej ponieważ tozalezyod skóry
Ruda27 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Bo po ciazy skora szybko sie obkurcza to raz a dwa ze z reguly jak sie jeszcze kobiety smaruja w ciazy tak po porodzie juz nic nie robia
Ja zamiast kokosoweto uzywam ze slodkich migdalow.. Tez jest bardzo polecany i pozńiej maluszka tez mozna nim smarowac bo jest w 100% naturalny
Moze nasze zabiegi nie zawsze zapobiegna rozstepom ale czesto naprawde duzo daja!
Lpiej zadbac o siebie i miec swiadomosc ze sie zrobilo wszystko co mozna niz potem pluc sobie w twarz ze moglam a mie robilam a juz jest za poznoEweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
cudne macie te brzuszki
Ewelinka tak patrze na Twoje zdjęcia i sobie uświadamiam ze za m-c bede w 12 tyg i może juz mnie coś zaokrągli...bo teraz jeszcze nic, tylko sie powieksza jak jestem pojedzona, i jest taka malunia , okragla piłeczka jeeeeeeeeeeeeeeEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ja to bym chyba w ogole sie nie odwazyla to musi bolec:)
Anastazja 100 procent racji.
a czemu rozstepy dopiero po ciazy sie robia??
Paula czuje sie usprawiedliwiona;)
Ale nie martwcie się z czasem jasnieja.
Ja yez się smarowalam oliwkami i kremami i mam bardzo mało i mało widoczneRuda27 lubi tę wiadomość
-
wioleta4444 wrote:Nie mówię by nie stosować ale to nie jest najważniejsze w ciąży,.. chyba.. jeszcze w niej nie jestem to moze się kiedyś zmieni ale na waszym miejscu cieszyłabym się że mam zdrowe dziecko i nie długo będziecie je mieć przy sobie
Paula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Ewela ja mojego tez pilnuje a on ma straszne ciagoty do moich cycow hahaha.
Na cale szczescie zakazu nie mamy (choc pozwolenia tez nie ) i kozystamy ale ostatnio sie wystrachal bo po milej pobudce ja sie troche zapomnialam i jakis miesien z boku brzucha nadwyrezylam jhahaha. I mialam zakwas :p a on biedny tak przezywal
Wiolu jasne ze to nie najwazniejsze ale dla mnie wyglad jest wazny!!
Rozwalaja mnie kobiety ktore nic kolo siebie nie robia w ciazy.. Leza, jedza, tyja, nic kolo siebie i domu nie robia a potem placze jedna z druga ze 40 kg przytyla.... Ze cycki do pasa, ze brzuch sie o kolana obija no nikt im tego nie zrobil!
Sorry ale takie jest moje podejscieEweloka84, Anastazjaaa, wioleta4444, Sana lubią tę wiadomość