Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Anastazjaa to czekamy z niecierpliwością do 4-tego
Ewelka w ciąży często się zdarzają problemy z moczem, ale to najczęściej nic poważnego, a jak się bierze luteinę (ty chyba bierzesz tak) to te wyniki mogą być zafałszowane przez nią
Czekaja z tą hemoglobiną też u nas prawie wszystkie dziewczyny miały problem
jednak maleństwo bierze sobie z nas to co potrzebuje:)
Paula ja też się teraz męczę jak stara lokomotywa, poczekaj jeszcze kilka tygodni:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej Paula, nie nie biore luteiny tylko duphaston doustnie z moczem co chwile mam problemy wiec sie juz chyba przyzwyczaiłam gorzej martwie sie tym cukrem
Anastazja no tak umowiona jestem na 30 lipca, miałam robic dopiero wyniki za tydzie ale nas nie bedzie wiec i tka na jedno by wyszło.. bede sie wspomagac zurawiną do tego czasuAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
O kurde... Ewela z tym cukrem ńie ciekawie... U nas tez dziewczyny maja problem. Niektore maja nietolerancje glukozy tylko(!) i wystarcza im dieta ktorej serio trzeba rystrykcyjnie przestrzegac i wtedy jest ok.
Ale w przypadku cukrzycy zostaje insulina i wtedy trzeba sie naprawde pilnowac!
Oby w najgorszym wypadku to byla nietolerancja kochana!
Ale to musi lekarz stwierdzic! I nie martw sie kochana na zapas!!!
A co do bakteri.. Dziewczyny maja racje. W tym okresie latwo o jakies dziadostwo. Napewno cos dostaniesz na to i bedzie ok
Anastazja to tylko czekac do wizyty i oznajmic synciowi nowinke
Kurde jakis mam dzis dziwny dzien, rano tyle sil i energii a teraz mi slabo troche. Maly ma lenia dzis bo malo co sie rusza ale rozumiem go bo ostatnio sie wyszalal za wsze czasy chyba
Paulinko ja juz wyczekuje zeby byc na tym etapie co ty ale czekam z niecierpliwoscia
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 3mam kciuki za "naturalne" rozwiązanie...i ochhh już maleństwo niedługo zobaczysz:)
Ewelko bidulko:( na cukrzycę ciążową nie masz wpływu, moja sis dobrze i zdrowo odżywiała się w ciąży, a mimo to zachorowała i tylko dietka cukrzycowa trzymała ją w "pionie"..będzie dobrze....
Anastazja to czekamy na sierpień, będzie dobrze:)
Paula55 nie dziwię się, że szybko się męczysz...skarbie masz 1mies do porodu....u mnie jeszcze "szmat czasu" a wszystko robię na raty, bo czuję się mocno "wypompowana"....
Czarna...hormonki, hormonki buzują, ale to patrz na to z tej strony, że jak buzują to znaczy, że działają....
Ania a Tobie jak tam w hoteliku???? nad polskim morzem....?
Ja wizytę mam 28 lipca, to może uda mi się podejrzeć co tam siedzi hehehe..może się w końcu gin zdeklaruje co widzi....:D:D:D
póki co to korzystam z prezentu - detektoru tętna - rewelacja....
brzuszek się zaokrąglił, prawie wszystkie negatywne rzeczy z I trym. zniknęły...została tylko senność (już jestem po 1drzemce) i "ogólna niemoc" ale to chyba też pogoda.....
buziaki
Eweloka84, Anastazjaaa, Paula55, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny