Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Dzień dobry śpioszki:)
Jak samopoczucie???
U mnie ok:) wypoczęta i uśmiechnięta:)
tylko straszny gorąc już jest:)
Miłego dnia:) i pozytywnych wibracji hehehehe
Mamusie a jak u Was?? jak maleństwa??
dzieńdobry wszystkim
u nas też upałPaula55, Malenq lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Loo kurde. Nie dobrze...
Moj sie wczoraj ze mnie smial ze mi jakos hormony nie buzuja w ciazy tyle sie od kolegow nasluchal a tu nic,
Stwierdzil ze bardziej zabawna jestem niz wkurzajaca faceci...Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, u mnie dalej cisza, idę na Ktg na 16 zobaczymy co powiedzą, dziś mam termin z USG
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:moooocno zaciskam kciuki i choć teraz się strasznie denerwujesz i męczysz to i tak ci zazdroszcze już niedługo dzidzia będzie w twoich ramionach
Wiem, wiem, najgorsze jest to że nie chciałabym rodzić po terminie, nawet nie mam teraz żadnej wizyty już ustalonej, mojej lekarki nie będzie więc jak nie urodzę do poniedziałku muszę szukać jakiegoś lekarza żeby zadecydował co i jak, dał jeszcze L4 ( bo mam do niedzieli) no ale tak czy siak to już blisko także się cieszę, ale boję się wizji wywoływanego porodu. Naczytałam się że często bóle są mocniejsze a nawet skurcze ustępuje i kończy się cc
Anastazjaa ale Ty się teraz ciesz póki za bardzo nie ma objawów ciąży i można normalnie funkcjonować -
Paula trzymaj sie. nie jest to zasada moja siostra i szwagierka mialy wywolywane i 2 godziny i po sprawie:)
trzymam kciuki zeby porod przyszedl szybko i szybko sie skonczyl:)
ja dzis gotuje kapusniak z kiszonej kapusty i pieke drozdzowke ze sliwkami:)
dzis rano wstalam czulam sie strasznie slabo jakbym miala zaraz zemdlec nie wiem czemu. polezalam nogi do gory i przeszlo na szczescie:)
ale ogolnie do czuje sie jakby mi ktos sily odebral:)
Rudasku jak tam na l4?? odpoczywasz??
Paula ach ten Twoj mezczyzna gdzie Ty jego trafilas??
Anastazja jak sie czujesz?? kiedy umowilas sie do lekarza??
Olga milego dnia w pracy:)
chyba nikogo nie ominelam:)
Olga a co u stokrotki?? jak ona sie czuje??Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula trzymamy kciuki aby mala sie zdecydowala dolaczyc do rodzicow i oby obylo sie bez zadych nerwow i komplikacji!!!!
Czekamy razem z tobakochana!! Daj znac po ktg bo jabede napewno czekac na wiesci
Anastazja wszystko musi byc ok a Tiago napewno sie ucieszy
Ja odpicowalam wlasnie kuchnie. Jutro pewnie sypialnia i tak po jednym pomieszczeniu bo szybko sie mecze
Olu to on mnie dorwal haha biedny tyyyle lat sie na mnie wyczekal....a ja idiotka go nie chcialam
Teraz wiem ze nigdy w zyciu bym go nie zamienila na zadnego innego
Kochana tez mi sie slabo robilo na poczatku. To normalne ale musisz uwazac... Mi sie zdazylo kilka razy zaslabnac. Nie mozna dopuscic (na tyle ile sie da) do omdlenia. Jak tylko czujesz ze ci slabo to usiadz albo sie poloz...czekaja, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
tak jak pisałam mocz do bani liczne bakterie, nabłonki płaskie liczne, nabłonki okrągłe 1-3 w pol. widz, leukocyty 10-20... , hemoglobina mi spadła do 11 i hematokryt (co to?), glukoza na czczo 101 norma do 99, po 2 godzinach 217 ale tu nie mam normy wiec nie wiem co to.... ale raczej za duzo w uwagach napisali "poziom cukru na czczo 137" to to co z probowki wziela
-
Tak tiago na pewno sieucieszy bo już od dawna pyta się czemu wszyscy w jego klasie maj rodzeństwo a on nie, raz mnie zapytał czy jestem chora bo bie mam więcej dzieci wiec mu powiedzialam ze mama na razie prosi bozie o drugą dzidzie i jak bozia nam da to będzie miał rodzeństwo
U mnie dziś na obiad pierogi z jagodami -
Anastazjaaa wrote:Och kurcze i co teraz? Co jest na zbicie cukru i co dostaniesz na te bakterie?
Och żeby te wyniki szybko się poprawily -
Ewelinka na cukier to pewnie bedzie dieta i bedzie dobrze zobaczysz nie martw sie. bakterie to nie wiem nie znam sie ale tak jak piszesz moze to ziolowe tabletki dostaniesz. moze taki Twoj urok z tymi infekcjami ukladu moczowego to podobno czeste w ciazy.
Hematokryt ile masz??
Ja hemoglobine tez mialam niska bo 10.4 hematokryt tez ponizej normy i pelno innych wskaznikow odnosnie krwinek czerwonych. na pewno dostaniesz zelazo w teabletkach. ja bralam tardyferon i teraz mam wyniki jak nigdy w zyciu:0 hemoglobina 13 i zadnej strzalki w dol:) anemia tez czesto wystepuje w ciazy.
musisz jesc szpinak pic sok z burakow i mase innych witamin:) -
wiem Olus juz mi tato zapowiedział ze sok z buraków mam pic hahaha Kochany
najbardziej martwie się tym cukre... bo wyglada na cukrzyce kij tam ze mna... mała jest najważniejsza...
hematokryt 36 niby nie duzo spadł ale i tak jest ponizej normy.. ojj czuje ze nie spodaboają sie mojemu gienkowi wyniki ... ehh cały czas cos w tej ciązy ja chce październik!!!Anastazjaaa lubi tę wiadomość