Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anastazja, gratuluję!
Dopiero zajarzyłam, że się zafasolkowałaś
My byliśmy wczoraj na wizycie, młody to na pewno chłopak, waży 583g i ma się świetnie.
Szyjkę mam ładną, długą i zamkniętą. Trochę pogadaliśmy z ginem o zzo, odrobinę mnie nastraszył, bo zawsze miałam kiepski czasy krzepnięcia, a do zzo muszą być w normie, inaczej nie zaryzykują wkłucia...
No ale zobaczymy. Na razie zaczynam pracę nad m.kegla, a za jakiś czas pomasuję krocze i jakoś to będzie. Tyle mogę.
Dziś wybieraliśmy płytki do kuchni, za 1,5-2 tyg powinny być.
Myślałam, że mężu mnie rozszarpie zanim się zdecydowałam, no ale helloł! chyba muszę mieć idealnie w kuchni, prawda??Ruda27, Ania_84, Eweloka84, Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Sanotocha super wiesci
My bylismy z mezem u lekarza..niestety maz ma mala przepukline ma skierowanie na usg, ekg i inne badania ;/ ma nosic pas ;/
dostal nie dosc ze od mnei opierdol to i od lekarki ze dzwigla sam i ze przez 8 lat pracujac i dzwigajac nie nosil takiego pasa ;/
ja kupilam sobe hydrogel taki kompres na zimno i cieplo.. bo jednak rehabilitantka podpowiedziala mi ze w czasi ejak oczekuje na rehabilitacje zebym stosowala na kark bo pomaga
dzis idziemy zkajtusiem na przeglad
i wezmiemy od razu kami zeby ja obejrzala bo mnie traz nastraszyli tym sikaniem ze to jakies problemy z nerkami lub pecherzem ;/ -
nick nieaktualny
-
na razie pas wystarczy ale musi uwazac ( zobaczymy jak wyjdzie na usg ) ale jak sie powiekszy to niestety zakladanie siatki ;/
-
A co to za cisza zapanowala??
co sie dzieje z dziewczynami??
Paula chyba dzis zalatwia sprawy z poszukiwaniem domku??
Co z Ewelinka bo juz 2 dzien sie nie odzywa??
mnie mecza mdlosci:( w ogole jestem do bani ale jestem szczesliwa:) chcialam to mam i dziekuje za piekna tabelke:)
Ania przyjezdzaj piekna pogode mamy:)
Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Hej Ola...ja dzis jakis taki dzien mam... rano sie zasmucilam bo KOLEJNA wrzesniowka w szpitalu... Dzidzia sie malo ruszala i okazalo sie ze cala pookrecana pepowina i tetno skacze monitoruja ich...
Co dzien ktoras laduje w szpitalu
U nas z domkiem narazie bez cisnienia bo czekamy na oferty az sie pokaza zeby jezdzic i ogladac...
Ojj mdlosci to nic fajnego ale przynajmniej nie zapominasz ze masz lokatora
-
Dziewczęta trzymajcie kciuki, ide dziś do lekarza
odebrać wyniki itd, mam nadzieje ze bedzie wszystko git i ze nie bedzie mnie badał, bo to ten niedelikatny DZiadek
no i mam nadzieje ze wysępie kolejną serie badań i L4 jeeeeeeeeeeEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Paula rozumiem ze sie martwisz pewnie zwiazalas sie z dziewczynami i przezywasz kazdy przypadek osobno ale nie jest powiedziane ze tak musi byc u ciebie. bedzie dobrze a za dziewczyny trzymamm kciuki zeby sie wszystko ulozylo:)
odpoczywaj i nie stresuj sie:)
Rudasek trzymamy kciuki:) -
Rudasku trzymam kciuki
Paula ale dobrz eze juz sa w szpitalu i ich monitoruja lepiej ze teraz sie zorientowali a nie w czasie porodu ;/
Ola jutro juz bedeczekaja lubi tę wiadomość
-
Rudasku powodzenia!!!
Olus ja wiem ze u mnie bedzie napewno ok (cala ciaze tak mowie) ale smutno mi bo jestesmy zgrana paczka!
Chyba na zadnym watku nie bylo tak jak u nas...
No ńic, trzymam za nie kciuki!!!
Ewela fajnie źe jestes i ze lepiej ale wynik na czczo jakis wielki!!! Daj znac jak bedziesz miala reszte wynikow!
Aniu juz jutro wyjazd!!! Ale super
Doczytalam ze z mezem nie tak... Kurcze musi zadbac teraz o siebie bo za chwile rozpoczynacie walke!Eweloka84 lubi tę wiadomość