Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a moja mamcia ostatnio przywiozła mi kurki do pierożków i niestety wyrzuciłysmy jak robila to zapomniała spażyć, i tylko wyczysiła i od razu na petlnie z cebulka i niestety byly takie gorzkie ze nie dało sie nic z nich zrobić..buzie wykrecało!
-
nick nieaktualnyOla dziekuje ze pytasz u mnie dobrze, leze i leniuchuje i czeeekam..
Malenq jak po urlopku?
Paula gratuluje dofinansowania! W koncu sie doczekaliscie
Ciesze sie ze u kazdej z was idzie wszystko dobrze i jak duzo ciazowych suwaczkow sie zrobilo cudniePaula55, czekaja lubią tę wiadomość
-
witam się serdecznie.
rety jak mi się dziś nie chciało wstać do pracy...
a oto moje dane
cykl starań - 5 cykli
pozytywny test - 12dpo
OM - 18.06.2014
OVu - 1 lipca
Termin porodu - 25.03.2015
lecę sprzątać i pranie robić
póżniej was podczytamczekaja, santoocha, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ja juz po obiedzie i po spaniu;)
mniam:)
jak tak wszystkie ciązowe wiruski prześlemy do Ani i Olgi i reszty dziewczynek to w ciaze zajda nawet bez seksu;)
od wczoraj ogarnela mnie jaksa niemoc masakra nawet pisanie na klawiaturze wydaje mi sie ciezkim zajeciem:) tez tak mialyscie??
Daria odpoczywaj ile wlezie pozniej bedzie gorzej:) mam nadzieje ze bedziesz dla nas jednak miala chwile:)Czarnula87, Ruda27, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha dziewczyny dobre to ja prosze nie zostawiać wirusów tylko plemniczki
czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ale bede miala dziecko z różnych genow tylko później mezow nie posadzcie o zdrady jak mi kazda wyślę pleminiki
-
Ania_84 wrote:Dziękuję na pewno bedzie dobrze bo mamy siebie a dalsze losy mimo iz nue znane beda do przejścia
Wiesz, że Ci kibicuje i zawsze będę.
Daj znać jak po wynikach .
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
OLga u mnei byla mega burza jeszcze nawet grzmi ;/
a reszta chyba kombinuje mi te plemniorki i wysylaja kurierem hihiCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny