Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekaja...u mnie też mdlości sa ale nie wymiotuje, jedyne co to mnie ciagnie jak kota! Wczoraj ledwo weszłam do domu i juz prosto do wc....dziś na szczescie jeszcze nie ale czuje taki cieżar od brzucha do przełyku ze szok...masakra...ze nie wspomne juz co sie dzieje w sklepach..bleeeeeeee....
ide jutro do lekarza, wezme chyba l4 na 2 tyg! -
No ja wlasnie w biedronce bylam poczulam zapach pieczonych bulek i masakra.
tylko dziwne bo sa momenty ze jest mi niedobrze i jak pomysle o jedzeniu to mam odruch wymiotny ale czasciej mam tak ze jest mi niedobrze ale chce mi sie jesc i jem:)
jak masz mozliwosc idz na l4 i odpocznij:) -
Hej dziewczyny
Widze ze nowe mamusie sie oswajaja z urokami ciazy hehe
Powiem wam ze po czasie nawet mdlosci i wymioty wspomina sie z sentymentem
Wiola mam nadzieje ze wakacje udane
Olu maluszek juz sie zadomowil i do marca nie rusza sie z miejsca
Buu u was cieplo a u nas sie ochlodzilo
Olga nie mialas serca obciac meskosc Dante hehe
A ja chcialam sie tylko pochwalic ze dostalismy pozytywna decyzje o dofinansowaniu przed chwila uryczalam sie strasznie ze szczescia bo mozemy zaczac szukac naszego domku
Moj jeszcze nic nie wie i czekam az oddzwoni bo w pracy jestRuda27, Czarnula87, Ania_84, czekaja, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
no to super Paula będziecie mieć piekny domek!
My tez sie rozglądamy..zobaczymy jak nam to wyjdzie
a co to znaczy "dofinasowanie"...państwo Wam da jakaś kasiurke ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:11
-
nick nieaktualnyOlu!!!!!!!! Na pewno zostamniesz do marca!!! A wiesz czemu? Bo ja OVu miałam 15 czerwca, a termin porodu 8 marca identyko jak ty!! Wieczorem uzupełnię tabelkę :]
Paula czas już najwyższy był :] dla kota jest to bardzo wskazane, po co ma się meczyć? teren znaczyć? poza tym kastracja jest wskazana bo kot wielu chorób może uniknąć i dłużej pożyć :] Anetka fachowo mu jajcory obcięła więc nie miałam wątpliwościAnia_84, czekaja, santoocha lubią tę wiadomość
-
Dofinansowanie oznacza ze panstwo daje nam do 40% wartosci nieruchomosci
Czyli jak kuoimy dom za 100tys to musimy wziac tylko 60 tys kredytu a dostaniemy od panstwa 40tys.
Tzn to jest taka jak by nieoprocentowana pozyczka... Mozemy ja zaczac splacac po 2 latach albo nawet po 19...
Jesli sprzedamy dom wczesniej to splacamy od razu:)
Wiem wiem Olga. Smieje sie tylko
A powiedz mi bo slyszalam ze po kastracji kcury czesto bardzo tyja... Np u mojej cioci kot wazy juz ze 13 kg i to sie stalo wlasnie po kastracji...to tak zawsze czy go przekarmiaja???
-
no to fajnie Pauluś super infoooo...szkoda ze tak u nas nie ma
a co do kocurów to one chyba tak maja, mojej cioci kot też waży pod 10 kg i ciocia go odchudza i prawie glodzi...bo je tyle co zwykle a tyje...a druga strona medalu jest taka ze jest bardzo leniwy, non stop spi, nic mu sie nie chce...wiec je i tyje -
nick nieaktualnyMoże ma za dużo dostepu do jedzenia? Ja mojemu wydzielam na dzień odpowiednią ilość do jego wagi i wiecej nie dostaje. dodatkowo mi się rozszalał mocno więc spala to co je :]
Koty włąsnie mega tyją po kastracji. Nawet Aneta mi mówiła, żeby go nie przekarmiać. -
my tez nie bedziemy miec sumienia i kajtkowi obetniemy jajcory
moj coprawda sie krzywil ze jak mozna mu tak obcic jajeczka ale teraz powiedzial do kajtka tak przykro mi chlopeie ale dla iebei bedzie to lepsze niz ciagle ucieczki i walki o sunie ;/
Aaaa włąsnie maz dzwonil
wyslalam wczoraj mu cv na parkieciarz ukladanie paneli itp i jutro ma rozmowe o 17:45Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDante wazył w dniu kastracji 3 kg. Dostaliśmy info że do 5 kg może złapać :]
Ale mam nadzieję że nie więcej, koleżanki kocur to jest wielki jak stodoła, bo leniwy i po kastrajci już kilka ładnych lat.... ale jak go ostatnio zobaczyłam to się zszokowałam :o a podobno schudł :o -
Powiem wam ze wlasnie go nie przekarmiali... Kazdy sie smial ze kot najwiecej w domu je a on mial w miesce tylko 3 razy dziennie po troszku z tego co ciotka mowila.
A najlepsze jest to ze on non stop ganial... I jakos mu to szlo bo co chwila znosil ptaki i myszy kotre sam upolowal
Ja sobie ńie moglam wypbrazic jak taki ogromy kot z sadlem wloczacym sie po ziemi moze tak polowac
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Dofinansowanie oznacza ze panstwo daje nam do 40% wartosci nieruchomosci
Czyli jak kuoimy dom za 100tys to musimy wziac tylko 60 tys kredytu a dostaniemy od panstwa 40tys.
Tzn to jest taka jak by nieoprocentowana pozyczka... Mozemy ja zaczac splacac po 2 latach albo nawet po 19...
Jesli sprzedamy dom wczesniej to splacamy od razu:)
Wiem wiem Olga. Smieje sie tylko
A powiedz mi bo slyszalam ze po kastracji kcury czesto bardzo tyja... Np u mojej cioci kot wazy juz ze 13 kg i to sie stalo wlasnie po kastracji...to tak zawsze czy go przekarmiaja???
hej chciałam zapytać co to za dofinansowanie? i czy to w Polsce czy za granicą mają takie dofinansowania? -
nick nieaktualnyNo to faktycznie
Ja naszemu sypię około 50g karmy w miskę (mam mieszankę dla kastratów i kotów nie wychodzących z domu) i trochę mokrej dostaje raz dziennie i ma mu to styknąć na 24 h. Wczoraj wyżarł wszystko i pół nocy biadolił o jedzenie. Dostał dopiero ranoPaula55 lubi tę wiadomość
-
Amy mieszkamy w UK. wiec nie wiem czy jestes zainteresowana...
Hahaha probowal na tobie krzykiem Olga wymusic lobuz kurde brakuje mi zwierzaka w domu
Ok ja lece obiadek robic bo obiecalam mojemu Miskowi kopytka z sosem gulaszowym wiec mam sporo robotyAmy, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Skoro tak mowisz Olgus to tak musi byc:) ide w Twoje slady:)
Paula mmm:) ja wlasnie zrobilam makaron z kurkami i boczkiem w sosie smietanowym. mega tuczace ale strasznie za mna chodzilo:)
Aniu powodzenia dla meza na rozmowie:) a to gdzis na miejscu ta praca? wiesz cos wiecej??
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak myslalam amy pozdrawiam.
Olus kurki.... Matko co ja bym za kurki dala tu to znaja i jedza tylko pieczarki to dla nich jedyne jadalne grzyby
Ostatnio wlasnie marzyl mi sie sos z kurek albo kania smazona na patelni
Aniu powodzonka dla mezaczekaja lubi tę wiadomość