Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej misiaki. Ja dzis pozno bo troche ogarnialam, nastawilam juz zupke bo zjemy jak moj wroci i jedziemy na zakupy. Musze reszte rzeczy do torby do szpitala pokupic...
Ola trzymam mocno kciuki dawaj znac od razu
Ewela u nas na watku jest dziewczyna ktora caly czas plamila a jest juz w ponad 30 tyg... Tez jej powiedzieli ze taki "urok" i tyle.
Masakra ale co zrobic?Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ewelinka jak Natalka się urodzi to sobie z nią poważnie porozmawiasz że tak Cie straszy lobuz jeden:-) będzie dobrze myszko:-)
Ja juz jade do domku serduszko bije wielkość pęcherzyka i maluszka zgodna z OM. Zwiększyła luteine i zapisała jeszcze acard. Tak się cieszę chyba w końcu trochę powinnam:-)Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Olus a nie mowilysmy ze bedzie wszystko ok???
Teraz juz sie tylko cieszyc prosze!!!!
Ehh a u nas jakas masakra na wrzesniowkach... Jedna w szpitalu na podtrzymaniu od wczoraj a teraz nastepna pisze ze krwawi ja sie zalamie. Zaczynam sie martwicczekaja lubi tę wiadomość
-
Wiem wiem ale tak naprawde chyba od momentu zajscia juz zawsze bedziemy sie martwić czy bedzie w brzuchu czy na świecie z nami:)
Oj to niefajne wiadomosci ale moze to tylko fałszywy alarm. Moze dziewczyny sie przeforsowaly i dlatego. Uwazaj na siebie Paulus:*
chyba czas ustawic suwaczek tak na niego czekalam:) -
Ania chyba bedziecie mieli ladna pogode na wyjazd nad morze:)
Rudasku mama pewnie w szoku ze babcią bedzie:) mowilas ze taka laska to pewnie jeszcze nie gotowa ale lada moment bedzie skakala przy maluszku:)
Anastazja jak u ciebie:) to obie jestesmy marcowki:)
Daria a jak Ty sie czujesz??
Olga jak kotek??Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Olus bardzo sie ciesze!!!! uważaj na siebie będzie dobrze Kochana
Mysze leze, leze i taki plan na reszte dnia ehh zestresowałam sie mała puka do mnie co jakis czas, juz jej tłumaczyłam zeby nie straszyła mamy bo za nim urodze to na zawał zejde ale tak powaznie poki co ani mniej ani wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:22
czekaja lubi tę wiadomość
-
hmm tak sobie mysle, moze to po wczorajszym dniu... troche spedzilismy czasu poza domem a tam albo dreptałam w sumie nie duzo ale wiecej niz zwykle albo na ławce siedziałam od, której dupsko mnie bolalo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:27
-
Aaa Rudasek wlasnie bo ty jestes juz po spotkaniu...
Wlasnie... Gratuluje hehe. Powiem ci ze u mnie to tesciowie z wielkim entuzjazmem przyjeli wiadomosc.
Rodzice tez sie bardzo cieszyli nie powiem... Mama to powiedziala ze w koncu haha,
Ale tesciowa plakala ze szczescia
Do tw mamuski to zaraz dotrze, przyzwyczai sie do tej mysli i zobaczysz jaka bedzie szczesliwa
-
nick nieaktualnyCzekaja super! Napewno bedzie juz dobrze, trzeba myslec pozytywnie
Paula kurde to niefajnie.. Moze jakies naczynka pekly, nie zWsze to musi byc cos groznego.. A Ty sie nie stresuj!
Ja sie czuje dobrze, maly sie rozpycha, na dole tak jedzie ze az mńie boli ciekawe czy juz nizej zszedl
Ewela odpcozywaj, jak brazowe plamienia to nic..
Eweloka84 lubi tę wiadomość