Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane co u Was ?
Nie dam rady Was nadrobić
Byliśmy na wsi na weekendzie i było fajnie
Byłam dziś u Gina i owulacja była !!!
Pękło ciałko żółte.. Dlatego wczoraj tak bardzo bolał mnie brzuch.. okropnie.
W weekend się trochę postaraliśmy to moze coś z tego będzie ale nie nastrajam się.. To dla mnie takie... nierzeczywisteCzekamy na Ciebie :***
-
hej kobitki ..
Paula - ja ci tu dam sie martwic.... choler jasna .. nu nu przeciez dobrze sie czujecie nie ma co sie stresowac bo powiem malemu zeby ci nocy nie dawal przespac
OLa super ze wszytsko ok
Anastazja jak tam ??
Ewlcia i jak ustopilo plamienie ??
co do pogody to chyba sie wstrzelimy bo poki co zapowiadaja slonecznie i od 25-28C no i mamy plan
uderzamy na piechote do Sopotu - 8 km
a w sobote na piechte do Gdyni -17km ;d
Paula55, Ruda27, czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ok ok juz jestem spokojna
Ania zabierz mnie ze soba!!!!!!
Tak wam zazdroszcze
Ale super ze wybywacie
Wiola to trzymam kciuki za piekny final
My dzis bylismy na zakupach... Ohh sie ulazilismy... Ale pokupilam juz wiekszosc rzeczy do szpitala
Kurde ostatnio ńon stop mnie ludzie zaczepiaja...na ulicy, w sklepie, dzis nawet w mc jak siedzielismy na kawce... Kazdy pyta na kiedy termin, czy to pierwsze dziecko, czy chlopiec... Mile toAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A my sie dziss wnerwilismy
wiecie co no po porstu w glowie mi sie nie miesci ..mama michala jest od soboty w szptalu a my dzis dopiero sie dowiedzielismy - przez przypadek ;/
dom obok i nic nam nie powiedzieli siostra Michala nic nie powiedziala .. bratu tez ale wygadala sie w niedziele wszyscy pojechali a my nie.bo nikt nam nic nie powiedzial ;/
Michal tak sie wkurwil ze i mame i sitre opierdolil jak nie wiem ;/
-
Anastazjaaa wrote:Paula dawaj listę rzeczy do szpitala zapisze sobie zawczasu
To taka mojalista pi razy oko
Torba do szpitala:
Dla mnie:
- koszula, pizama
- szlafrok
- kapcie, klapki pod prysznic
- skarpetki
- reczńiki maly i duzy, recznik do twarzy
- recznik papierowy
- husteczki nawilzane
- podklady male i duze
- majtki siatkowe
- stanik do karmienia
- wkladki laktacyjne
- krem na sutki
- kosmetyki: plyn do hig int, zel pod prysznic, szampon, pasta, szczoteczka, szczotka, balsam do ciala,
-
1 czerwca ( po tym jak urzadzila chcrzciny - sama wnukowi.. ale to inna historia.. ja w zyciu bym sie nie zgodzila ab moja tesciowa czy mama zapierdalaly na chrzcinach jako kelnerki i kucharki ;/ )
juz wtedy miala brzydka noge.. goraca, czerwona momwilam jej ze to mi wyglada na zapalenie zyl i nawet Michal chcial ja zawiesc na IP
oczywiscie steirdzila ze cos ja uchlalo i pewnie od tego i tak lazila 1,5 miesiaca no i potwierdzil lekarz ostre zapalenie zyl ;/ -
Kurde Aniu nie ladńie zrobili
Oby szybko sie wykurowala i wrocila do siebie...
Powiem ci ze ja zaczynam zauwazac ze moja tesciowa taka sama. Brat t i jego zona maja ja na codzien. Bo dzien w dzien lata do malego. Oni juz od 1,5 tyg po porodzie jezdzili tu to tam a ona z malym. Potem 3 tyg po porodzie na wesele poszli.
Teraz na finaly mistrzostw to samo.
Chrzcińy tez tesciowa przygotowywala i to takie babo ze my z t jak uslyszelismy co ona popiekla, jaki obiad odwalila to my takiego wyboru na weselu nie bedziemy miec...
Ehh masakra....
Ja leće spac bo padam po tych zakupach :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja ju wpisalam na I str Anastazje
tylko nie pamietam czy dobrze napisalam 5 cykl staran ??Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Malenqu czesc co tam?? jak wakacje sie udaly?? milo cie zobaczyc spowrotem:)
Rudasku u mnie tez goraco poki co wyszlam tylko do sklepu ale musialam szybko wracac myslalam ze zwymiotuje. chyba zaczely sie u mnie konkretne mdlosci ale to chyba znak ze maluch sie wygodnie zadomowia:)
Olga ciesze sie ze z kotkiem wszystko super w koncu byl w dobrych rekach:)
Ania tak to jest z tymi naszymi mamami. o sobie mysla na samym koncu. bardzo przykro ze nikt Was nie powiadomil.
Olga myslisz ze juz czas?? no moze masz racje. mam zamiar zostac w tabelce az do porodu:)
cykl staran -9 cykli
pozytywny test-12dpo
OM- 1.06.2014
OVu-15 czerwca
Termin wedlug ovu i wedlug OM- 8.03.2015
to narazie wszystkie dane jakie mam:)Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość