Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria ja go jeszcze w pl wyprobowalam i dziala podgrzal mi butelke a i picie w szklance dla siebie hehe.
A jak sie sprawdzi to sie okaze. Ale tez tak stwierdzilam ze w tej cenie to kupie nawet butelke czy smoczek wyparzyc. A potem na sloiczki jak maly zacznie jesc
Kochana ja nianie zamowilam angelcare ac1100. To jest monitor i niania z kamera bo moj sie uparl... Dalismy za nia ok £140 czyli jakies 700zl ponad ale juz nie chcialam z ńim dyskutowac... Bo mi zalezalo na monitorze i niani a on sie ja kamere uparl bo jak dom kupimy bla bla bla
Powiem ci ze Tomasz lubi takie wypady za dwa tyg zaczyna urlop to chcemy pojezdzic jeszcze we dwoje w tych ostatnich chwilach oby tylko pogoda byla
Oooo Ania ja tez to kocham jak czasem zdazy mi sie kase z torebki wyjac czy spodńi o ktorych zapomnialam haha.
Choc dawno mi sie juz to nie zdazylo bo ja tu wogole gotowki ńie uzywam
Ale jak mieszkalam w pl to tak samo przy porzadkach znajdywalam i wielce zdziwiona a sama ja tam chowalam
To jestes 5 dyszek do przoduRuda27 lubi tę wiadomość
-
ja dawno nie bylam.. ale chyba nam sie nalezy maly urlop
choc wolalabym na duzej ..ale w sumie 4 dni to prawie tydzien w zaokragleniuPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wypasiony nie wypasiony... Mi na monitorze zalezalo a mojemu na kamerze i trzeba bylo sie pogodzic
Aniu dobre i 4 dni
Powiem wam ze dzis jak jezdzilismy to patrzylam jaka szkocja jest piekna... Naprawde... Ale brakuje mi polski... Nigdzie na swiecie sie tak nie czuje jak u siebie w Pl
Ewelus to odpoczywaj i do jutra rano na kawceRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć Dziewczynki
jak po weekendzie ?
u mnie dobrze choć strasznie mnie mdłości męczą
W sobotę byli rodzice...he he o dowiedzieli sie ze beda dziadkami! na poczatku byli w szoku...mama zaniemówiła a tata wział zdjęcie usg, karte ciązy i jak lekarz zaczał przeglądać! dopiero po jakiejs chwili chyba do nich dotarło! i ku mojemu zdziwieniui mama mniej okazała radośc niż tata, który podszedł do mnie, przytulił mnie i powiedział ze bardzo sie cieszy! do mamy chyba jezcze nie dotarło ze bedzie babcia : bo Ona sie zecydowanie czuje za młodo na babcie
wczoraj cały dzień lenia bo samopoczucie kiepskie i dziś niestety też...chyba od srody pojde na L4Ruda27, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Co to za gang aniu?
gang pod patronatem Luz w dupie i mokro w pochwieCzarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
ewelinko spokojnie kochana na pewno nic sie nie dzieje widać moze taka Twoja uroda skoro lekarze mowia ze wszytsko jest ok ..wiem ze to stresujace ale jak sie stresujesz to lepiej zadzwon do gin zapytaj sie