Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyANastazja kochana udalo sie!! Jejku jak cudnie! Gratuluje myszko
Aaaa a u nas na watku sierpniowek pierwsza mamuska jest
Olga, ja slyszalam o tej kawie. Podobni pomaga napewni nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 10:40
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej Daria wlasnie widzialam z rana ze Pekinia urodzila ale czad normalnie
Oby tylko z maluszkiem wszystko bylo ok
Moja przyjaciolka urodzila miesiac przed terminem i maly nawet w inkubatorze nie lezal wiec oby u ńiej tez bylo dobrze
Ojj to sie u was teraz zacznieRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka. z moich rozważań na temat wyjazdu do Egiptu - sprawa sama się rozwiązała, mam paszport na panieńskie nazwisko, hehe;) niby można leciec, jak się zarezerwuje na panienskie,ale gdyby się cos stało, to mogą odmowić pomocy z ubezpieczenie - pesel nie bedzie zgadzał się z nazwiskiem...
zastanawiamy się nad Grecją, Rodos...był ktoś? poleccaie jakiś hotel?
może to jakiś znak, że mam nie leciec do tego Egiptu,heh;) tempka w górę poszła;) -
nick nieaktualny
-
Blondi pieknie odbilo oby sie utrzymało
Olga ja miałam bol głowy pzez prawie tydzien ;/
odbił sie moj stres... potezna migrena ;/ -
nick nieaktualnyPaula kochana jeszcze masz czas, nie stresuj sie.. przygotujecie sie swietnie do przyjscia synka
Ja juz praktycznie jestem gotowa, jeszcze tylko wozek wyczyscic, materac otworzyc zeby sie wietrzyl i reczniki jeszcze raz chce wyprac..
Mnie tez glowa boli. Chyba zrobie sobie kawe, moze pomoze..
Ania, Olga dobrze ze wam bole przeszly, ale Ty Ania sie troche nameczylas jak tydzien bolala.. -
Wiem wiem ze mamy czas ale juz chciala bym wszystko miec naszykowane i tylko czekac haha
Moj za dwa tyg zaczyna urlop to juz obgadalismy ze jedziemy po komode, lozeczko i reszte zakupow.
Po urlopie czyli ok 10.08 juz zamawiamy kuriera zeby wozek przywiozl... Jakos to ogarniemy
Aniu wspolczuje migreny bo wiem co to a bol i jak trzyma kilka dni pod rzad..
-
No niestety u mnei bole glowy sa na porzadku dzienny.. raz migrena innym razem od kregoslupa a jeszcze innym od niskiego cisnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 11:50
-
ja sprzatalam bo wczesniej nie mialam czasu a pozatym trzeba doprowadzic dom do ladu i skladu bo tesciowa bedzie dokarmiac psa i kota
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:ja planuję cieszyć się jak głupia cały dzień, uśmiech nie schodzi mi z ust - super prezent na imieniny
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja gratuluje czułam ze tak bedzie statystyka naszego watku na to wskazywala:)
ja o znieczuleniach nic nie wiem i zdania nie mam:) podziwiam kobiety, ktore znieczulania nie biora i daja rade:)
ja jutro lekarz ale sie boje:(
Olga pilam ta zielona kawe:) taka kawa nie kawa ale podobno skuteczna:)
a ja mam mdlosci chybabo sama nie wiem co to jest;)
Rudasek gdzie Ty??
Ewelinka jak sie czujesz??
Paula 29 zamien sie ze mna na tygodnie ciazy;)
Paula 55 zanim sie obejrzysz tez bedziesz głowną radzacą na forum a zaraz za Toba Ewelinka:)
Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość