Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
OPk Ewelinka a moze wczoraj wieczorem jadlas duzo slodkiego alebo mialas jakies slodki weekedn?? to moze mocno zaburzyc wynik.
Paulinka domyslslam sie oby wszystko sie dobrze ulozylo:)
zjadlabym cos dobrego al nie slodkiego. jakies miesko z grila:)
mmm:)
Daj znac jak sie spi na rogalu:)
A mi smutno bo moj maz poki co jakos nie cieszy sie z ciazy:( wiem ze pewnie sie boi ale jakos mi smutno bo myslalam ze bedzie bardziej wylewny -
spoko napisze
no własnie nie jadłam nic słodkiego ani wczoraj ani przed wczoraj o nic jutro sie okaze i tak juz nic nie zmienie
mysza na pewno sie cieszy po "swojemu" niestety faceci tacy są mo tez tak na początku miał, ze sie go pytałam czy sie cieszy czy nie haha a to, ze sie boi to druga rzecz wiec spokojnie i nie smutaj :* -
a w ogole opowiem Wam smieszna historie, poszłam we wtorek do labo na ta glukoze , zadowolona z zycia bo od razu mocz i mofrologia i grupe krwi nową chciałąmz robic a babka do mnie, ze tylko mocz wezmie ode mnie bo na glukoze za pozno juz a kwri nie ma sesnu pobierac bo znowu beda mnie kłuc na drugi dzien wiec szkoda zeby mnie tyle razy kłuli... no to wyszłam, nakrzyczałam na meza hahahaha i sie rozpłakalam z tego powodu ze na niego nakrzyczałam i ze nic nie załatwiłam hahahaha ryczałam jak bóbr a moj mąż.. wymiekł ze mnie... hahaha
-
Dziewczynki wróciłam od lekarza badania dobre- parametry krwi ok, glukoza ok, tylko w moczu jakies male ilosci leukocytów wykryto ale kazał mi brac furaginum i bedzie git
dał mi kolejną serie badań nawet te najdroższe na hbs no i oczywiscie dostałam L4 do 13.08 jupiiiiiiiiiiiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 19:02
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:dzięki Paulus :* jutro po 12 bede miała wyniki wiec sie okaze ...oby to nie była cukrzyca ciążowa
A ja byłam z dzieckiem i psem na plaży, ja sobie w cieniu lezakowalam a dzieci latały. Blogi dzieńEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek super!!!
Odpoczywaj teraz
Anastazja super dzien!!
Moj okazalo sie dzis po ostatnim wypadzie nad jezioro zamowil stolik turystyczny i krzeselka bo ostatnio ciezko mi bylo z tym brzuchem jesc kielbaske na kocu
Czekamy na pogode zeby je wyprobowacEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny