Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula a czemu źle spałaś?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
UWAGA mam komunikat:
Głupia tempko olewam Cię!! jesteś wredną @ i nie mam zamiaru się przez Ciebie denerwować. Jesteś niezdecydowaną, głupią niereformowalną suczą!! mam ochotę
KONIEC komuniaktu ojj już ze mną gorzej ale czas wrzucić na luz macie rację KochaneSaramago, Ania_84, Czarnula87, dodinka lubią tę wiadomość
-
Nooooooo Ewelka, super. dać jej wódki. Ja jutro piję i bawię się do upadłego, a potem gorącym woskiem obleje J. sasasasasa
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Właśnie kochane zakupiłam na allegro testy ovu. Zobaczymy drugie podejście.
Tylko trochę się pogmatwałam z tymi cyklami, bo zawsze miałam idealnie jak w zegarku i co do godzny punktualnie. Więc jestem jeszcze nienaumiana.
Jak to jest, liczy się ten ostatni cykl, tak? Czyli jak u mnie trwał 25 dni, to zakladam, że ten też tyle może potrwać i testy ovu robie w 8dc????
heeeee? zgupłam.Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny wreszcie troche wiecej czasu mam to moga zagladac na kilka watkow
Własnie pije kawka- kocica lezy mi na kolankach i mruczy
Co do mierzenia tempki- to ja w tym cyklu tez zaprzestaam- choc nie raz zmierze i sobie zapisze - tylko dlatego ze mam nowy termometr- jestem tylko na testach owu tak dla samej siebie
Za komunikat http://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gifEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Właśnie kochane zakupiłam na allegro testy ovu. Zobaczymy drugie podejście.
Tylko trochę się pogmatwałam z tymi cyklami, bo zawsze miałam idealnie jak w zegarku i co do godzny punktualnie. Więc jestem jeszcze nienaumiana.
Jak to jest, liczy się ten ostatni cykl, tak? Czyli jak u mnie trwał 25 dni, to zakladam, że ten też tyle może potrwać i testy ovu robie w 8dc????
heeeee? zgupłam. -
Ja srednio mam co 33 dni i zaczynam od 12dc najwczesniej mialam owulke 15 dc wiec i tak zdazylam a innym razem mialam 20dc
-
Aniu, no tak jak wspomniałam, zawsze miałam 28, zawsze - bo brałam piguły. Po odstawieniu 1wszy cykl trwał 28 dni
Drugi - 25 dni
Ten jest trzeci.....
i nic nie wiemAnia_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
To moze zacznij tak od 9 dc bo jesli masz 14 dni faze lut- to 25-14 =11 skoro test wychodzi na mininum 24-36h przed owulka - to ja bym zaczela od 9 dla pewnosci
-
FL teraz wyszła 12 dni
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja może tak z innej beczki, bo mam dylemat... może to być śmieszne pytanie, ale to nic nie obrażę się jak będziecie mieć ze mnie ubaw
Kiedyś już doświadczyłam tego, że Samarago w tym temacie jest obeznana więc wale śmiało czy ten miękki środek z dyni w którym są pestki jest jadalny? co np. z niego można zrobić, bo chyba nie zupę/krem?
Przepraszam że ni stąd ni zowąd się tak wtrąciła... ale wiem że nie będziecie mi miał tego za złeAnia_84 lubi tę wiadomość