Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:A dziękuję dziekuję.... ale poczekajmy aż zobacze i podpiszę papier
Los jest dziwny
Juz znam takie przypadki - np moja siostra dostala nowa prace- rozluznila sie stwierdzila ze na poczatku nie beda sie starac bo to nowa praca i trach w tym miesiacu w ktorym dostala prace zaszła w ciazeSaramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nowe szanse nowe mozliwosci - a pamietaj czesto jets tak ze jak zmianisz cos w swoim zyciu to nagle niespodziewanie trafia sie nastepny cud
Juz znam takie przypadki - np moja siostra dostala nowa prace- rozluznila sie stwierdzila ze na poczatku nie beda sie starac bo to nowa praca i trach w tym miesiacu w ktorym dostala prace zaszła w ciaze
W moim życiu zawsze tak było.
Był jakiś mega dół, potem jakiś cud, a za nim następny... aż do następnego dołu hahaAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:W moim życiu zawsze tak było.
Był jakiś mega dół, potem jakiś cud, a za nim następny... aż do następnego dołu hahaSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ja sobie postanowiłam, że będę sobie po prostu robić po trochu, poza tym jak zbadasz progesteron to i tak w tym cyklu już nie zbadasz nic więcej bo musisz czekać na nowy cykl by były odpowiednie dni:)
Ewelka wiesz co po prostu nie traktuj tych testów jako wyznacznik tylko jako pomoc dodatkową
Obserwuj sobie te cykle na spokojnie i działaj nawet jak testy są negatywne, w końcu je kupiłaś, to szkoda wyrzucić, a jak wyjdzie w końcu pozytyw to będziesz wiedziała, że teraz działać bez dwóch zdań
Jak nie wyjdzie to też się nie stresuj bo mogą być wadliwe, więc traktuj je jako dodatek
Ja chyba wam opowiadałam już o testach jak po kilku dniach od pozytywnego testu ciążowego zrobiłam test z allegro ciążowy i wyszedł negatywny, tak się strasznie zestresowałam, ale zrobiłam kolejny i wyszedł pozytywAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ewela a ty znowu w dupę chcesz dostać co to ma być za stresowanie siebie i jajeczka jak będziesz się wkurzać to guzik z tego będzie bo plemniki oleją "wkurzone jajo". Z plemnikami jak z facetami trzeba je uwieść a wiadomo że każdy facet ucieka gdzie pieprz rośnie gdy widzi wkurzoną babę więc wyobraź sobie opisaną sytuację i uśmiechnij się Ja już widzę to jajeczko ubrane w seksowny strój a dookoła zgraja wygłodzonych plemników wyjących jak kojoty aauuuuu
Saramago, Ania_84, Eweloka84, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ja już widzę to jajeczko ubrane w seksowny strój a dookoła zgraja wygłodzonych plemników wyjących jak kojoty aauuuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 10:55
Ania_84, Eweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Ewela a ty znowu w dupę chcesz dostać co to ma być za stresowanie siebie i jajeczka jak będziesz się wkurzać to guzik z tego będzie bo plemniki oleją "wkurzone jajo". Z plemnikami jak z facetami trzeba je uwieść a wiadomo że każdy facet ucieka gdzie pieprz rośnie gdy widzi wkurzoną babę więc wyobraź sobie opisaną sytuację i uśmiechnij się Ja już widzę to jajeczko ubrane w seksowny strój a dookoła zgraja wygłodzonych plemników wyjących jak kojoty aauuuuu
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gif
Ja wczoraj zastosowalam podobny myczek - ale dzis zastosuje Twoj
Chcoc szczerze mowiac to ten cykl - jakos tak psychicznie odpuscilam - nawet moj sie dziwi yyy co ty taka rozluzowana - w te dni to zazwyczaj chodzilas jak nasterowana na sex a teraz nawet od kompa mnie nie odganiaszEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ewela a ty znowu w dupę chcesz dostać co to ma być za stresowanie siebie i jajeczka jak będziesz się wkurzać to guzik z tego będzie bo plemniki oleją "wkurzone jajo". Z plemnikami jak z facetami trzeba je uwieść a wiadomo że każdy facet ucieka gdzie pieprz rośnie gdy widzi wkurzoną babę więc wyobraź sobie opisaną sytuację i uśmiechnij się Ja już widzę to jajeczko ubrane w seksowny strój a dookoła zgraja wygłodzonych plemników wyjących jak kojoty aauuuuu
-
Dorotucha wrote:Anka ja mam taki luz że nawet bzykać mi się nie chce Musimy znowu kiedyś winko kopsnąć
ostatnio co drugi dzien sobie zapodaje dzis wypada - co drugi dzien ...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
A co do bzykanka - to zauwazylam zaleznosc jak ja naciskam no chodz sprobujemy ...itp td .. to moj ma problem
A jak go zlewam i mowie nie chce msie - to chodzi jak nasterowany wiec co mi tam - ida swieta trzeba sie rozluznic i sexic z czystej przyjemnosci i w roznych miejscach hehehEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A co do bzykanka - to zauwazylam zaleznosc jak ja naciskam no chodz sprobujemy ...itp td .. to moj ma problem
A jak go zlewam i mowie nie chce msie - to chodzi jak nasterowany wiec co mi tam - ida swieta trzeba sie rozluznic i sexic z czystej przyjemnosci i w roznych miejscach hehehAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Kurde jakbym nas widziała Mi się zawsze seks w przymierzalni marzył i ten dreszczyk że ktoś odsłoni kurtynę hahaha
Dorotucha lubi tę wiadomość