Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:a ja tu myslę jak by się urwac przed 14 z pracy, musze sałatkę zrobić na wieczór
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja mojemu szefowi zawsze mówiłam jak chce mieć wydajnego pracownika to musi go czasami puścić wcześniej do domu bo my kobiety mamy większe potrzeby na regenerację niż faceci a zakupy same się nie zrobią. mam fajnego szefa więc czasami łykał haczyk
Eweloka84, Czarnula87, Ania_84, Ruda27, Anka10222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam co popisałyście. trochę snu jednak łapałam. Moje dziecko nie zdemolowało domu, z regularnym 5 minutowym odstepm przychodził mnie głaskał, dawał buzi i.... bił po plecach jak nie chciałam oczu otworzyć -jeden plus - zamiast głowy bola mnie plecy
Ja wam powiem, że w tym miesiącu tez jakoś tak luz. Ale tempkę i to wszystko inne mierzę, bo o to prosił mnie gin. Też niedawno odstawiałam antyki i ginek powiedział, że 3-4 miesiące regulujemy cykl i poznajemy swoje ciało. Więc luzik. Wczoraj mieliśmy się z mężem, ale on padł, mnie bolała głowa i szczerze to mi wisiało, że nic nie było. W poprzednim cyklu to robiłam awantury aż o toSaramago, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:No i tak trzymać luz ma być i będzie ok spadam laseczki szykować się do gina. Odezwę się jak wrócę trzymajcie się
-
Eweloka84 wrote:macie jakiś przepis na szybką i dobrą sałatke? bo w sumie to nie chce mi sie za bardzo bawic
Druga szybka i smaczna : ananas z puszki, kukurydza, seler konsterowy, kawałek szynki pokrojony w kostke przyprawy i majonez rozrobiony z jogurtem naturalnymSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba wszyscy na święta luzuja
Szybka sałatka a'la McDonald - mix sałatkowy + pokrojone w ćwiartki pomidorki koktajlowe + płatki/wiórki sera tartego + pokrojona w kostke pierś kurczaka obtoczona w mleku i panierce chrupiącej (usmażone)
sos jaki ci się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 11:46
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Fajna sałatka: czerwone winogrona kroisz na połówki(jak masz czas wybierasz pestki), podsmażone kawałki kurczaka, smażony słonecznik, majonez - Pycha
druga: kroisz śledzie a la matjas, cebula, jabłko, majonez z jogurtem naturalnymEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny