Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc laseczki. Jestem w koncu. Co prawda jak zawsze w pt koncze wczesniej ale dopiero teraz sie ogarnelam.
Obiad zjedzony, prysnic wziety, kawa sie pije i wracam do was
Ja nie wiem jak wy macie z tymi testami ale ja juz kilka razy pisalam ze tez kupowalam na ebayu i zawsze wychodzily mi pozytywy tylko 2 dni, z tym ze jeden dzien kreska mocniejsza a drugi taka sama.
Pomyslem na przekazanie wiad tez sie podzielilam tak bym chciala go zrealizowac
Dzis cos ciutke temp nizej ale dalej wysoko. Siedze jak na szpilkach
A wam jak dzien mija?
-
P.s. Weekend mam wolny
Ale dowiedzialam sie dzis w pracy ze na moje mijejsce przychodzi za 2 tyg ktos inny w calej sytuacji jest tylko jeden plus ze mńie poki co nie zwalniaja tylko przenosza gdzies indziej. Ale juz szlak mnie trafia na mysl ze znowu trzeba sie ucyc wszystkiego od nowa. A dwa ze bede pracowala od 7.45 - 16.30 buuu
-
No jestem po ginku. 9dc- endometrium 8mm jajnik prawy z echem pęcherzyka dominującego śr. 13,50 i 13,98mm, jajnik lewy bez pęcherzyka dominującego. W poniedziałek mam bezpłatny monitoring. Dopiero też w pn dostanę ewentualne skierowania na badania bo lekarka chce sprawdzić czy pęcherzyki rosną i dopiero wtedy podejmiemy decyzję co i jak dalej. Oby było ok
dodinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotucha wrote:Co tam Dziewczynki? Ja na 12:50 do gina jadę. Wkurzyłam się przy tym na maksa bo drukarka mi siadła a chciałam wydrukować swoje wykresy zdążyłam tylko wyniki badań i ostatni wykres a niech to szlag
też dzisiaj tak miałam więc zrobiłam zdjęcie i pokazałam dr ale się śmiała -
nick nieaktualnyA ja znowu sama. Męzu wpadł, zjadł, narysował mi piekny obrazek (jak będziecie chciały to wam pokażę), ował i poleciał na nockę do pracy.
Ja dzisiaj wieczorek przed tv spędzę zapewne Piątek jest to pozwolę dziecku poszaleć aż padnie samWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 17:35
-
Dorotucha wrote:No jestem po ginku. 9dc- endometrium 8mm jajnik prawy z echem pęcherzyka dominującego śr. 13,50 i 13,98mm, jajnik lewy bez pęcherzyka dominującego. W poniedziałek mam bezpłatny monitoring. Dopiero też w pn dostanę ewentualne skierowania na badania bo lekarka chce sprawdzić czy pęcherzyki rosną i dopiero wtedy podejmiemy decyzję co i jak dalej. Oby było ok
musi być okDorotucha lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:
Pokazuj obrazek
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Doskonały talentLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ciszaaaaaaaaaaaaaa....... jakie plany w piątkowy wieczór? Wszystkie serduszkujecie czy co? Sama siedzieć nie będeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Ciszaaaaaaaaaaaaaa....... jakie plany w piątkowy wieczór? Wszystkie serduszkujecie czy co? Sama siedzieć nie będe