Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie boli głowa, jestem dlatego z doskoku.
Sylwester w domu przed tv - oboje pracujemy 1 stycznia.
Porobiłam porządki z papierami od lekarzy - badania krwi, usg, wypisy ze szpitali itp. Przygotowałam wykres z poprzedniego cyklu dla gina.
Czy trzon macicy może zmieniać położenie? Dopóki w ciążę nie zaszłam miałam przodozgięcie, teraz patrzyłam na usg po porodzie i było tyłozgięcie.
Paulano tu chyba tylko lekarz wam powie co to może być. Trzymam kciuki żeby nic powaznego. I za tempkę
Idę pod prysznic, będę później. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej karolaa. Jasne, zapraszamy. Tu napewno sie skuecznie z nami zrelaksujesz.
Ale jak trzeba to i powaznie pogadasz prawda dziewczyny?
A tymczasem milego dnia moje piekne ja uciekam do pracki. Mam nadzieje ze ostatni dzien i weekend wolnyRuda27 lubi tę wiadomość
-
Jestem na kawce, jestem !!!
Czesc Karola, witamy w naszym zacnym gronie.
Laski, ale komfort nie musieć mierzyć tempki i nawet lepiej spałam, ufff
Jak noce minęły? Gdzie jesteście?Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
hehe, właśnie sobie zrobiłam symulacje porodu gdybym teraz zaskoczyła, to na 21 sierpnia, w moje imieniny. Nice. Cześć Rudziaczku. Śnily mi się rude koty, to Twoja sprawka? Uważaj na siebie w pracy i przychodz szybkoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Daria wcześniej nie pilnowałam kiedy mam, w tamtym cyklu już na owu wyznaczyło mi najpierw na 20dc ale później mi przesuneło na 13dc a teraz to nie wiem o co tu kaman, w dupie to już mam, pewnie owulki nie było i nie bedzie i szlag by to trafił !!
-
nick nieaktualnySaramago wrote:hehe, właśnie sobie zrobiłam symulacje porodu gdybym teraz zaskoczyła, to na 21 sierpnia, w moje imieniny. Nice. Cześć Rudziaczku. Śnily mi się rude koty, to Twoja sprawka? Uważaj na siebie w pracy i przychodz szybko
Heheh sprawka moja i Twoje kocurka
Kochana ale pomysl jaki fajńy swiateczny prezent bedziecie mieli licze ze wam sie uda
Jak zwykle sie spoznie do pracy masakra :p
Odezwe sie pozniej , milego dnia laseczki -
Eweloka84 wrote:Daria wcześniej nie pilnowałam kiedy mam, w tamtym cyklu już na owu wyznaczyło mi najpierw na 20dc ale później mi przesuneło na 13dc a teraz to nie wiem o co tu kaman, w dupie to już mam, pewnie owulki nie było i nie bedzie i szlag by to trafił !!
Laska, spokój mi tu! Co to znaczy w dupie to mam???? Nic nie masz w dupie, no chyba, że lubisz to wnikam
Poczekaj żesz jeszcze trochę i się wyjaśni, po co się stresować i niepotrzebnie zadręczać. Weź jakieś druty, zrób szalik jakiś abo co.... Dziewczyno!!! Uśmiech proszę, ale to jużEweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:dobra dobra spoko nie krzycz plisss ahhaa tylko wkur.. mnie to wszystko i ta durna temka kij jej w oko. odpuszczam
Odpuszczasz ale w dobrym slowa tego znaczeniu!!! A gdzie uśmiech?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej laseczki, a co wy tak słabo kawkujecie?? Ja znowu kiepska noc ughhh
U mnie dzisiaj już po pierwszym pomiarze nowym termoemtrem. Szybko mierzy skubany
Ewelka nooo, noł stress Olej tempkę i wyluzuj! Co ma być to będzie Może dopiero ta owulka będzie??Saramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość