Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:No wiem że zależy, ja brałam dlugo. Też miałam jak w zegarku. Tylko nie o to mi biega. Mam mnostwo śluzu w @, czy to jest normalne? Jakby nie był czerwony to bym pomyslała, że płodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 20:35
-
nick nieaktualnyHalo laseczki
U mnie w pracy nuuudy nie ma szefostwa to sie obijam i siedze
Jesscse godzinka i uciekam a jutro po 7 pobudka bleeee.. Ale sie ciesse bo dostalam za tydzien 3 dni wolne wiec od pt-ndz Polska
Asia moze taki urok twojej @... Ja tam zabardzo sie nie znam..
Milego wieczorku sloneczkaEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Halo laseczki
U mnie w pracy nuuudy nie ma szefostwa to sie obijam i siedze
Jesscse godzinka i uciekam a jutro po 7 pobudka bleeee.. Ale sie ciesse bo dostalam za tydzien 3 dni wolne wiec od pt-ndz Polska
Milego wieczorku sloneczka
Obijaj sie ile tylko mozesz to jak wykrzesasz jeszcze troszke sil dzis to czekamy
Ja od jutra rowniutkie 3 tyg i Polska od 20.12 do 30.12 jeeeee
-
nick nieaktualny
-
Laseczki wy moje.... Mam z innej zupelnie beczki pytanie...jaks czas temu wyczulam na szyi mojego T taka kuleczke wielkosci orzecha laskowego.... Stwierdzilam ze to powiekszony wezel chlonny. Przez chwila spr i nadal tam jest do tego pojawila sie druga wielkosci groszku.... Macie pomysl z kad sie to moglo wziac? I czemu sie utrzymuje juz ponad tydz????
Do lekarza tu nie chce isc bo mowi ze znow paracetamol dostanie. A do pol dopiero za 3 tyg. Jak nie zniknie to pojdzie do lekarza napewno... Ale z kad sie moga brad powiekszone wezly chlonne?
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Paula a Ty jak się czujesz kochana?? bo widze wykresik śliczny oby zielono bylo !!
Ogolnie od jakis dwoch dni mega wzdeta jestem. wygladam jak ciezarowka
Kurcze tez bym bardzo chciala kropka ale jeszcze kupa czasu i temp zawsze moze tak szybko spasc jak sie podniosla
-
Czarnula87 wrote:No własnie na tej zasadzie, że @ a w ciążę można zajśc
Ja powiem szczerze,że bym nie mogła, nawet podczas plamienia...
Podczas plamienia OK, no ale jak jest taka obfita @ to nie-eLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Asienko gratuluję pracy!!!! suuuuuuuuuuuuper !!!!
Dziękuję, ale będziemy się cieszyć, jak podpiszę papier. OK? I tak jestem w szoku, że tak szybko oddzwonili, a przecież w samym dniu co ja byłam było 6 osób i rekrutacja miała trwać do nastepnego wtorku.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Halo laseczki
Milego wieczorku sloneczka
No chyba tej aktualnej @, chyba że traz będzie już tak zawsze nie chce sprawdzać w grudniu
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Laseczki wy moje.... Mam z innej zupelnie beczki pytanie...jaks czas temu wyczulam na szyi mojego T taka kuleczke wielkosci orzecha laskowego.... Stwierdzilam ze to powiekszony wezel chlonny. Przez chwila spr i nadal tam jest do tego pojawila sie druga wielkosci groszku.... Macie pomysl z kad sie to moglo wziac? I czemu sie utrzymuje juz ponad tydz????
Do lekarza tu nie chce isc bo mowi ze znow paracetamol dostanie. A do pol dopiero za 3 tyg. Jak nie zniknie to pojdzie do lekarza napewno... Ale z kad sie moga brad powiekszone wezly chlonne?
A jesteś pewna, że to węzły. Czy ta kulka tak jakby się rusza? tzn, czy jakbyś ją wzięła w palce to czujesz że możesz ją przesuwać? To może być tłuszczakLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają