Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane jesteście tu, nie uwierzycieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Noo w koncu jestem... Ale po pracy obiad, prysznic i na zakupy trzeba bylo jechac bo nam sie umyslala na jutro salatka jarzynowa a mi do pracy salatka owocowa
Nooo czarnulko nasza to bedsiesz teraz szalec z pomiarami oby do celu
Asiulka co sie to salo? Cos nowego? Jakis cud nastapil? Bo na @ jestem obrazona ze cie franca odwiedzila!!!
-
nick nieaktualnyWitam, dziewczyny potrzebuję porady... czy można zrobić zwykłego sikańca w trakcie dnia? czy on da wiarygodny wynik? chciałaby już teraz zrobic test bo mnie tak brzuch boli że zaraz nie wytrzymam, takie napięcie w podbrzuszu a boje się wziąć leki przeciwbólowe bo łudzę się, że może rośnie fasolka...myślicie, że jakbym teraz zrobiła test to będzie dobrze czy za wcześnie bo dziś dopiero 25 d.c? Z góry dziękuje za pomoc.
-
Tak cud! Dostałam tę pracę!!!!! Dacie wiarę? Dzisiaj przyszła @ a godzine temu dostałam telefon z firmy, że chcą ze mną umowe podpisać!!!! Jestem w szoku.
Aga_Andzia, Czarnula87, Eweloka84, Paula_29, Dorotucha lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Gratuluję posady
Aga, jak Ci to pomoże to zrób test. Przynajmniej może się troszke uspokoisz.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Dziękuję
Aga, jak Ci to pomoże to zrób test. Przynajmniej może się troszke uspokoisz.
a myślisz, że nawet jak będzie negatywny to mogę łyknąć coś przeciwbólowwgo czy męczyć się dalej do poniedziałkowej bety...już nie mam sił od tych bóli podbrzusza a boje sie że jak jestem w ciąży to zaszkodze fasolce -
Aga_Andzia wrote:a myślisz, że nawet jak będzie negatywny to mogę łyknąć coś przeciwbólowwgo czy męczyć się dalej do poniedziałkowej bety...już nie mam sił od tych bóli podbrzusza a boje sie że jak jestem w ciąży to zaszkodze fasolce
Myślę, ze APAP nie zaszkodzi, nie męcz sie. bo stres związany z bólem bardziej może zaszkodzićLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-