Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, na pewno zrobię, dzieki. Nie stresuje się póki co, no nie tak, żeby sobie wkręcać coś. To tylko smutno mi, że jeszcze nie tym razem.
Badania wykonam, czy te wszystkie mogę w jednym dniu czyli te 7 , 8 dni po ovu? Rozumiem, że wszystkie są z krwi?
No i drugie pytanie do Was Kochane, własnie odnotowałam troche jasnej krwi... czy to mam zaznaczyc jako plamienie czy już jako 1dc? Czy czekać jeszcze na rozwój?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Hehe biedna Ewelinka :p nie dadza sie poobijac :p
Ja leze za niedlugo wezme sie za zupke, krem z dyni
Jak mi sie nic nie chce :p
Ja wzięłam prysznic wcinam ciastka na przemian z chrupkami kukurydzianymi. Dzisiaj robie ruskie
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to czekam narazie dalam plamienie, choć dla mnie to już nie plamienie...
a ten olejek z wiesiołka to jaki? taki w kropelkach cz taki w kapsułkach i jak go stosować?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Może źle napisałam ale wiadomo o co chodzi właściwy poziom to podstawa dlatego ja jutro idę do gienka sprawdzić siebie
Przepraszam za źle sprecyzowaną odpowiedź
No proszę Cię, po co przepraszasz? pewnie, że lepiej się zbadać i działać zanim się zajdzie bo jeszcze jest czas na uregulowanie
Mój mąż jak tylko zaszłam w ciąże to cały czas mi suszył głowę, żebym szła tarczyce zbadać , zanim jeszcze do gina pójdęDorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia poczekaj na rozwój bo nigdy nie wiadomo
Co do badań to FSH, LH w 2-4 dc, najlepiej w 3, progesteron 7 dpo, estradiol albo 3dc albo przed owu jakoś koło 12,13 dnia, a testosteron i prolaktyna obojętne jaki dzień, byle na czczo i dzień wcześniej bez sexu:)
Ale możesz też sobie robić partiami nie w pakiecie, to wtedy pierwsze bym zrobiła prolaktynę i progesteron, bo one najwazniejszeSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Asia poczekaj na rozwój bo nigdy nie wiadomo
Słońce ale nigdy nie wiadomo, co? Chyba już nie macie złudzeń że z tej mąki chleba nie będzie.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A co z siemieniem lnianym?? Mam w domu w formie ziarenek inie wiem czy cos z tym robić czy nie
-
Siemie lniane błyskawiczne (mielone) wystarczy zalać gorącą wodą i odstawić.
W ziarenkach się gotuje.
CZesto pije len ale nie wiedziałam że on na śluz działa. Ja po prostu go lubie, taki glut z mlekiem i miodemLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A ja czytałam na innym forum post dziewczyny po jakimś zielarstwie o maceracji siemienia że śluz wytrąca się ze skórki z całych ziaren więc nie wiem... tu jest o tej metodzie http://www.farmakognozja.farmacja.pl/index.php?podstrona=macerat
-
Aha i jeszcze jedno, całych ziarenek może nie warto jeść, istnieje ryzyko zatkania przewodu pokarmowego, ale nie wiem na ile to prawda. Jeśli nie chcecie gotować sobie gluta, to przed spożyciem ziarenka można zmielić w młynku do kawy (krótkimi pulsacyjnymi ruchami) i taki zmielony jeść ze wszystkim 203 łyzki dziennie. Do musli, jogurtu itpLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny