Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:
No zobaczymy tym razem. Ja sądzę że nic nie dzieje się bez powodu. Może mam najpierw znaleźć pracę, żeby na spokojnie potem cieszyc się macierzynskim ?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:pogoda do dupy, natrój do dupy, temka do dupy, łooo matko jak zwykle rozchodzi się o dupe.. haha i tyle w tym temacie. Już nie wiem czy mi się chce śmiać czy płakac....
Ok, to teraz riposta. Pogoda do dupy, ale dach nad głową masz? nie kapie Ci na głowę, nie marzniesz?
Nastrój do dupy, ale zdrowa jesteś? Mąż zdrowy? jeść masz co?
Tempka do dupy? To mierz w pipce LOL
No i tyle w tym temacieEweloka84, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDorotka i dobrze mowisz
Tak napewno lepiej, trzeba wyluzowac
W sumie mi sie udalo, w miesiacu kiedy dzialalismy, a ja nie wiedzialam ze juz owu... Moj tez pewnie wtedy sie nje spinal i sie udalo
Ewelinko przykro mi ze taki zly nastroj masz ale tak teraz bedzie dopoki swiateczny nastroj nie zapanuje. Narazie zimno czasami ponuro to i smutno.. Trzymaj sie slonce
Asia dokladnie nic nie dzieje sie bez przyczyny, napewno sie uda, nie teraz to na swieta piekny prezent i sylwek bez alko :pEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria a tak w ogóle to czym ty się zajmujesz w tych termach?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:W restauracji robieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyTo jest cos jak bufet. Ale najwiecej jestem za barem, robie kawe, piwa itd. Na szczescie kelnerowac nie musze
Teraz w okresie zimowym jest okropnie duzo ludzi, zwlaszcza okres 20.12-10.01 bo wtedy szkoly sa pozamekane, wiele firm ma wolne... Nie ma opcji, zebym tam w tym okresie pracowala... -
Ło jezu kochana, to dobrze że idziesz na wolne, bo to strasznie cieżka praca. Wiem, bo sama zatrudniałam i baristów i kenlerów i ogólnie zawsze im współczuje. Zwłaszcza gdy mają taką menago jak ja hahah
Ewelka, rozmowa super. Podoba mi się to miejsce. Dużo chętnych niestety, ale do konca tygodnia mają dać znać. Zobaczymy. A ja wysyłam dalej CV
Ruda, rozumiem, ze jak do Ciebie przyjade to na kawie mi wymalujesz serduszko, choinke albo jakieś inne cudo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 09:01
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyH haha Asia nie umiem tego :p
Na szczescie nie mamy az tylu rzeczy do wyobru
Jak jest lato to praca fajna, malo ludzi nie ma stresu, ale zima katastrofa... Juz nie moge sie doczekac 12 grudnia.. Najgorsze ze bede musiala tobic tak ze ide do pracy na pare dni i zas l4 i tak w kolko, moja koleżanka w ciazy jest i tak wlasnie musi robic.. -
Ruda27 wrote:H haha Asia nie umiem tego :p
Na szczescie nie mamy az tylu rzeczy do wyobru
Jak jest lato to praca fajna, malo ludzi nie ma stresu, ale zima katastrofa... Juz nie moge sie doczekac 12 grudnia.. Najgorsze ze bede musiala tobic tak ze ide do pracy na pare dni i zas l4 i tak w kolko, moja koleżanka w ciazy jest i tak wlasnie musi robic..
Poradzisz sobie, teraz przede wszystkim myśl o sobie i fasolce
Znalazłaś książkę?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny