X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Kochane, jak noc minęła? Ja strasznie źle spałam, a raczej mało spałam. Pewnie nerwy. Ale już jestem spokojniejsza... tempka spadła, więc mogę się powoli szykować do nowego cyklu. W sobotę się wyszaleje za wszystkie czasy :)
    Kochana, która kupowała testy ovu na allegro i jakie polecacie?

No i standardowo, kto pije kawusie?

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka laseczki!
    wpadłam na kawusie, ja kupowałam na allegro o takie http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-15-szt-3-test-ciazowy-i3585996471.html, jak narazie to jak dla mnie testy jak testy pierwszy raz zamawiałam na allegro, kiedys kupowałam w Rossmannie ale tam drogo wychodziło.

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulko kurde @ wredna po co ona się zbiża wrr!!! wszystko to takie do dupy powiem Wam ale może grudzień będzie szczęsliwy czego Ci życze z całego serducha buzia

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole mam doła dziś jakiego ehh dobija mnie wszystko cos czuję że zaś ten cykl będzie do dupy...tempka sę ociąga jak by chciała a nie mogła wrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 08:02

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry sliczne :)
    Jajeszcze w lozku, zaraz wstane na kawke :)

Asia strasznie mi przykro wiesz :( jak teraz sie nie uda to na swieta napewmno, w koncu to mahiczny czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    w ogole mam doła dziś jakiego ehh dobija mnie wszystko cos czuję że zaś ten cykl będzie do dupy...tempka sę ociąga jak by chciała a nie mogła wrr

Kochana nie zawsze od razu po owu jest skok, jak patrzylam na wykres ciazowe wielr kobiet nie mialo..
    Trzymam kciuki <3

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ruda jak tam?? Jak się czujesz

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Saramago Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, no uda są zawsze dwa. Albo się uda albo się nie uda. Póki co nie chce podejrzewać, że coś z Nami jest źle. Bo jeśli była ovu, jeśli pękł pęcherzyk... i jeśli było serduszkowanie w dobrym czasie, to o co caman? albo plemniki leniwe, albo śluzu mało, ale jeszcze nie chce się tym zadręczać. Pół roku dała mi lekarka i tego się będę trzymać.

Wczoraj to mnie jeszcze kumpela ochrzaniła, po cholere ja robie testy przed @ Powiedziała, że jeśli będzie biochemiczna ciąża, to sama się usunie wraz z@ i dla zdrowia psychicznego lepiej nie wiedzieć. No tak, racja, tylko jak wytrzymać?

Ale ona doświadczona. Bo tak zrobiła właśnie kiedyś i zblokowała się na długie lata. Teraz ma córcie po In vitro

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:

Cierpliwości Ewelinko, cierpliwości i bez stresu.
    Ja tak myślę, ze o wiele zdrowsza bym była, gdybym nie sprawdzała wykresu i tych tempek, a tak tylko stres i czekanie na kolejny dzień, co przyniesie

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://komediowo.pl/gid,16205123,img,16205182,title,20-przedziwnych-zdjec-z-rosyjskich-portali-randkowych,galeria.html noo nie moge hahahaha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem , wiem ale wiecie same, w tym wypadku cierpliwośc nie jest moją mocną stroną no ale cóz no trzeba czekac niestety
    Daria a jakoś nawet nie mam ochoty robić testów owu

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    http://komediowo.pl/gid,16205123,img,16205182,title,20-przedziwnych-zdjec-z-rosyjskich-portali-randkowych,galeria.html noo nie moge hahahaha

hahaha padłam, kradne :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak na poprawę humoru hehe

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia i tu masz racje, napewno lepiej jak sie nie dopatrujemy az tak, nie sprawdzamy wykresu itd, ale z drugiej striny tez dobrze wiedziec, ze wszystko jest ok, ze tempka rosnie, ze owu byla...
    Kochana wielu z nas sie nie udawalo od razu, mimo ze te dnie, ze owu napewno byla... Rozne rzeczy na to wplywaja..
    Kup sobie kochana olej z wiesiolka. Zacznij brac od pierwszego dnia @. Sluz sie poprawi i wtedy lepiej plemiory moga przezyc i poplynac dalej :)
    Ktory to cykl jak sie staracie? Jak zwracasz dokladnie uwage na plodne itd?

Ewleinka ja tez uwielbiam ruskow ogladac :D niesamowici sa :p
    W ogole marzy mi sie do Moskwy pojechac keidys :p

Musze sie pochwalic, dzisiaj ostatńia tabletka antybiotyku :) huuraaa!!!
    A teraz kawusia i siadam do was :) mam troche czasu bo do pracy na 13.30

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze i Ewelonko lepiej.. Olej testy i spokojnie cżekaj :)

Kada dziekuje, czuje sie dobrze. Czasami brzuch boli, ale jeszcze typowych objawow nie mam, czeeeekam na nie :) a jak u Ćiebie slonce?

• Saramago Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, póki co nie przejmuje się, tylko wiesz jaka jestem: jak coś chce to od razu, już, teraz. Im dłużej muszę coś zdobywać tym szybciej odpuszczam. Niestety tak mam.
    A nie przejmuje sie bo to 2 nasz cykl starań, zaraz po odstawieniu pigułek (15lat) więc wiem, że pierwsze 3 miesiace to się musi wszystko unormować. Dlatego nie panikuje. Tylko tak trochę jednak smutno, że nie wyszło.

Chociaż... @ to jeszcze nie przyszła :P ale już idzie :P

Dzielna jesteś. Dobrze że wzięłaś antybiotyk. Ja dzisiaj ruszam z lactovaginal i żurawitem, coby uchronić się przed nawrotem ewentualnym.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria to super!! teraz tylko uważaj bo w ciąży lubi się jakaś infekcja przyplątać, będzie dobrze buzia

Saramago lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Asia, ja to co miesiac przezywalam ale duzo bardziej niz Ty, uwierz mi,, mi po poronieniu odbijalo normalnie. Ja juz chcialam znowu byc, musialam... A miesiace mijaly, w z4 sie udalo, sle widocznie tak musialo byc, organizm doszedl do siebie..
    U Ciebie tez musi dojsc, po anty to troche tez moze byc ryzykowne.. Jak nie teraz to za miesiac :) w koncu sie uda.. A poddawac sie nie ma co, a kak odpuscisz to moze wtedy wlasnie wypali :) czesto tak jest.. Chociaz co ja gadam, jeszcse @ nie dostalas nic straconego :)

Dzieki Ewelina :) wie, musze uwazac, ale kurcze nie wiem co brac.. Mam tendencje do infekcji i nie wiem czym tu sie chronic, kupilam ostatnio z polećenia gin taka pianke do higieny intymnej, moze to bedzie dobre chociaz..

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda do dupy, natrój do dupy, temka do dupy, łooo matko jak zwykle rozchodzi się o dupe.. haha i tyle w tym temacie. Już nie wiem czy mi się chce śmiać czy płakac....

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki! Widzę że humory kiepskie. Nie martwcie się tak na zapas co ma być to będzie najważniejsze to spokój. Mój Mężuś ciągle mnie wyzywa że mam się nie stresować bo czytał że to podnosi prolaktynę z którą już mieliśmy problemy. Ja się nastawiłam że w tym cyklu i tak nie wyjdzie bo jutro do gina który na pewno coś znajdzie i jakieś tabsiory będę żarła.

Co do testów z allegro to mam te same co Ewela nawet kupione od tego samego sprzedawcy ;) nie mam porównania czy są ok bo innych nie miałam ;)

A póki co to każdej z Was życzę dystansu do starań tempek testów owulki śluzu i takich tam innych. Jedyne co trzeba robić to serduszkować czego osobiście nam się na razie nie chce bo jak to powiedział mój D. trzeba zrelaksować siebie jajeczko i żołnierzyki żeby potem atakować do pełna ;)
    Trzymajcie się i dużo relaksu :D
    w13%20chillout.jpg

Eweloka84, Saramago, Ruda27 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ