Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:A widzisz zapomnialam mozesz mi jeszcze raz pdoac tytul? Bo tam to chyba do wiezora nede szukala :p
Ciężarówką przez 9 m-cy Cooke KazLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Malinka uda sie w koncu badaliscie sie juz?
Asia nie znalazlam mam jakies inne jego ale po angielsku kurcze.. Ale poszukam dalej, sciagne moze inna aplikacje
Jej, to autorka. Szukaj szukaj, musi być Dzieciozmagania to druga czesc. Tez ja bede szukac jak juz zaciaze i urodzeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Malinka1666 wrote:Jeszcze nie, wydaje mi się, że przez moje wysokie TSH może tak się dziać, chociaż już mam tylko 2,2 gdzie w czerwcu miałam 3,9.
-
Dorotucha wrote:Cześć Malinko TSH dla kobiety starającej się o dziecko powinno być w granicach 1 wyższe może utrudniać zajście w ciążę więc musisz jeszcze troszeczkę zbić ale na pewno Ci się uda czego z całego serca Ci życzę
Dziewczyny zachodziły przy 5 tylko nie kończyło się to dobrze -
Asia jeśli się stresujesz to ja bym na Twoim miejscu zbadała się, a nie czekała pół roku, bo jak coś później wyjdzie nie tak , to kolejne pół roku to leczenie, a tak będziesz wiedzieć, czy jest ok to wtedy na luzie a jak nie ok to wdrażać leczenie
Jest taki pakiet w diagnostyce za jakieś 150 chyba gdzie jest testosteron, prolaktyna, estradiol, progesteron, FSH, LH i już będziesz dużo wiedzieć, a w drugiej kolejności badanie nasienia, bo jego poprawa to co najmniej 3 m-ce
Jeśli nie chodzi o kasę to po co się zastanawiać, czy jest dobrze czy źle.
będziesz spokojniejsza. Tabletki często maskują problemy jak się jakieś miało, więc może lepiej sprawdzić -
Paula_29 wrote:Tak naprawdę to nie jest tak że TSH utrudnia wyższe zajście w ciąże, tylko jest niebezpieczne dla dziecka i może powodować poronienia
Dziewczyny zachodziły przy 5 tylko nie kończyło się to dobrze
Przepraszam za źle sprecyzowaną odpowiedź -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Kiepska noc dzisiaj obudziłam sie dopiero koło 9 rano, synek tuż przede mną.
http://allegro.pl/10szt-3-test-ciazowy-testy-owulacyjne-owulacyjny-i3691144899.html ja teraz takie kupowalam
Liczę, że dopiero jutro ten termometr przyjdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny