Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka trzeba wierzyć, póki co ładnie Cię unioslo. Który to Twój cykl?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Paulka trzeba wierzyć, póki co ładnie Cię unioslo. Który to Twój cykl?
A powiedzcie mi czy moze dojsc do zagniezdzenia a temp nie spadnie????
Kochana to nasz 5 cykl jesli dobrze licze.... Wiec juz nie jestesmy takimi swieżakami
Jak sie teraz nie uda to jak bede w pl to ide na badanka. Chce tez mojego wyslac ale zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:A powiedzcie mi czy moze dojsc do zagniezdzenia a temp nie spadnie????
Jak ja się pytałam o to samo, to dziewczyny mówily, że nie koniecznie może być spadek. Ale nic nie wiem na 100%. Generalnie w tym cyklu chce troche odpuścic z tymi objawami. Bede się obserwowac i mierzyc tempke, ale juz nie na takiego wariata. 3 cykl po tabsach może będzie bardziej przychylny.
Co do zagnieżdżenia nie wiem sama czy np. u mnie była próba czy teraz własnie za przeproszeniem coś wydalam z siebie. Dużo śluzu za to widzę z krwią.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ejj no ja mialam to samo wrazenie ostatnio!!!
Pierwszy raz przed @ mialam plamienia co NIGDY mi sie wczesniej to nie zdazalo. Po 2 (sorry za doslownosc) ale duzo sporych skrzepow bylo.... Wiec takie bylo moje 1 skojazenie,.. Ze moze cos sie zaczynalo ale ale wyszlo....
Asiu wiele 3 cykli jest szczesliwych... Ja mam juz to za soba i dla mnie nie byl. Mam nadzieje ze tobie sie uda kochanaSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakie skrzepy to mocno złuszczająca się błona śluzowa macicy. Ja zawsze podczas okresów takie miałam. Okropne uczcuie jak to wylatuje.
Ostatnio miałam tak, że dostałam okres i ciągle mi takie skrzepy leciały wielkości dłoni, po jakiś 9 dniach przeszło na jeden dzień i znowu się zaczęło. Wsumie 3 tygodnie tak miałam. Poszłam do szpitala i okazalo się, że mam przerost błony śluzowej macicy. Zrobili mi łyżeczkowanie, żeby to pooczyszczać.
Potem gin mi tłumaczył, że to na zasadzie takiej jest, że jak ja mam pcos i nie mam okresu to ta błona przerasta, ale nie ma @ więc się nie zluszcza, no i tak mi się nawarstwiało nawarstwiało i potem wielkimi kawałami zaczęło się odrywać.
Dlatego ja jestem zdania, że jak są problemy z brakiem @ to trzeba koneicznie o to zadbać, żeby potem takich kwiatków nie było. -
Ja nie mialam nigdy klopotow z @ kochana. Zawsze w miare punktualna jest. Kilka dni w ta czy w ta ale zadnych duzych odchylen i objawy zawsze take same czyli meega bol brzucha a te skrzepy nie byly jakies duze bardzo. Tylko troche wiecej niz zawsze.
A moze poprostu bardziej sie obserwowalam...
-
Moim zdaniem takie skrzepy to normalne złuszczanie nabłonka, ja tez zawsze mialam jak w zegarku co 28 dni @. To mój pierwszy cykl który trwał 25dni.
Zastanawia mnie tylko ten śluz w @. Czy to normalne? Nigdy wczesniej nie miałam śluzu podczas @ może dlatego, że zawsze mialam z odstawienia.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asiu moje @ tez sie troche roznia teaz od tych jakie mialam przy tabsach.
Jak bralam tab to co do godz wiedzialam kiedy przyjdzie. Dwa: wogole nie bolal mnie brzuch ( teraz to jak nie wezme w miare szybko mocnej tab to nie jestem w stanie wogole funkcjonowac). Przy tab byla taka delikatna a teraz dwa dni mnie zalewa. Wiec wiele zalezy od tego czy bralas wczesniej tab czy nie
-
No wiem że zależy, ja brałam dlugo. Też miałam jak w zegarku. Tylko nie o to mi biega. Mam mnostwo śluzu w @, czy to jest normalne? Jakby nie był czerwony to bym pomyslała, że płodnyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mam taką nadzieję, pisałam na fb ale żadna nie odpisała.
Asia pobuszowałam po necie i o tym śluzie piszą 3 rzeczy:
1. że to norma i sie nie przejmować
2. że to może być sprawka hormonów - kiedy pod koniec cyklu progesteron spada poniżej poziomu estrogenu - a estrogen wytwarza płodny śluz bez względu na fazę cyklu
3.dni płodneSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja tego troche nie czaje.... Ok... Zakladajac ze plemnki moga przezyc kilka dni w nas to niby jak ktos ma owu zaraz po miesiaczce to bylo by to realne...
Ale... No wlasnie ale... Dziwne to dla mnie. Moze mi ktos to wyjasni
Ale ja tez chyba bym sie nie przemogla w te dni