Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloooł
No kolejka sie ustawia nie ma co hehe.
Malenq ja na poczatku schudlam 2 kg przez mdlosci i wymioty.
A potem dluuugo nic. Jakies pierwsze kg zaczelam zauwazac moze cos kolo 20 tyg...
I tez po troszku przybywalo. Teraz na koncowce przybylo mi najwiecej
-
nick nieaktualnyEwelinka powodzenia na wizycie czekamy na wiesci jak Natalka
Ja mialam tez miec dzisiaj wizyte, ale na jutro przesunelam. Wiec rano na 8,50 mamy sie stawic a potem kosmetyczka
Paula to jest to
http://polki.pl/medycyna_estetyczna_artykul,10029940.htmlEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula, mysle ze malowac sie nie bede musiala, a to na pierwsze dni po porodzie ulatwia sprawe
Dam znac jutro po ginie i kosmetyczce i zdam relacje
Trzymajcie kciuki, ja tez mam nadzieje ze bede rodzila sn i moze lekarz juz powie ze sie tam szyjka przygotowuje i maly nisko.. Zobaczymy..
Dziewczyny jakie plany na weekend? -
Paula_29 wrote:Ewela mnie się podoba łóżeczko, tylko ja bym się bała kupić na allegro, bo jak zamawiałam pościel to często w komentarzach które przeszukiwałam było że łóżeczko źle wykonane, także trzeba by było mieć coś poleconego
-
Ruda27 wrote:Ewelinka powodzenia na wizycie czekamy na wiesci jak Natalka
Ja mialam tez miec dzisiaj wizyte, ale na jutro przesunelam. Wiec rano na 8,50 mamy sie stawic a potem kosmetyczka
Paula to jest to
http://polki.pl/medycyna_estetyczna_artykul,10029940.html
A co do mascary permanentnej czytałam wiele dobrych opinii, ponoć wygodniejsze od doczepianych rzęsRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem co jest grane trzy dni temu bolał mnie brzuch jak na okres, dzisiaj czułam trochę kłucie w jajnikach; jakieś 2-3 dni biegam do kibelka bo mnie tak goni (zazwyczaj mam tak przed @); do tego jakiś wisielczy humor mam od dwoch dni, gdzie 3 dni temu normalnie pełna euforia była
-
Witajcie, przyłącze sie do wątku o wszytskim i o niczym do tej pory biore udział w poważniejszej dyskusji na innym, a teraz chciałam w ramach oderwania się zapytac- czy króraś z was moze czytała książke 50 TWARZY GERYA? Jakie są wasze odczucia? Ja wczoraj zmęczyłam ostatnią częsc. Nie lubie tego typu książek, jak dawniej był harlequin. Dziwić sie póżniej ze baby marzą o cudownych facetach, prezentach bez okazji itp... Czy jest możliwe w ogóle przezywanie tak czestych i silnych orgazmów jak to opisuje główna bohaterka? Zawieszam to pytanie w próżnie, nikt nie musi odpowaidać. Ale ja sie ciesze ze juz nie bede wracac do tej ksiazki3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Witajcie, przyłącze sie do wątku o wszytskim i o niczym do tej pory biore udział w poważniejszej dyskusji na innym, a teraz chciałam w ramach oderwania się zapytac- czy króraś z was moze czytała książke 50 TWARZY GERYA? Jakie są wasze odczucia? Ja wczoraj zmęczyłam ostatnią częsc. Nie lubie tego typu książek, jak dawniej był harlequin. Dziwić sie póżniej ze baby marzą o cudownych facetach, prezentach bez okazji itp... Czy jest możliwe w ogóle przezywanie tak czestych i silnych orgazmów jak to opisuje główna bohaterka? Zawieszam to pytanie w próżnie, nikt nie musi odpowaidać. Ale ja sie ciesze ze juz nie bede wracac do tej ksiazki
Ja czytałam cała trylogię, nawet mam w domu w wersji papierowej. Mi się podobało bardzo. Wciągnęłam w to mamę i jej koleżanki.
Jeżeli patrzeć tylko na sceny seksu to uwierz mi ksiażka jest wtedy nieciekawa. Ja patrzyłam na bohaterów, na ich psychikę, charaktery, to jak ewoluwały ich zachowania wobec siebie. Ciekae było to, że człowiek który musi mieć wszystko pod kontrolą, staje się sam z siebie osoba kontrolowaną.
Nie uważam tej książki za głupią nie uważam za wielkie arcydzieło. Ot normalna fajna siażka, do której będę chętnie wracać.
Co do rgazmów to nie wiem, każdy odczuwa wszystko inaczej i nie nam to oceniać.
Ja jakoś po przeczytaniu tego nie zaczęłam marzyć o cudah nie widach, fakt że ksiazka pobudziła wyobraźnię (mąz był wielce zadowoony). Ale wystarczy umiec odróżnić fikcję od prawdy i tyle :]Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak chcialam zapytac jakie są wasze odczucia... Rozumiem ze nie chcecie tu innych tematów po za ciaza i jej objawami. Trudno. Czasem warto sobie rozerwać glowe czymś innym. Przepraszam ze sie wam "wcielam"3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn...