Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie chce pamiętać? Raczej ciesze sie ze juz ja skobczylam bo wydawala mi sie monotematyczna. Ale tez przeczytalam cala trylogie.
jeśli nie tylko o ciąży to skąd atak na mnie ze zadaje takie pytanie.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyTo nie byl zaden atak tylko normalnie zapytalam. Widze ze ostatnio na forum kazdy doszukuje sie atakow lub szuka zaczepek
My jakos tu na watku ani sie nie klocimy, ani nie prowadzimy wojen, ani sobie nie dogryzamy ani nic. Jesli weszlas tu z innym nastaiwniem to mozesz sie tylko zdziwic ze nikt sie klocic nie chce.
A ze wiekszosc tu u nas o ciazy? A jak ma byc tak mamy tyle zafasolkowanuch dziewczyn? Normalna kolej rzeczy -
Od razu i ja powiedzialam ze jeśli ktoś nie chce mówić o tym niech nie odpisuje. Nie dziwie sie jeśli ktoś zacznie inny temat a drugi od razu doszukuje ssie w nim drugiego dna.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Malenq wrote:Dzień dobry kochane:)
Widzę powoli kolejka do "rozpakowania" się ustawia hehehe..... miło, miło...
Powiedzcie mi jaki miałyście przyrost wagi w ciąży, chodzi mi czy skokowy, czy stagnacyjny, po troszeczkę do przodu....
u mnie mimo, że pilnuję co jem, co tydzień ważę 500gr więcej...
Buziaczki i miłego dzionka:)
-
Cześć Dziewczęta no ja odpoczywam choć poki co wiecej latam niż chodzać do pracy
wczoraj byłam cały dzien w Krakowie.......odwiedziłam swoje znajome mordki i dzien zleciał
dziś od rana lekarz, potem musialam isc na chwilke do biura, pozniej wpadłam do mojego R do pracy...a na koniec galeria- no ale nie kupiłam tego co chciałam a nic innego w oko nie wpadło
teraz już jestem po prysznicu i coś Was podczytuje
co u Was?Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane my odwiedzilismy zoo
teraz chwila odpoczynku w pokoiku a pozniej na plaze idziemy na zachod slonca
jutro sopot :)i plazing
niedziela Gdynia i powrotPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W porównaniu z płaskim brzuchem sprzed ciąży, ten jest ogromny
W gdańskim zoo byliśmy z moim w drodze powrotnej z zajebistego weekendu podczas którego mi się oświadczył Ależ to był piękny weekend...
Miałam nawet nakręcony filmik z kołyszącym się słoniem, nawet chyba mam go gdzieś na fb.Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Hejoo. Ja tez sie zdrzemnelam
A moj Misiak polecial mi do sklepu po chrupki serowe i piwo gruszkowe bezalko
Rudasek bylas w moich stronach!!!! Jej jak fajnie
Aniu kozystajcie kochana piekny czas macie i piekna pogode widze
Co do ksiazek.. Ja ostatnio zacżelam czytac Tracy Hogg "jezyk niemowlat" i wydajesie bycrewelacyjna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Otworzylam sobie winko bo dostalam na imieniny od znajomych... bleeeee dopiero jak sprobowalam to sie kapnelam ze to wytrawne ale moze podziala na bol glowy
-
nick nieaktualny