Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć Dziewczęta, witam sie z WAmi z L4
o jak dobrze być "chorym" heheheheh
ja znikłam bo byłam w rodzinnych stronach na chrzcinach
ale już jestem i biore sie za ogarnięcie domku, jakieś pranie itd! a straszliwie mi sie nie chce
Czekam na jakiś odzew z pracy, bo zaniosłam l4, poszło po firmie ze ciązowe, a szefowa na wczasach, choć jej synuś ze mna pracuje wiec już jej powiedział z jakiej przyczyny to zwolnienie ciekawe czy do mnie zadzwoni czy oleje temat
Ruda spokojnego i szybkiego porodu, czekamy na wieści Kochana :*:*:*Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paulinko trzymam strasznie mocno kciuki!!! Jak tylko dojdziecie do siebie to daj znac! Musi byc dobrze!
Daria jestes nastepna hehe Natus juz duzy chlopak wiec moze sie zdecyduje na wyjscie wczesniej
Moze sie jednak uda sn i wszystko pojdzie sprawnie.
Dzieki za recenzje rzes ja tez lubie mocno pomalowane wiec nie bede robic
Ja sie wczoraj tak smialam... Gadalam z moja mama i mowi, ze moj chrzesniak (9 lat) stwierdzil ze mam wielki brzuch hahaa. A mama mu powiedziala ze zjadlam arbuza z pestka i taki urosl. Podobno nie je teraz tyle arbuza i wypluwa wszystkie pestki
Dzieciaki..
Aniu szybko zlecialo ale napewno bylo fajńie. Wszystko co dobre szybko sie konczyMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
dzwonilam dzis o ta genetyke.. maja wyslac pocza..ale doepiro po ztwierdzeniu przez kieronwnika czyli pewnie w czwartek .. jesli dr bedzie w czwartek to zadzwonia do nas i pwiedza co i jak jelsi nie to moze sie uda w piatek
ale jakos mam zle przeczucia
bo powiedziala ze musi lekarz najpierw z nani skonsutowac dopiero wysylka..
a jeszcze dzis snil mi sie jakby wypadajacy zab..na dole.. zawsze jak mi sie sni zab to jakas zla nowinka wychodzila ;/ -
nick nieaktualny
-
własnie bylam na usg brzucha i tarczycy
usg brzucha wszytsko ok tylko w pecherzyku zołciowym kamien ;/
usg tarczycy wsio ok ..tylko wezly chlonne powiekszone - ale to dlatego ze mam lekkie zapalenie ucha
jutro maz ma usg zobaczymy zy to faktycznie przepuklina czy nie ..mam nadziejeze wszytsko bedzie ok...
a na 30 umowilam go na usg jader ;P bo mial powtorzyc tylko nie wiem czy nie bede zazdrosna bo babeczka robiMalenq lubi tę wiadomość
-
hej wpadłam się tylko przywitać, jestem po pracy trochę boli brzuszek więc poleżę
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, rodzę odeszły wody, skurcze co 10 min, trzymajcie kciuki
mówiłam ci że dziś urodzisz trzymam mocno kciuki
mam nad\zieję że już jest po -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisałam już na lipcówkach ale cisza
Paula chodiz o to, że jak się nie wyrobię do sierpnia to potem nie zdążę do pracy wrócić przed końcem umowy po porodzie i macierzyńskim, a w nosie mam znowu zostać na lodzie jak ostatnim razem, gdzie mi w trakcie macierzyńskiego podarowali świadectwo pracy zamiast przedłużenia umowy -
nick nieaktualnyPaula miala napisac do innej dziewczyny z lipcowek smsa. Ale tamta miala cc dzisiaj, wiec pewnie tez nie bedzie znowu na forum wchodzila.. A napewno juz Paula ma swojego skarba przy sobie tez ciagle czekam na wiesci hehe
Czarnula ale napewno znajdziesz cos innego.. Nie martw sie tak na zapas