Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hmm no kurde to lipa faktycznie bo coz z tego ze pojdziesz na l4 a potem macierzynski jak nie bedzie gdzie wracac,,,
Choc z drugiej strony i tak zawsze moga ci "podziekowac" nie zna sie dnia ani godz tym bardziej ze nie masz stalej umowy, nie?!
No wiem wlasnie Daria ze miala pisac ale jak obie maja juz maluch to im nie w glowie forum
Tym bardziej jak tamta po cc to ciezej ma dojsc do siebie pewnie.
Ale juz jutro moze Paula sama napisze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula urodziła wczoraj Zuzie o godz.16.40
jupiiii wchodziałam co 10min na lipcówki....
Kochanie GRATULACJE:) szybkiego powrotu do domku i czekam na wieści skarbie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 07:37
Ruda27, Czarnula87, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde u nas mialo dzis tak grzac a sie ochlodzilo:/
Ja zupke gotuje a moj idzie w koncu na silownie najpierw on sie bierze za siebie a ja po nim jak urodze
Paula chyba sn rodzila, ńie??? Dzielna dziewczyna!!! Tak sie nie moge wiesci od niej doczekacRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja tez juz sie doczekac nie moge jak sie za siebie wezme w polowie wrzesnia mam nadzieje bede mogla juz zaczac cwiczyc
A pytania mam w sumie konkretne. Odnosnie mojegi szpitala, bo za tydzien mam tam isc mam skierowanie, chce wiedziec jak u nas jest z cc czy robia problemy z tym.. Widzisz mam wiecej pytan i wylecialo z glowy musze je pozapisywac kurcze
Aaa chce zapytac o pomalowane paznokcie bo musze sie pochwalic ze wczoraj udalo mi sie u stop pomalowac hahaha -
A ty chcesz jednak cc czy poprostu pytasz zapobiegawczo???
Nie wiem jak w pl jest ale z tego co widzialam to u nas kobity z paznokciami zrobionymi rodza, ńiektore w makijazu nawet
A pytanie najlepiej wlasnie spisac bo potem sie nie pamieta
Tez tak mam zawsze. Bo to badanie robi, krew pobiera, tetno mierzy itp a potem juz nie pamietam z tego wszystkiego
Noo ja tez wczoraj malowalam u stop i rak i nawet mi to poszlo hehe
-
witam dziewczyni juz na FB przeczytałam ze Zuzia jest na swiecie
super pierwsze dzieciątko obulkowych plotkarek juz pewnie kilka razy plakalo i jadlo
Paula czekamy jak juz bedzies zmiala czas na wiesci i foteczke
my mamy dzis zalatany dzien z rana badania z krwi ja i mezu
poznije wet z psem i kociakiem; psiak weterynarze sa zadziwieni jak pienie sie goi mówia ze za tydzen bedzie po wszytskim
kocica.. badania nie wykazaly poki co nieprawidlowosci jesli chodzi o pecherz i nerki mamy jeszcze ostateczne pozniej zrobic mocz.. choc bedzie to trudne ;/
pokki co dostala blokade hormonalna bo nam caly czas se zachowuje jak na ruje ;/
w zamian za zastrzyk przy okazji miala manicure oczywscie dla niej to nie byla rzyjemnosc
Pozniej na chwile do pracy
zaraz jade z mezem na EKG i USG
pozniej o 17:45 maz ma rozmowe a nasepnie fuche zlapal okolo19-20 jedzie na montaz mebli
caly dzien na wariackich papierach
Malenq lubi tę wiadomość