Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo moje bardzo dobrze schlodzone. Ale ja lubie polslodkie
Ale mnie glowa boli az mj sie wzrok rozjezdza. Najgorzej ze byla mega duchota przez caly dzien. Pol godziny byla mega ulewa powialo fajnym chlodemm a teraz wyszlam na balkon a powietrze az sie lepi do skory -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde blaszka....
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzieście się do cholery jasnej podziały?????????????????????????????????????
ja zaraz o tak będę robić: żeby was wytrząchać i przywrócic do porządku!!!!
przestanę tu w ogóle przychodizć i będzie foch z przytupem!!!!!!!Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehehe CZARNA ja jestem....po odpoczynku sobie jestem....
Anastazja dziękuję skarbie...czuję się FAJNIE? tak fajnie....zawsze czekałam na 30stkę hehehe imprezka super, goście dopisali (pojechali dzisiaj popołudniu)...
tylko teściowie swoim telefonem musieli zamieszać - ale to chyba ich taka rola....
a jak się czujesz mamusiu???
u mnie brzuchol rośnie hehehe a po wczorajszym obżarstwie to nie powinnam na wagę przez tydzień wchodzić hehehe.... -
nick nieaktualny
-
Olgus luzik guzik. Wszystkie wywialo gdzies,
Ania to nie wiem czy juz wrocila, Daria gdzies uciekla, Malenq pewńie dalej swietuje haha, Anastazja wpadla i wypadla a reszta to nie wiem
Nas dzis xaly dzien nie bylo bo bylismy nad jeziorkiem. Teraz padam na dziub bo w nocy spac nie moglam bo mnie plecy strasznie bola ide zaraz pod prysznicAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq, i wzorowo czasem tak trzeba, i sama czasem używam tej metody.
Paula55 fajoski dzionek pozazdrościć
A co do pleców tez mnie gola budzę się kilka razy w nocy, mam nadzieję że to minie a jak nie to kupuje ta poduszkę rogal dla ciezarowekMalenq lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki my juz w domku
ehhh4 dni szybko zlecialo
no ale po dopieszczeniu nszej Kami i Kajtusia dopiescilismy sie juz w swoim domku na odkladke i pocieszenie ze tak krotko
ostatnio stwierdzilam ze cos sie zmienilo.. chyba nasze podejscie do wszystkiego co ma zwiazek z dzieckiem mnie nawet nie ciagnie do mierzenia..
a wyniki..yy no coz zapomnielismy ze mamyjuz do odebrania mielsmyzadzwonic ale jakos tak po co .. moze se zbiore w nastepnym tygCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula kochana powodzenia! Jej jak super
Aniu jestesmy zToba kochana zadzwonicie jak bedziecie gotowi..
Ja bylam w sb u lekarza. Jest wszystko dobrze, maly ma ok 3300.. Jak nic nie ruszy, to 31-1.08 msm sie stawic do szpitala. Juz sie na nic nie nastawiam, a raczej na cc..
Paula nie pisalam, ale te tuszowanie hmm.. Nie powala. Ja lubie mie mocne i wyrazne rzesy, a one sa takie cienkie.. Wiecej napewno nie zrobie
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, rodzę odeszły wody, skurcze co 10 min, trzymajcie kciuki
Pieresza dzidzia plotkowa wlasnie sie rodzi -
nick nieaktualny