Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula obojetne jak bede rodzila, byle wszystko bylo dobrze,, jak akcja nie ruszy do 31 to ide do szpotala, robia badania i mam nadzieje cos dobrego zadecyduja..
Ania ale macie zalatany dzien..
Powodzenia na badaniach! Super ze z psiakiem lepiej
U nas macierzynski sie wybiera jak dlugo sie chce.. Tzn do 2.5 roku chyba i wtedy sie dostaje jakas kwote w zaleznosci od dlugosci macierzynskiego -
Nie kochana. Nie 100%
Pierwsze 6 tyg jest niecale £140 a pozostale tyg jest ok £120. Wiec nie tak zle. To mniej ńiz polowa mojej pensji ale zawsze cos.
Ja juz pobieram macierzynski.
Daria lekarze napewno dobrze zdecyduja co bedzie najlepsze! Jeszcze chwilka i ty bedziesz miala synka przy sobieRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde nie wyspalam sie w nocy i oczy mi sie zamykaja ale szkoda mi czasu na spanie
Musze isc gary po obiedzie umyc, posmprzatac lazienke, chcialam na deser sobie koktajl malinowo- truskawkowo- bananowy zrobic... A teraz gesslerowa ogladam haha
No mi jeszcze ponad miesiac kochana zostal... Ale poczatki sa chyba najfajniejsze
-
juz po badaniach EKG- w ormie tylko ma wstepna diagnoze Bradykardie bo puls ma 54 ale to podobno tez norma u zdrowych pracujacych fizycznie meczyzn
ps. kobitka postatarzała mi meza napiała mu ze ma 42 lata bo wpisala zamiast 1982 wpsala 1972
USG wszytsko w normie nie ma przepukliny tylko w jelitach ma bardzo duzo gazow m- juz wiem czemu tak gazuje mi w nocy
bylam dodtakowo w krusie i dupa nie moge przejsc na krus a raczej moge ale...musialabym zamknac dzialalnosc placic krus przez 3 lata ;/ i dopeior wteyd otwierac tam dzialanosc ;/Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ale mamy plan b
maz zalozy dzialanosc dopisze moje uslug cyzli 2 lata preferncynego zusu a ja przez 3 lata bede placila sobei krus i zaloze dzialanosc ze srodkow unijnych rolniczych
i plan c
skladamy cv do gdanska byla jedna ofert dla Michala 6-8 tys
wynajem meiszkanie zczynszem 2 pokoje 1600 zl
wiec przy okazjiszybciej bysmy splacil kredyty 2tys jakbysm splacali na kredyt to zamiast 2 lat skonczylibysmy po pol roku .
owszem pol roku zcia skromnego ale pozniej luzikAnastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej misiu by na rozmowie zaproponowali mu 80 zl za dzien + nadgodziny plane podwojnie i soboty platne 100 % czli bez nadgodzin na czysto mialby 1400 zl teraz bierze ledwo 1500 - plus w tej pracy jest taki ze odeszlo by nam paliwo bo michal wydaje miesiecznie na dojazdy 300 zl .. i chyba jednak sie zdecyduje bo zatrudnienie od zaraz
-
Jeny Ania ale sie u was dzieje
Wogole jakie plany i ile wariantow ty to jestes obrotna babeczka
Super gratki dla meza za rozmowe jesli faktycznie takie warunki proponuja to super bo na miejscu i kasa chyba ok.
Przynajmniej tak mi sie wydaje bo moj brat np zarabia 1300 po podwyzce
Wiec teraz przemyslcie i podejmijcie dobra decyzje
PowodzeniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
jakos dzos wsio doluje..
teraz jak tak gadam z mezem.. to zdalm sobie sprawe jak podejmie nowa prace to nie maco myslec o biopsji bo to trzeba wziasc wolne a pozniej tydzien do 2 tyg zwolnienia .. wiec do konca roku pewnie nie ruszymy
teraz z nim gadalam a co jesli wyjdzie ze nie ma sensu robic biopsji czy zdecydujemy sie tak jak mowil na dawce czy na adopcje..odp meza.. a raczej jego wzrok.. nie kaz mi podjekmowac tej decyzji ..
płakac mi sie chce bo mam wrazenie ze nasze dziecko sie oddala spowrotem..
wiem ze maz sie nastawil ze moze jednak ...ale co jesli nie i jednak nie bedzie chcail dawcy.. w sumie to on pierwszy wysedl z ta propozycja.. a ja mialam oporyteraz widze ze chyba zaczal miec wtpliwosci .. czemu to jest takie trudne -
Paula55 wrote:Jeny Ania ale sie u was dzieje
Wogole jakie plany i ile wariantow ty to jestes obrotna babeczka
Super gratki dla meza za rozmowe jesli faktycznie takie warunki proponuja to super bo na miejscu i kasa chyba ok.
Przynajmniej tak mi sie wydaje bo moj brat np zarabia 1300 po podwyzce
Wiec teraz przemyslcie i podejmijcie dobra decyzje
Powodzenia -
nick nieaktualnyAniu kochana ja nawet nie wiem jak Ci pomoc i co powiedziec.. Wyobrazam sobie tylko jak Ci ciezko..
Ale poczekaj na wyniki badan, moze jednak bedzie dobrze.. Nie doluj sie teraz na zapas. Moze wlasnie ta nowa praca to jest szansa na lepsze i nowe zycie..
Jutro macie wiedziec jakie sa wyniki?