Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
juz troche mi lepiej choc dalej mysle jak to wszystko dalej sie potoczy
jesli jutro dr bedzie w labolatorium to juztro bedziemy niec konsultacje jelsi nie to sprobuja w piatek miedzy pacjentami -
Czesc babeczki.
Aniu nie dawaj jeszcze za wygrana. Nigdy ńic nie wiadomo i zycie naprawde zaskakuje!!!
Ńie takie cuda sie juz na swiecie dzialy. Tym bardzoej ze nie masz jeszcze wynikow w reku.
Jesli sie okaze ze jest ok?!?
Wiesz... Niby praca jest wazna. Ale na walke o dziecko tez czas ucieka... I to barldzo szybko. Poprostu trzeba sobie przewartosciowac pewne rzeczy,
Jak sie okaze ze badania ok i trzeba robic biopsje to ja bym na uszach stawala zeby nawet w nowej pracy pogadac z kims jak sprawa wyglada i blagac o wolne.
Nie wiem... Ja jak czegos pragne to jestem zdeterminowana bo wiem ze jak sama ńie zawalcze to nikt mi nic nie da!
Wiec musicie miec kochanie duzo sily!!!
Tego wam oczywiscie zycze i trzymam kciuki za badanka!!!
-
własnie facet odp w sprawie oferty pracy dla Michala jako stolarz meblowy
towidze ze cos mu sie tam rusza..
Paula wiem ze wtedy dziecko jest najwazniejsze tylko brak pracy= brak pieniedzy na biopsje i ICSI
wiec niestety tu najpierw musimy miec pieniadze czyli prace..b nawet jak zdecydujemy sie na kredyt to prace musimy miec..
nasi rodzice nie maja kasy zeby nawet nam pozyczyc..
nam trudno wydobyc 1500 zl n biopsje a co dopieor na in vitro okolo 20 tys.. owszem jest refudnacja ..ale tu tez sie czkea ..bo w tym moemncie jest okolo 1436 par .. oczekujacych .. -
nick nieaktualnyAniu trzymamy kciuki, zeby jednak wyniki badan byly dobre!
Paula dziekuje ze pytasz, w sumie czuje sie dobrze.. Zaczelam hmm "dzialac" na przyspieszenie porodu dluzsze, szybsze spacery, wczoraj zaczelam po schodach wchodzic. Dzisiaj moze umyje okno czy cos innego porobie. Chcialabym, zeby akcja sie zaczela nim zglosze sie do szpitala w nastepnym tygodniu. No ale zobaczymy..
Aniu no zaczynam 39 tydzien, maluch moglby juz sie przygotowywac i przyjsc do nas
U nas dzisiaj lekkie ochlodzenie, ufff jak fajnie
Wlasnie przyszla niania czekam jeszcze na torbe do wozka i juz w sumie wszystko. Tylko kolderke w sierpniu zamowieCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Aneczko nie zrozum mnie zle... Ja nie chcialam nic zlego napisac.
Chodzi mi tylko o to ze jak tw maz bedzie juz mial nowa prace to moze warto zrobic rozpoznanie szefa i powiedziec jak czlowiekowi jaka jest sprawa. Niektorzy maja serce i moze dalo by sie jakos zalatwic wolne a potem to odpracowac...
No sami kochana musicie sobie to tak zaplanowac zeby bylo dobrze...
Dzialaj Daria dzialaj nie zaszkodzisz a moze pomoze szybciej Natanielka tu wywolac
I jak zadowolona z niani??? Ja wczoraj pytalam czerwcowek bo maja odentyczna jak ja nianie i pisaly ze mega zadowlone wiec ty napewno tez bedziesz pisaly ze nie mialy falszywych alarmow
Ale ci super ze masz juz wszystko. My w nast tyg juz jedziemy po cala (!) reszte. Ja do konca urlopu T chce miec juz wszystko pokupione bo potem chce spokojnie czekac. Nawet jak maly sie zdecyduje przyjsc w terminie lub zaraz po to dobrze bo strasznie chce mame jeszcze tu gdzies zabrac i pokazac jej choc ciutke Szkocji moze zdarze
Wiec lepiej niech sie tak moj syn nie spieszyRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja wlasnie jeszcze tej niani nie podlaczylam, nie wiem jak.. A w sumie chyba powinnam sprawdzic czy dziala..
A wy kupujcie, lepiej miec z glowy, chociaz ja lubie cos kupowac a tu teraz nie ma co
Ogladam juz ozdoby do pokoiku itd
Malenq lubi tę wiadomość
-
My tak pi razy oko podlaczylismy zeby spr jak obraz itp.
Ale dopiero jak lozeczko zmontujemy to bedziemy testowac tam chyba nawet pisze zeby test zrobic bo czulosc trzeba ustawic
Wiesz... Ja nie chce zostawiac nic na pozniej bo ńie bedzie mi sie chcialo juz jezdzic za tym
A noz kupimy dom i trzeba bedzie jeszcze za tym latac
A tu jeszcze fura prańia i prasowania haha
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Daria wow Nataniel kolejny w kolejce:)
Aniu wsłuchaj się w swoje i męża potrzeby....wsłuchaj się bardzo mocno...Ty sama wiesz co teraz jest dla Was najlepsze.... jakąkolwiek decyzję byście nie podjęli będzie dobrze..trzeba w to wierzyć
Paula skarbie a jak Ty się czujesz???
a Ewelka???
u Nas wszystko ok:) mogłabym zaśpiewać "a ja rosnę i rosnę i rosnę..."....
buziaczkiRuda27 lubi tę wiadomość
-
czesc Dziewczęta
troszke Was nadrobiłam
Zauważyłam ze mamy pierwsze dzieciątko-Zuzie! Gratuluję Mamusi i zdrówka zycze dla oby Pań
ja niby na L4 a non stop coś i nie ma mnie przy kompie:)
Za chwile wpada do mnie przyjaciółka wiec też pewnie cały dzień spędzimy na plotkach i wojarzach po mieście
u mnie w miare ok choć mdli mnie dalej:(
dziś prawie zwróciłam sniadanie...
mam nadzieje ze już wkrótce sie to skończy -
Noo czesc dziewczyny. W koncu tu ktos zajrzal
Ja ok Malenq dziekuje tylko w nocy mi kregoslup strasznie dokucza. Poza tym daje rade
Pochwal sie brzuszkiem a nie opowiadaj nam tu tylko
No tak Rudasek ty zamiast odpoczywac na tym l4 to sie wojazujesz haha
Super ze masz towarzystwo
Kochana mnie mdlosci jako takie przeszly w miare po 3,5 mies ale zyganko i w 17 tyg sie zdarzalo oby u ciebie bylo lepiej
-
nick nieaktualnyPaula Rudasku mówi prawdę....mnie mdłości też tylko co przeszły, a rzyganko czasami nawiedza...już nie często ale czasem jest....
kochanie jak tylko za tydzień wyjdę od gina to wrzucę focie maleństwa i może małża na jakieś zdjęcia namówię...hehehePaula55 lubi tę wiadomość
-
Wiesz jak to Paula na wolnym, zawsze sie coś znajdzie
wczotraj poszłam do przychodni sie zapisać na usg genetyczne, troche sie przeraziłam ceną bo jeszcze kazał mi markery biochemiczne zrobić....potem zahaczyłam o koleżanke, prace mojego R i zaciągnełam sie do domku na 18
i tak leci dzień za dniem a L4 mija...
no mam nadzieje, ze mi przejdzie, kurde są takie dni jak np niedziela, ze ani pół sekundy mnie nie mdliło ( może Dziecię czuło ze jest u dziadków) hihihi a dzis od rana masakra...ehhhhhhhhhhh -
nick nieaktualny
-
Trzymam sie trzymam choć chyba nie mam na co narzekać...bo oprócz mdłości porannych i wczornych to nic mi nie jest...
troche sie stresuje tymi markerami i tym usg genetycznym! mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze!!! -
nick nieaktualny
-
Rudasku pewnie ze sie ciesze ale jeszcze bity miesiac zostal hehe,
Nie martw sie genetycznym bo napewno wszystko jest ok
Ja zaluje ze juz nie mam zadnego usg bo ciekawa jestem jak tam moj maly baczek sie ma
Daria powiem ci ze nie wim do konca jak sie ustawia ta czulosc... Cos tam tylko w instrukcji o tym czytalam ze jakis test sie robi
Ale ze instrukcja po ang to poki co nie chcialo mi sie jej studiowac
-
Powiem Wam ze koszty tych badań tak rózne w zależności od miejsca ze szok..w mojej przychodni same markery 300zł, a w szpitalu 20 km dalej za wszytsko 80 zł!
dobrze ze ten Ginek jest czlowiekiem i kazał mi podjechac do szpitala bo inaczej to masakra :D