Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya teraz czas na drzemkę, może pomyślę co na obiad:)
ech szybko minęły wakacje......a było FANTASTYCZNIE, pogoda dopisała -nie było upałów, jedzonko pyszne, dziecię w brzuchu grzeczne:) małż zadowolony... zrelaksowani, wypoczęci wróciliśmy do PL...a tu gorąc taki że ho ho .....
tak czasem posty umykają, i jeszcze raz przepraszam, następnym razem pstryczka daj!!!!!!!
oj szybko zleci do tej 1 z przodu....ja już czekam na 2, potem na 3 i siup z brzuszka w ramiona:) i taka wizualizacja mi się podoba:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:59
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :*
Ania ta praca to jakis zart! Ta szefowa jest jakas niepowazna. Dobrze ze robicie ten zbiorowy pozew!
Czekaja powinnas dostac w pupe!! Nie wolno podnosic i to 17 kg?! Jejku nigdy wiecej, to jest niebezpieczne na kazdym etapie ciazy.. Uwazaj na siebie!
Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie aniu ze dobrze mnie zrozumialas bo nie chcialam nic zlego napisac
Olcia ma racje... To mega trudne decyje i nikt ani nic nie moze miec na nia wplywu... To wy bedziecie z tym cale zycie wiec trzeba zdecydowac zgodnie z sercem i sumieniem wierzymy tu wszystkie że bedzie ok
Olcia pewnie ze tesknimy ale kazda z nas tu zadziej zaglada ostatnio
Ojj uwazaj na siebie koniecznie!!! Ja jak jeszcze pracowalam na poczatku i nikt o ciazy nie wiedzial to musialam dzwigac i tez mialam kilka razy podbarwiony sluz... Wiec to pewnie z nadwyrezenia, nie dzwigaj juz nic!
Ehh strasznie szybko mi czas ciazy leci ale wszystko ma swoj poczatek i koniec, a ciaza ma to do siebie ze ten koniec jest rownie wspanialy jak poczatek albo nawet bardziej
Ania a ten mail to przegiecie paly wg mnie!!! Nie dajcie sie zastraszyc!!!! Chore ze szkoly tak postepuja.
A potem sie dziwic ze jeden z drugim nie douczony chodzi i np ludzi leczyMalenq lubi tę wiadomość
-
wiecie ja rozumiem porasowac w policealnej szkole frekwencje ze uczniowie chodza..bo ja nie chodza to nie maja zaliczen a wem ze umieja bo spr zdaja na 5 .. ale do cholery..jak mi ktos ani razu sie nie pojawil.. to jak ja moge mu wsytawic dopuszczajacy.. /?
-
nick nieaktualny
-
Paula a co na obiad??
Daria wiem wiem ale myslam ze jak sie dobrze czuje to ze przez ta chwile nic sie nie stanie. madry polak po szkodzie ale nigdy wiecej.
Ja juz dzis drzemke mialam tak naprawde rano wstalam tylko po to zeby zjesc snaidanie i dalej poszlam spac:)
Ania co do przeprowadzki do trojmiasta duzo ludzi mowi ze tu latwiej. Jednak trzy duze miasta obok siebie dobrze skomunikowane o prace nie trudno:) Ty na pewno znalzlabys prace a szkol policealnych u nas od groma ktore nieustanie szukaja nauczycieli takze moglabys sobie tez dorobic. A wynajem to tez nie duzy koszt oczywiscie nie mowie o centrum gdanska ale tak jak ja naprzyklad mieszkam 10km od gdańska:) moja siostra wynajmuje tu mieszkanie za 1200zł ze wszystkim oplatami:)
trudne decyzje przed Wami ale wiem ze podejmiecie sluszne:)
Daria a stresik jest?? to musi byc niesamowite uczucie jak wiesz ze lada moment Twoj maluch bedzie z Toba:) -
nick nieaktualny
-
generalnie to ten filmik mowi wsio na temat dzisiejszego dnia i tego co mysle o naszej szkole ps niesluchajcie tego przy dzieciach i w pracy na glos https://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem DEBILKA!!!!!!
Kur**** o malo chaty nie spalilam ryczec mi sie chce.
Jak moj T wychodzil do pracy to nastawilam fasolke (ktora wczoraj namoczylam na noc) na fasolke po bretonsku...
T pojechal wic postanowilam sie chwile zdrzemnac... Kur*** zapomnialam o niej na smierc!!! Teaz leze juz z jakies pol h i tak cos mi smierdzi...zastanawiam sie co tak wali. Ale mialam okno w salonie otwarte wiec mysle pewnie z dworu. Leze dalej.
W koncu stwierdzilam ze pojde po kawalek ciasta bo zglodnialam wchodze do kuchni a tu bialo!!!!
Garnka juz nie widac. Pootwieralam wszystkie okna w chacie a zamknelam kuchnie bo w przedpokoju mam alarm pozarowy (ktory nie zadzialal) i jak by sie wlaczyl to straz by przyjechala
Bosz... Boje sie juz sama ze soba zostac
Swoja droga dziwna sprawa... W przedpokoju alarm sie nie wlaczyl a w kuchni mam jeszcze dwa na CO2 i tez zaden nie zapiszczal ....moze tylko dlatego ze w kuchni okno bylo uchylone...
-
Paula nie debilka po porstu czlowiek nie raz zapomina.. ja nie ra z nie dwa spalilam gar wazne ze nic sie nie stalo
-
Paula55 wrote:Heheh racja. Ale fasolki nie bedzie
Trudno.
Moze jutro bo zostalo mi pol paczki jeszcze
ojj tam widac moze to nie byl dzien na fasolke ;PMalenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula każdemu się zdarza, dobrze że nic poważniejszego się nie stało...
ja tak jak Ania, już nie raz tak miałam....
zmęczona była i tyle....
a to mało razy garnek spalony, żelazko włączone itp...
nie stresuj się już.....
ale przygodę to miałaś, nie ma co....