Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejo hej jestem znów odprowadziłam przyjaciołke na dworzec, mój R na treningu wiec jestem samotna!
Czekaja SKarbie aleś mnie odmłodziła...ja nie pamietam kiedy miałam tzw "oczko" (21 lat)...
ja już stara baba jestem niestety
Paula dobrze ze wkoncu sie kapnęłaś i chałupa cała...zdarza sie nawet najlepszym
jutro fasolka sie uda -
Aniu super wiesci!!! Gratki
Daria co ja bym dala za spacer z mama,.. Ostatnio tak mi smutno wogole cokolwiek robie czy gdzie jade juz mysle jak by to byla jak moja mama by tu juz byla...ehh. Chce do Polski!!!!
Rudasek tez jejstem samotna moj do 22 w pracy. Cos kombinowal dzis zeby sie wczesniej zwolnic ale mu chyba nie wyszlo
Pewnie ma duzo pracy
Rudasek no byla by lipa jak by sie alarm wlaczyl bo ja nawet na krzesle bym nie dosiegnela zeby wylaczyc
A jak by byl nie wylaczony dluzej niz 5 min chyba to straz automatycznie zostaje powiadomiona i przyjezdza
Byl by wstyd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ale mnie mężu zaskoczył. Do tej pory było wszystko na spontanie jeśli idzie o starania. Wczoraj napisałam mu, że nie wiem czy będę miała owulkę czy nie, ale to jest ostatni cykl żebys ię wyrobić jak coś potem (z umową moją) i wiem, że będzie zmęcozny po 24h w prayc ale czy mozemy z rana i wieczorkiem i wiecie co? Napisała mi że nie ma problemu normalnie sozk, a dzisiaj już 2x i wieczorem jeszcze raz ma bycAnia_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hej dziewczyny
Ale mnie mężu zaskoczył. Do tej pory było wszystko na spontanie jeśli idzie o starania. Wczoraj napisałam mu, że nie wiem czy będę miała owulkę czy nie, ale to jest ostatni cykl żebys ię wyrobić jak coś potem (z umową moją) i wiem, że będzie zmęcozny po 24h w prayc ale czy mozemy z rana i wieczorkiem i wiecie co? Napisała mi że nie ma problemu normalnie sozk, a dzisiaj już 2x i wieczorem jeszcze raz ma byc -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No w końcu chociaż i tak pewnie nic z tego cyklu
dzownilam do Łodzi .. wyniki sa..teraz musimy czekac na lekarza pani w rejsteracji powiedziala ze jak dzis bedzie dr w lab to zadzwoni jak nie to w piatek lub w poniedzilek ...ehhzaczynam sie stresowac dziewczyny ..
-
nick nieaktualny
-
wiecie co tak sobie pomyslalam bo maz zlozyl zeby zakonczyc jutro prace..jakby tak bylo to od pon do czwartku ma wolne i moze bysmy tego 31 jednak pojechali do te wawy do dr Wolskiego .. skas skombinujemy te 160 zl .. ale juz bysmy wiezieli czy sa szanse na biopsje ..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieki OLga
teraz przekminilam ze nawet nie mamy 160 zl bo w portfelumam 3 zl ale skas sie wytrzasnie pozyczy
zbey tlko Michal mial wolne tego 31 -
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczynki?
jak tam u Was?
Czarnula...męzuś sie spisał na medal
Aniu u CIebie tez wszystko pojdzie po Waszej myśli
U mnie od wczoraj ulewa, leje non stop...kurde jest tak paskudnie ze nawet skutecznie mnie odstraszyło od buszowania po ciucholandach, choć wczoraj widziałam taki piekny płaszczyk ze stwierdziłam ze dziś bede pierwsza w kolejce...no ale niestety, deszcz wygrał z moją ochotą na płaszczyk :DAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
wiesz ja coraz bardziej czuje ze jakos nam sie uda.. moze dlatgeo wlasnie od razu nie zdecydowalismy sie na dawce
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny