Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc Misiaki
Olga ale szalejecie uhuuuu bardzo dobrze! Trzeba kozystac ja to juz jak slonica sie ruszam ale jakos daje rade haha
Aniu kurde tak myslalam ze dzis przeczytam tu dob wiesci a widze ze musimy sie w cierpliwosc z Toba uzbroic bo wiadomo ze wiesci beda dobre
Santoocha ale pieknie wygladasz!!! Jaka zgrabniutka mamunia ehhh kiedy ja taka bylam hhahahaha
Mlenq elooo co tam slonce?
Ooo i Dorocia zajrzala. Jak sie czujesz kochana?
A Darie gdzie znow wcielo???
A ja dzis kozystam na maxa rano z misiem spedzilam poranek. Potem obiadek. Polecial do pracy wiec ja drzemka. Wstalam nastawilam ta ńieszczesna fasolke hahaha. Tym razem nie spalilam chaty a fasolka mmmm pierwsza klasa
A teraz skonczylam buleczki drozdzowe z truskawkami i borowkami (bo u nas ńie ma jagod ) czekam az wyrosna i do piecaCzarnula87, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laseczki!
Aniu mam nadzieje, ze poznacie wyniki syzbko i beda pozytywne! Gratulacje dla meza nowej pracy
Olga ale szalejecie haha chyba maz czuje ze pozniej dlugo bedzie postowal
Mmm Paula ale smaja na takie buleczki robisz daj zdjecie chociaz zeby slinka pociekla
Ja bylam na ktg, z malym ok, skurczy brak za tydzien w srode ide do szpitala. Rozmawialam z polozna i z lekarzem i troche mnie uspokoil. Powiedzial ze lepiej jak glowka jest wieksza ni brzuszek, ze jak glowka sie nie wstawi do kanalu to cc zebym sie nie martwila jakimis niedotlenieniem czy czyms..
Zbadala mi szyjke, narazie sie nie zapowiada ehh szkoda, chociaz jakos czuje ze na dniach cos sie rozwinie, ale moze to tylko takie zludne nadzieje
Rudasek, malenq, czekaja jak tam dzidwczyny?
Santocha, ale z Ciebie laseczka! Pieknie wygladasz naprawde
Co u Ewelinki? Chyba gdzies wyjechala odpoczac nie?Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
Daria luzik to ze nie bylo wtedy na ktg skurczy ńie oznacza ze w kazdej chwili sie nie zacznie Mysza
Moja szwagierka w sw wielkanocne siedziala u tesciow i sie smiali ze maly uparty bo nic go nie rusza i nie chce wyjsc, potem poszli ze znajomymi do knajpy i nic. A wieczorem poszla siusiu a tu czop odszedl urodzila o 8.50 nast dńia.
Wiec ńic sie nie martw
Natalnienek chce mame z zaskoczenia wziac
Olga kurde szkoda...ale moze cos jeszcze z tego bedzie...kurde nie wiem co ci powiedziec...
Daria specjalńie dla ciebie fotka ale musialam szybko tobic bo juz pol nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 09:32
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula o jacie jakie pysznosci! Mmmmm
Co do porodu wiem masz racje, czasami nic nie wskazuje a nagle zaczyna sie porod. Chcialabym zeby tak i u mnie bylo
Olga to jak nie masz owulki juz tyle czasu, to czemu lekarz Ci nic nie zalecil? Nie rozumiem teoche, skoro chcecie sie starac to chyba lekarz powienien jakos dzialac i wam pomoc.. -
nick nieaktualny
-
Daria juz po buleczkach byly z truskawkami i borowkami
Wszystkie poszly na sniadanie
Ehh Olgus ciezka ta twoja sprawa... Ale mysle ze Daria ma racje... Moze bez wspomagaczy sie nie da i lekarz powinien soe zabrac za robote...
Kurd nie wiem co ci radzic bo ja na szvzescie nie mialam az takich klopotowRuda27 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
my bylismy u lekarza
co do tarcycy meza lekara powiedziala zeby zrobic powtorke za 3 miesiace i skontrolowac jesli znowu spadneie to niestety bez lekow sie nieobedzie ..
Mała jesli spada to nie jest dobrze.. bo tzn ze maz ma nadczynnosc tarczycy- efek ..prowadzi do nieplodnosci, zaburza prace serce i wiele innych ;/
jelsi bedzie bral leki to wszytso bedzi eok.ale trzevba w pore zareagowac dlatego wole go monirtorowac
co do innych badan learka powiedzial ze Misiu ma sliczne wyniki tylko ten mocz.. po pierwsze dieta i dala mu takie tabsy bo tworzy mu sie piasek na nerach
a ja ..no coz wyniki tez super oprocz tego kamienia w woreczku ktory powiedziala ze moz e pozniej m dawac sie we znaki jakby sie udalo w ciaze zajsc ;/ dala mi skierowanie do chirurga zeby ocenic czy lepiej teraz go laparoskopowo usunac czy sie wstrzymac
co do powiekszonych wezlow chlonnych pod zuchwa powiedzialaze zapewne przehodzilam jakies zapalenie ucha lub gardla bo w rwi nic zlego nie ma wiec nie ma co sie martwic jak chce moge skontrolowac za jakis miesiac dwa
ateraz czekam z niecierpliwoscia na tel z genetykRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ania to super ze wyniki wyszły ok:) teraz tylko kontrolowanie i bedzie ok:) czekamy na wyniki genetyczne.
Olga rozumiem cie calkowicie w tych staraniach. nie bede mowila ze trzeba miec nadzieje ze moze jednak ovu byla bo nikt tego nie wie. moze trzeba tak jak piosza dziewczyny sie wspomoc.
Daria oby Natanielek sie zdecydowala bo pewnie stresujesz sie i chcialabys zeby wszystko bylo naturalnie.
Paula bulaczki piekne i nie dziewie sie ze szybko zniknely:) mi narobilyscie smaka na placki ziemniaczane i dzis beda na obiad:)
Ja przed chwila wrocilam ze szpitala.
Rano przy porannej toalecie zauwazylam brazowa wydzieline na papierze i pozniej male nitecki tez brazowe jakby stara krew. Spokojnie zawinelam sie do szpitala w koncu takie moje prawo i po cos te skladki place. Oczywiscie oburzenie czemu nie poszlam do swojego lekarza.
Koniec koncow po godzine zostalam przyjeta. czulam sie jak malolata ktora swiruje a zaszla w ciaze przez wpadke.
Lekarz zbadal doscyc bolesnie powiedzial ze nic nie widzi. wytlumaczylam mu ze ostatnio tez tak mowili ze nic zlego sie nie dzieje i skonczylo sie poronieniem zatrzymanym.
Wzial na usg.Serduszko bije 170 na minute(swoja droga strasznie szybko:)) maluszek urósl doslownie 2 razy od ostatniej wizyty u lekarza.
powiedzial ze nic niepokojacego nie widzi i ze mam teraz zglosic sie na wizyte do swojego lekarza.
Kamien z serca moze niepotrzebnie panikowalam ale nie chcialam siedziec i sie zamartwiac.
buziaki milego dniaRuda27, Malenq lubią tę wiadomość