Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:)
wlasnie pije koktajl na 2 sniadanie maslanka banan i brzoskwinia:)
bylam w sklepie zakupy na obiad zrobiony i beda pulpeciki w sosie pomidorowym kasza peczak i fasolka szparagowa:)
Mi Anastazja najgorzej jest od 16 wtedy zaczynaja sie mdlosci. kolo 19 klade sie juz spac zeby przespac to i rano sie obudzic z lepszym samopoczuciem:)
U mnie pieknie pada az szlam w tym deszczyku do sklepu. tak pieknie pachnie deszcz latem:)
Paula badz juz w 40 tygodniu bo ja wtedy bede w 15:)
Daria jak tam ida metody wywolania porodu?? dobrze robiosz jak maluch juz donoszony to lepiej zeby wyszedl szybciej niz pozniej zebys sie nie stresowala:)
Olga weekend wolny??
a ja bym zjadla jakas tlusta kanapke z mac donalda:) powiem Wam ze ja slodyczoholik jakos nie ciagne teraz do slodyvzy. wole miesa nabial i owoce:)
nie kupilam jajek do mielonego:( czyms musze zastapic bo nie chce mi sie juz isc do sklepu:)
Rudasku chudzielcu brzuszek uroczy:)
ja to mam przerabane chyba do 20tc musze udawac ze nie mam brzucha. mojego meza siostry to brzuch jakikolwiek mialy dopiero w 7miesiacu ciazy. one w ogole takie laski ze nie pogadasz nie wiem jakim cudem tak pozno brzuch im wyszedl.
ja przy nich to wielka bede, staram sie nie przejmowac najwazniejsze zeby rosl ale zawsze mialam kompleksy na ich punkcie:(
dzis albo jutro powiemy Meza rodzica ze jestem w ciazy bo po wczorajszej wizycie w szpitalu stwierdzialam ze odpukac gdyby cos sie stalo to nie bede przed nimi udawac ze wcale nie bylam w ciazy i ze nie porpnilam.
milego dnia buziaki -
Paula55 wrote:Anastazja kobiecie w ciazy nie dogodzisz
Ciesz sie tym poczatkiem bo ja dzis od rana po wczorajszym sie smieje ze jestem hipopotamica
może to zabrzmi głupio ale pierwszy raz marzyłam o ciąży a teraz już nie! teraz marzyłąm o drugim dziecku... wiec niech ta ciąża szybko minie i będę miała maleństwo przy sobie
Paula55 lubi tę wiadomość
-
czekają i jak tak późno zrobisz sobie drzemkę to nie masz problemy z pójściem spać na noc?
ja drzemkę robię sobie koło 15 bo poźniej zasnąć nie mogę.
ogólnie stara już jestem z synem nie musiałam drzemać.... a teraz oczy same się zamykajączekaja lubi tę wiadomość
-
Anastazja ale ja juz o 19 ide spac tak do rana;) czasem uda sie zasnac tak szybko a niekiedy leze do 21 ale ogolnie wczesnie chodze spac:) moge sobie na to pozwolic bo wszystko w domu w ciazgu dnia ogarne a dzieci nie mam wiec korzystam:)
jak w ciagu dnia robie saobie drzemke to zasypiam kolo 22:)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kofffaniutkie:)
Paula gratki, ja też chciałabym się zamienić...
Anastazja ja to bym mogła cały dzień spać...hehehe
dzisiaj znowu obudził mnie ból głowy (ciśnienie 89/56 buuuuuu za NISKO) i od razu musiałam sobie espresso zrobić.....
a na drugie śniadanie były słodkości: bo jogurt kokosowy, a później groszki, nasze pyszne polskie groszki, a nie jakieś tam m&m'sy.......
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Anastazja ale ja juz o 19 ide spac tak do rana;) czasem uda sie zasnac tak szybko a niekiedy leze do 21 ale ogolnie wczesnie chodze spac:) moge sobie na to pozwolic bo wszystko w domu w ciazgu dnia ogarne a dzieci nie mam wiec korzystam:)
jak w ciagu dnia robie saobie drzemke to zasypiam kolo 22:)
Malenq - to pozazdrościć spania, ja całe życie mam z tym problem, i choć kocham spać to budzę się koło 7-8 i już później nie mogę usnąć
moje drzemki trwają najdłużej 20 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:16
-
nick nieaktualnyu mnie drzemka to około 1,5h......
chociaż ostatnio to w nocy spać nie mogę, jakieś niepokój we mnie się zalęgł i nie chce puścić...więc w dzień chodzę jak "zoombie"......
a tak to nigdy nie miałam problemu ze spaniem, ale ja bardziej śpię 20.00-6.30 niż 23.00-9.00..... -
dzien dobry kochane
ja dopieor dotarlam.. od rana oganiam chałupe
czekamna info od rodzico bo dziadek ma 40 C goraczki i mozliwe z ebedziemy musieli jecha c go zawiesc do szpilaa -
nick nieaktualnyAnastazja ja czuje sie w sumie dobrze,, jak czytam inne dziewcyzny, to znosza duzo gorzej ciaze na moim etapie.. Mi jest tylko ciezko w nocy, obracanie sie, wstawanie itd.. Wiaodmo czasmi bol plecow, ale ogolnie nie mam co bardzo narzekac
Co do wozka, to troche nim po mieszkaniu jezdzilam, ale mamy male mieszkanko wiec ciezko narazie prowadzi mi sie go swietnie i wydaje sie lekki jak go podnosze zeby np na kraweznik wjechac.. Dokupilam juz tez torbe do niego
Juz czasami wkladam sobie kocyk do srodka ojj doczekac sie nie moge. Napewno jak pojdziemy na 1 spaćer to opisze moje wrazenia dzisiaj w centrum handlowym widzialam babke z takim wozkiem
Bylam z kolezanka na malych zakupach i w mc donaldsie kupilam malemu szelki i buciczki na zime
Czekaja nie mysl negatywnie, napewno bedzie dobrze i powiedzcie rodzicom Twojego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:20
Ania_84, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Boze czy wy tez mialyscie takie ciasnienie na meza na poczatku ciazy?? normalnie wszystko mnie denerwuje. dzis napisalam mi ze pwoeidzial rodzicom ze jestemw ciazy tak beze mnie. Moze dla niego to nie ma znaczenia ale ja chcialam przy tym byc:( smutno mi i na pewno nie zrozumie o co mi chodzi tylko powie ze mam fochy...
az sobie meslisy zrobilam bo sie wkurzylam na maksa -
nick nieaktualny
-
No wlasnie. bo juz myslalam ze ja mam jakies chore pretensje.
jeszcze nie bedzie wiedzial o co mi w ogole chodzi. czaem mam facetow po dziurki w nosie. wiem ze my kobiety jestesmy skomplikowane ale czasem mogliby sie troche wysilic i pomyslec po naszemu!!!
musze sie uspokoic bo jak wroci do domu to go chya udusze.